Sari la conținut

0731741225 fata nonconformista - Titan

Postări Recomandate

Vizitator alinnut
Reputație: 0
Postat

A incercato cineva pe Evelin si poate da informati?

Vizitator alinnut
Postat

Eu ma asteptam sa raspunda Cristina  :laugh2

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Suna ma urgent!

N-avem numărul tău, că te sunăm...

Lasă-l tu aici.

Vizitator alinnut
Postat

Cristina nu mai doreste sa vorbeasca cu noi? :thinking

Vizitator alinnut
Postat

Cine cunoaste poate sa imi zica daca se asemana pozele,daca este aceas persoana din poze?

Postat

Este este, doar atat stie sa faca. In schimb dupa infatisare, vad ca a luat o rau de tot iar pe injectabile. Saraca Murariu, dupa ce ca e bolnava si pe ultima suta de metri a intrat pe rezerva. La cum arata ii mai dau 2 ani pana intra la 3 m sub pamant. Ti am mai spus alinut, femeia e bolnava de sida si hepatita si dependenta de heroina asa ca las o sa fie cat va mai fi :)

Postat

Da ea e în poze, este un anunț recent ? Pozele par făcute în perioada în care stătea în cuibul de pe Vlăhiței.

Dragonuak tu de unde știi până la urmă de toate aceste boli ? Ți-a spus ea, ai observat la ea simptome sau ai văzut analize ?

Vizitator alinnut
Postat

Este o minciuna ca este bolnava,ea numai activeaza pe site-uri frecventate de noi.

Este este, doar atat stie sa faca. In schimb dupa infatisare, vad ca a luat o rau de tot iar pe injectabile. Saraca Murariu, dupa ce ca e bolnava si pe ultima suta de metri a intrat pe rezerva. La cum arata ii mai dau 2 ani pana intra la 3 m sub pamant. Ti am mai spus alinut, femeia e bolnava de sida si hepatita si dependenta de heroina asa ca las o sa fie cat va mai fi :)

Vizitator alinnut
Postat

Cristina s-ia schimbat modul de activitate sexuala,face sex doar cu cativa pe care ia pastra dealungul activitati de prestari servici sexuale :laugh2

Postat

Alinut alinut baiatu meu de la tara semianalfabet:), fata asta pe care tu o iubesti asa tare e mancata de boala pe dinauntru, si pe langa boala se si inteapa cu acu ma alinute ma .. si de curiozitate, ai luat tu legatura cu ea? La cum arata in pozele alea si cum tine gura aia stramba nu sunt sigur ca ar fi in stare sa mai vorbeasca cu cineva :))

Vizitator alinnut
Postat

Alinut alinut baiatu meu de la tara semianalfabet:), fata asta pe care tu o iubesti asa tare e mancata de boala pe dinauntru, si pe langa boala se si inteapa cu acu ma alinute ma .. si de curiozitate, ai luat tu legatura cu ea? La cum arata in pozele alea si cum tine gura aia stramba nu sunt sigur ca ar fi in stare sa mai vorbeasca cu cineva :))

Nu conteaza ca am facut greseli gramaticale,dormi incontinuare si nu mai deranja pe alti

Vizitator alinnut
Postat

dragonuak477 zici numai minciuni

Postat

Nu are rost sa ma contrazic cu tine pentru o curva penala bolnava, ii poti lua apararea, ba din contra ia o de nevasta daca vrei. Dar am zis sa fiu baiat si sa anunt lumea de aici tinand cont ca eu am vazut acele analize in urma cu 3-4 luni. Sau mai bine facem altceva, iti vand un pont. Du te pe strada Ocolului 20, e acolo un institut ce ofera drogatilor o alternativa(metadona) si intreaba de Murariu Raluca, ei iti vor confirma ce am spus eu despre acest specimen bolnav. Ramai adevarat alinut, lumea are nevoie de tine ;)

Vizitator alinnut
Postat

ok am sa verific ce ai zis tu,dca este adevarat imi cer scuze ca te-am contrazis.

Vizitator alinnut
Postat

de unde sti tu ca acesta Murariu Raluca este numele real al lui Cristina?

Vizitator alinnut
Postat

Cristino tu nu zici nimic despre aceste informatii sa tu cel care administrezi contul iei "peste"?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...