Sari la conținut

Adela revenire...0731919813

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Ptuuu...ce m-am speriat cand am citit titlu...am crezut ca a revenit "bini di tat"🤣

• Like 1
Vizitator spirielf
Reputație: 0
Postat
  La 26.01.2019 la 20:10, only-me a spus:

Ptuuu...ce m-am speriat cand am citit titlu...am crezut ca a revenit "bini di tat"

Exact la fel am crezut si eu:)))dupa m-am intristat:)))

• Membru Premium
Postat
  La 27.01.2019 la 21:46, spirielf a spus:

Exact la fel am crezut si eu:)))dupa m-am intristat:)))

Capu sus,vezi si tu partea plina a paharului,ramai cu ceva bani in buzunar!!🤣🤣🤣
  • Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost eu la ea in urma cu vreo două saptamani. Sta pe bdul unirii, pe la fântâni, pe acolo, e cuib.. Da'cuib d ala nașpa, ca pana sa vina adela era una grasă si bătrână si una la vreo 30 de ani fără dinti in gura. Apartamentul E decomandat, cred ca prestează câte una în fiecare camera si mai au una la telefoane, probabil. Eu unul fac dus de acasa si etc, dar am văzut ca se menționează de obicei, asa ca - baie goală, fără prosop, gel;

Adela arată bine, are vreo 40, corp misto, varsta se vede doar la fața.

Ca servicii: oral p/np, am optat pentru protejat - oral bun, adânc, atenție la O.o, eu unul multumit. Nota: 8

Normal - bun si asta prin implicarea ei, sta deasupra, se misca bine. Nota: 8

Atitudine orientată spre client, deși e cuib n a încercat sa grăbească cum fac majoritatea la o finalizare si am stat vreo jum de ora.

Pret: 70/fin. Oră Nu stiu, probabil 150

De revenit - da, dar tre' sa ai noroc sa O nimerești acolo, ca la acelasi telefon si probabil si altele lucrează toate. Si asa zisele colege s nașpa rau.

Postat

Nu recomand.

Am fost la ea si a fost oribil.

La telefon zicea ca pt un numar pretul este de 70 lei,oral si normal protejat.

Am ajuns in locatie, la 5 minute de fantana.Imi deschide usa una plinuta(alta decat cea din poze) si ma invita in camera.Desi la telefon i-am zis ca vreau un singur numar, tiganca incerca sa ma convinga sa stau o ora.

Platesc 70 de lei si tiganca pleaca sa se pregateasca.Vine dupa vreun minut si incepem.

Imi pun prezervativul si incepe cu un oral decent.Incerc sa o ating pe sani dar nu ma lasa pt ca " e dimineata si ma dor".

Trecem la normal protejat, eu deasupra.Dupa vreo 5 minute am vrut sa schimb pozitia dar nu a acceptat pt ca "ea nu schimba pozitia la um singur numar".Zic ok si continui.Dupa inca cateva minute incepe sa ma grabeasca cu abureli de genu "nu e bine sa tii in tine, poti avea probleme, nu o sa se mai scoale".Ma rog, aberatii d-astea.Ma plictisesc si termin.

In timp ce ma imbracam ea ma tot grabea, trebuia sa mai vina cineva.M-a bagat intr-o camera ca sa nu ma intalnesc cu respectivul, dupa care am plecat.

In concluzie: cuib d-ala naspa, curve naspa si grabite.Am platit 70 de lei pt 20 de minute de cacat.

• Like 1
  • Oras:da
  • Oras:da
Postat
  La 10.08.2019 la 11:22, dorky07 a spus:

Mda...din pacate cuibul a stricat treaba...adela era chiar ce trebuia pe vremuri

Am fost si eu la ea in urma cu ceva ani cand era vizavi de Zepter ,pe coltul opus la etajul doi.Pot spune ca isi merita banii ,acum de cand a revenit nu stiu dar am sa trec pe la ea sa vad cum se comporta

• Oras:In the Moon
  • Oras:In the Moon
Postat
  La 11.08.2019 la 12:01, adevar a spus:

Am fost si eu la ea in urma cu ceva ani cand era vizavi de Zepter ,pe coltul opus la etajul doi.Pot spune ca isi merita banii ,acum de cand a revenit nu stiu dar am sa trec pe la ea sa vad cum se comporta

Sa nu uiti omleta

Asteptam cu interes recenzia ta

Aia reala bineainteles =))

• Like 4
  • Oras:NATO
  • Oras:NATO
Postat
  La 11.08.2019 la 12:01, adevar a spus:

Cate clone ai Liviule ? Sa moara Jaxana ca l-ai intrecut pa condition la numar

• Like 3
Postat
Descriere anunt

Doamna

blonda, 1.60 m, 50 kg, ochi verzi, 35 de ani, discreta, te astept la mine acasa pt. un masaj relaxant si revigorant. Astept telefonul tau pt. mai multe detalii, am revenit. Adela. Bulevardul Dacia.

• Oras:Bucuresti
Postat

A fost cineva la Adela de cand s-a mutat pe bd Dacia ? Nu prea rasp ea la tel,rasp colegele,cica sunt 3,mai e una Eva,50 lei fin !

Postat

Am fost eu pe la doamna.

Locatia e pe bd Dacia apr de Sheraton.

Am sunat,am urcat in locatie,nu prea curat.

M-am dezechipat si am stat in picioare ptr un oral. Nu am atins patul.

Doamna trecuta bine de 40 ani,si nu arata prea bine la fata,dar ptr 1 “scurt” e ok! pierce in limba,berea la cutie era la locul ei si tigarea in mana.

A inceput oralul nep,i-am spus ca il vreau umed,soft si limbi pe coaie.

Cand ma apropiam de “avalansa” i-am zis sa o suga mai repede si in cateva secunde i-am umplut gura la propriu !!

Imbracat,achitat 50 lei si plecat !

Eu unul nu mai revin !

Sanatate tuturor.

• Like 1
Postat
Descriere anunt

Doamna

blonda, 1.60 m, 50 kg, ochi verzi, 35 de ani, discreta, te astept la mine acasa pt. un masaj relaxant si revigorant. Astept telefonul tau pt. mai multe detalii, am revenit. Adela. Bulevardul Dacia.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Doamne , de ce aș fute o granny la banii când sunt o gramada de puștoaice  drăguțe  ... și mai ieftine !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...