iubaretzu Reputație: 310 Postat Aprilie 25, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2013 .5Rasfoind A.T am dat peste acest anunt http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/bruneta-sexy-ofer-placeri-irezistibile-dm-manierati-deep-adanc-neprotejat_6299767.html Sun si aflu ca domnisoara are locatia pe Nerva Traian si practica oral si normal la pretul de 50 ron finalizarea sau 100 ron ora.Ma aflam in zona si revin cu un telefon pentru programare,ea fiind libera stabilim sa ne vedem in 15 minute.Locatia este foarte accesibila,un bloc stradal la parterul careia se gaseste un supermarket.Ajuns in locatie descopar ca pozele sunt reale,facute in locatie,fata asteptandu-ma exact in tinuta din poze.In plus fata de poze are un chip placut cu o privire inocenta.Incepe sa ma alinte si ma intreaba cat stau.Cer sa merg la dus si ii spun ca stau o finalizare.Este singura in locatie momentan,astfel ma conduce la baie si pleaca sa imi aduca prosop curat.Revine cu prosopul si ramane cu mine cat timp fac dus fixandu-ma cu o privire provocatoare dar in acelasi timp inocenta:).Ajungem in dormitor tinandu-ne de mana si incepe sa ma sarute pe tot corpul.Incepe un oral neprotejat de toata frumusetea.Are o tehnica mai speciala,alterneaza cu saruturi tandre iar la un momendat il inghite pe tot intr-un mod salbatic,senzatia fiind foarte placuta.Ii mangai sanii (rotunzi si tari,cred ca marimea 3),imi lasa impresia ca se excita si se intinde dupa balonas.Se urca pe mine si incepe sa se miste intr-un ritm nebunesc,se implica,inchide ochii,geme frumos.Am terminat cu ea deasupra,imi tremurau genunchii la final.Per total o experienta foarte placuta.Raport calitate pret mai mult decat acceptabil.O recomand. Si acum notele:Locatie: 9.5Sex oral:9Sex normal:9.5GFE:9. P.S: Rog pe cineva sa ma ajute cu pozele!!! 4
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 25, 2013 Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 25, 2013 BRUNETA sexy, ofer placeri irezistibile dm. manierati, deep. adanc neprotejat, sex normal, 69, annilingus, cunnilingus, sarutari, masaj, pozitii preferate, suna-ma si nu vei regreta, te pup, 25 Apr 10:130760.810.376 BucurestiPret: 50L 7
quasik Reputație: 9 Postat Aprilie 29, 2013 Postat Aprilie 29, 2013 Salut! Am fost la domnisoara acum cateva zile. M-am programat cu 30 de minute inainte, odata ajuns a trebuit sa mai astept vreo 5, pana la urma am urcat. Locul: pe o straduta imediat din Nerva Traian, pe langa banca Raiffesen, un apartament ok de doua camere, curat, baie curata [n-am folosit-o decat ca sa ma spal pe maini, eram fresh dea-acasa , nici ea n-a folosit-o cat timp am stat pe-acolo:)], sta singura - nota 9.Fata: cea din poze, apreciez ca are 20-22 de ani, cam durdulie si cu labele picioarelor cam taranesti [pe bune, nu stiu ce incaltaminte a putut sa poarte pana acum], gleznele / gambele cam groase: cel mai bine se vede in foto 1. Dragutica la fata, bine epilata pe corp, sanii ii apreciez la numarul 2 - tari, frumosi. Una peste alta, nota 8 la fizic. Destul de dezinvolta in vorbire, n-am abordat teme prea complicate, obisnuitul chit-chat.Am stat un singur numar, pentru 50 de lei, durata actiunii fiind cam de 15 minute, iar cu totul, vreo 25. Nu am fost / nu m-am simtit grabit.Actiunea a debutat cu oral neprotejat, destul de bun, cu reprize de deep-throat rapid - cred ca a descris mai bine colegul de mai sus, fara a baga in seama zonele adiacente. O mica explicatie: prima data cand ajung la o fata, o las sa se desfasoare exact cum stie / doreste, doar la urmatoarele intalniri incep sa dau "indicatii", daca simt ca e posibil. Face finalizare orala, insa dupa 7-8 minute, a pus un prezervativ si s-a aruncat on-top, parand "patrunsa" de pozitie - mici gemete, oftaturi - din care, in cateva minute, a avut loc finalizarea. Nu face french kiss, este zambareata tot timpul, destul de natural.Notez, subiectiv:oral 8.5normal 8gfe 8Intr-adevar, daca "ponderam" notele cu costul prestatiei, rezulta un 9 global destul de solid. E de vizitat, cred ca o sa ma mai duc pentru o ora intreaga (100 lei) - sa testez si CIM si normalul mai bine. Programul e neclar, nu are un orar zilnic bine stabilit - eu am fost pe la pranz. Bafta! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum