Sari la conținut

alexandra 0735380114

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

salutam. sa vedem... despre http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1292913/olteanca_noua_in_cta/

locatie - pe lapusneanu, un bloc vis-a-vis de scoala care se renoveaza, intre dacia si trocadero. etajul 4. apartament curat, camera ok, lumanari parfumate. fata e cea din poze, curata si cu bun simt. nu este un topmodel, si nici chiar cea mai tinerica, dar este absolut ok. baia rezonabila, sapun lichid, etc. una peste alta, la un pret foarte bun, merita. nu e top, dar nici pe departe de evitat. 60 halatul O+N

• Like 2
  • Minus 2
Postat

salutam. sa vedem... despre http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1292913/olteanca_noua_in_cta/

locatie - pe lapusneanu, un bloc vis-a-vis de scoala care se renoveaza, intre dacia si trocadero. etajul 4. apartament curat, camera ok, lumanari parfumate. fata e cea din poze, curata si cu bun simt. nu este un topmodel, si nici chiar cea mai tinerica, dar este absolut ok. baia rezonabila, sapun lichid, etc. una peste alta, la un pret foarte bun, merita. nu e top, dar nici pe departe de evitat. 60 halatul O+N

Victoras fratiorule dar nu ma lasi sa iti dau puncte de reputatie neam.Da si tu mai multe detalii ca nu te doare mana,mai ales ca acum stiu ca si poti.Hai fa un efort si smulgemi punctele de reputaie.

Postat

Victoras fratiorule dar nu ma lasi sa iti dau puncte de reputatie neam.Da si tu mai multe detalii ca nu te doare mana,mai ales ca acum stiu ca si poti.Hai fa un efort si smulgemi punctele de reputaie.

:laugh2  pai am punctat esentialul, nu e vorba ca ma doare mana. locatia nu pot sa o dau mai exact. e in dreptul scolii de care am spus, in statia lui 100. stau 2 fete, s-a aratat la fata doar cea din poze, cu care am vorbit. dar am auzit-o pe cealalta vorbind la telefon si am intrebat olteanca daca si colega e disponibila. mi-a spus ca da, dar acum e pe stop. nu am insistat sa o vad. fata noastra e bruneta (nu am descris-o pentru ca am spus ca e cea din poze, si am crezut ca este suficient. dar ca sa fiu un membru model si sa ma fac placut :snap  o sa o descriu). este cam pe la 1.65, subtirica, cu fund frumos, dar sani destul de mici si cam uratei. placuta la fata, amabila, te intreaba daca mergi la baie inainte. ea se duce sa se spele putin jos, fiind, dupa cum am spus, curata. in camera ardea o lumanare parfumata. cand a revenit, a aprins televizorul (nu stiu exact de ce, ca nu s-a uitat la el). m-a intrebat daca ma deranjeaza sa dea lumina mai incet, si am acceptat. a purces la un oral cu caciulita (alegerea mea, de precautie). adanc, prelung, placut. apoi am utilizat capra-style. destul de stramta, si nu prea umeda. fiind NFHH, am terminat cam repejor. m-a invitat la baie, unde era sapun lichid (dupa prosoape nu m-am uitat, ca am preferat apa si un servetel. sunt mai paranoic :slap2 ). ea s-a spalat cat m-am imbracat eu, si a revenit intr-un prosop de baie roz ca sa ma conduca. mi-a aratat de unde se aprinde lumina pe holul blocului, si am tulit-o.

acum merit reputatie ? :laugh2

p.s. - e fain tare forumul asta

• Like 7
  • Minus 2
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Scoala 27  :snap despre aceasta e vorba  :laugh2

• Oras:Constanta
Postat

Facand un research rapid si simplu am depistat oarecum cine este colega fetei cat si imagini cu locatia care pare ok.

iata si linkurile:

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1284200/sexi_si_rea/

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1315526/braileanca_focoasa/

pare din categoria grea.dar imi propun sa detaliez si la fata locului.

Happy Huntin'!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Braileanca si olteanca...ce oameni...mie imi par cam dubioase domnitele...mai ales "braileanca" seamana cu o anume "alexandra" care posta mai demult anunturi pe telegraf si avea poze "necenzurate" si aparea si fatza...era urata si mai era si grasa (grasa disproportionata). Nu stiu daca e ea dar fazele cu braileanca, olteanca si alte mie imi par copilarii idioate...scuze de offtopic dar nu m-as risca...

• Oras:bangkok
Postat

cvictor 24ct ai facut o recenzie absolut reala as fi penibil sa repet ceea ce tu ai mentionat.pozele sint reale si facute in dormitor.trec acum la povestea mea.sunat la0732050697 si am fost indrumat la adresa respectiva linga scoala 27 et 4.ideea era sa merg la olteanca dar am fost primit de ...braileanca.foarte grasa peste 80kg 160 sini enormi blonda nicidecum pe gustul meu.s-a recomandat alexandra nu am aflat daca e braileanca sau nu si mi-a zis ca mai are o colega dar e ocupata.in mod normal trebuia sa plec dar am luat hotarirea sa incerc sa ma incalzesc cu un oral la braileanca pina termina olteanca.nu regret nimic din cei 60 ron platiti,am fost supt cu mare atentie,alternat cu limbute la coaie si futut intre sini.nu credeam ca voi avea o asemenea erectie.oralul a durat vreo 20 de minute in care nu m-am plictisit.am facut insa greseala de a accepta propunerea alexandrei de a face sex.nefiind obisnuit cu femei de talia ei,in doua minute mi-am pierdut erectia.a inteles penibilul situtiei si dupa ce am scos condomul a revenit la oral de data asta eu in picioare si m-a rugat sa termin pe sinii ei mari pentru ca se cam apropia o jumatate de ora pe care o platisem.norocul meu a fost ca intre timp olteanca terminase asa incit nu a fost nevoie decit sa merg la baie sa ma igienizez putin ,braileanca aparasit dormitorul si a intrat olteanca.oralul a fost foarte bun eram deja pregatit de colega ei asa incit dupa 5 minute am trecut la sex patimas pina cind ma trecura toate transpiratiile.ba mai facuram inainte si un69 la care chiar primii complimente.din partea oltencei.corp frumos se misca bine pussy strimt si foarte curat bine spalata dupa clientul dinaintea mea,titisoare mici foarte placute fata draguta dar putin obosita si incercanata.originara din dragasani.am teminat dupa o jumatate de ora,primit prosop curat baia binisor asternuturile si patul cam naspa dar pentru amabilitate si implicare amindoua primesc nota 9.curatenie 6 aspect fizic braileanca5 olteanca9 sex oral de nota 10 amindoua.pentru confuzia cu programarile nota 1 ar merita insa pentru finalul reusit le acord 8.amabilitate si corectitudine 10.nu am fost deranjat de telefoane si sint multumit de raportul calitate pret 60ron 30 min o/n.total 120 ora o singura finalizare.

• Like 7
  • Oras:Constanta, Romania
  • Oras:Constanta, Romania
Postat

cauta in arhiva la topicul OLTEANCA NOUA IN CT,la postarea nr 9 sub semnatura obiectiv vei gasi informatiile necesare.

Postat

salut.da am fost pe la dinsa are locatia vizavi de scolala 27 pe lapusneanu.ea este cea din poze,un pic grasuta dar isi face treaba foarte bine.oral de 9,5,normal de 9,anal nu am incercat ca nu imi place dar face si anal..apartamentul e ok,curatenie9 pentru ap.ea este foarte curata si se implica total deci o recomand cu incredere celor ce le plac femeile un pic plinute

Postat

salut.da am fost pe la dinsa are locatia vizavi de scolala 27 pe lapusneanu.ea este cea din poze,un pic grasuta dar isi face treaba foarte bine.oral de 9,5,normal de 9,anal nu am incercat ca nu imi place dar face si anal..apartamentul e ok,curatenie9 pentru ap.ea este foarte curata si se implica total deci o recomand cu incredere celor ce le plac femeile un pic plinute

Pai mai "taurasule" daca ai vizitat-o, de ce nu ne-ai impartasit si noua experienta ta ? Nu crezi ca ar trebui sa-ti 'roseasca obrazul de rusine?

Postat

Un cuib bine cunoscut mie ,am fost la ele de multe ori in urma cu ceva timp.pe cand activau si alte fete care cu timpul s au retras

Pret pe vrenea aia acum 1 an 2 60 de lei numarul 120 ora

Am fost in 2 locatii de ale lor cea de acum viv a vis de scoala 27 etajul 4 si cealalta era pe partea cu scoala 27 la aceasta din urma am fost si prima data,destul de ok locatiile curate baie ok cu gel de dush prosop curat ,nota 8

Actiunea incepea cu un oral protejat bine exectuat cu atentiile de rigoare,imi palcea mult ca avea pirce in limba si iti dadea unele senzatii:))nota 7

La normal statea cum o puneai ceva implicare insa nu iese din comun nota 7

Finalizarea era in prezervativ nu mai stiu daca accepta si altfel.

Pentru banii care ii dadeam era o partida multumitoare un 7

Tin minte ca in trecut in locatia unde activa ultima data,in timpul actiunii am surprins un accident destul de urat pe trecerea de pietoni din fata blocului nu mi a mai ars de sex si am pelcat

Pentru persoanele nu f pretentioase ar putea sa gasesca in ea si in celelalte fete din locatie o partida buna 7

• Like 6

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Telefon: 1234567890
Postat
Acum 14 ore, j0hnnybravo a spus:

cica Bruneta cu sani apetisanti si in poze e blonda :))

auzi, a modificat!!!!

Descriere

Bruneta 30 ani(blonda in trecut ) inaltime medie si sani obraznici te astept sa ne bucuram de viata

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...