emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 16, 2019 Repet: ești prost de behăi.Dar nu te oftica asa, bre, de la o singura replica. 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2019 Dar nu te oftica asa, bre, de la o singura replica.Se pare că tu te oftici, retardel! P.S. Nu ai obosit să fii prost? 3
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 16, 2019 Se pare că tu te oftici, retardel! P.S. Nu ai obosit să fii prost? Din nou cu amenintarile, broscoiule! :slap2 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2019 Din nou cu amenintarile, broscoiule! :slap2Proasta pulii, unde vezi tu amenințări? Tu ai puterea de a înțelege texte simple? Ai proprietatea cuvintelor? 3
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 17, 2019 Proasta pulii, unde vezi tu amenințări? Tu ai puterea de a înțelege texte simple? Ai proprietatea cuvintelor?Tot nervos si recalcitrant esti, obsedatule ! 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2019 Tot nervos si recalcitrant esti, obsedatule !Prooostuleeeee ... :laugh2 4
gicanul Reputație: -132 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Octombrie 17, 2019 Prooostuleeeee ... :laugh2Sincer, nu te-ai saturat de noua ani sa te tot certi aiurea? Pe bune? Punei dracu Stop. 2
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 17, 2019 Sincer, nu te-ai saturat de noua ani sa te tot certi aiurea? Pe bune? Punei dracu Stop.ti-ai raspuns singur la intrebare
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 17, 2019 Prooostuleeeee ... :laugh2Mos Izmana, traiti-ar familia traditionala, tot printre liderii postarilor esti si azi. Cand iti mai indeplinesti si datoria de cap al familiei? Sau gonflabila e mai putin pretentioasa ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 18, 2019 Sincer, nu te-ai saturat de noua ani sa te tot certi aiurea? Pe bune? Punei dracu Stop.Ce să fac bre, dacă tot stă de curul meu! Bine ai revenit!Mos Izmana, traiti-ar familia traditionala, tot printre liderii postarilor esti si azi. Cand iti mai indeplinesti si datoria de cap al familiei? Sau gonflabila e mai putin pretentioasa ?Bă, prostovane, eu am postat aici "performanțele" tale de lider autoritar la postări/24 h! Tu ce dovadă produci? Nu sm decât câteva, mincinosule! Asta faci tu: dezinformezi, minți, jignești, faci scandal. Cere-te afară! 4
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 Sincer, nu te-ai saturat de noua ani sa te tot certi aiurea? Pe bune? Punei dracu Stop. Nu-l mai scoate nimeni din groapa. Ce-i drept, in groapa am vrut sa-l vad, doar nu eram eu usa de la biserica... :)Dar ce-si face omul cu mana lui... :laugh2 ;) 1
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 19, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 19, 2019 Ce să fac bre, dacă tot stă de curul meu!Bine ai revenit!Bă, prostovane, eu am postat aici "performanțele" tale de lider autoritar la postări/24 h! Tu ce dovadă produci? Nu sm decât câteva, mincinosule! Asta faci tu: dezinformezi, minți, jignești, faci scandal. Cere-te afară!picon – e, simplu, Picon. Multiplu laureat al Premiului Cel Mai Prost User, pleaca, din nou, cu prima sansa. Prieten si avocat din oficiu al proxenetilor si al santajistilor aici pe forum. Caz unic in istoria forumului, a luat bataie, in propria casa, de la o fata. O statueta i-ar fi aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului. Grobian, artagos, vanitos, dar neobosit si perseverent in imbecilitatea lui, ne-a oferit peste 30,000 de motive pentru a-l desemna Cel Mai Mare Prost.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 19, 2019 picon – e, simplu, Picon. Multiplu laureat al Premiului Cel Mai Prost User, pleaca, din nou, cu prima sansa. Prieten si avocat din oficiu al proxenetilor si al santajistilor aici pe forum. Caz unic in istoria forumului, a luat bataie, in propria casa, de la o fata. O statueta i-ar fi aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului. Grobian, artagos, vanitos, dar neobosit si perseverent in imbecilitatea lui, ne-a oferit peste 30,000 de motive pentru a-l desemna Cel Mai Mare Prost.Ia Oncur. 2
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 19, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 19, 2019 :))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum