Sari la conținut

0731741225 fata nonconformista - Titan

Postări Recomandate

Vizitator alinnut
Reputație: 0
Postat

Ofer recompensa baneasca celui care imi trimite nr de telefon activ/real  a lui Cristina,nu falsurii.

Vizitator alinnut
Postat

Cat esti dispus sa platesti?

Daca vine de la tine nu,Nu esti credibil,trebuie sa imi comfirmi video sau mergi cu mine personal la Cristina ,bani ii primesti in mana personal.

Vizitator alinnut
Postat

ii am pregatiti,dar intai facem o video coferinta pe whatapp pentru comfirmare cu ea si cu tine eu iti dau maine nr de telef,este bine asa ?

Vizitator hartmann
Postat

Alinnut, da.mi pm si nu il mai lasa pe asta sa faca misto de tine

Vizitator alinnut
Postat

Stiu sa minte doar sa il mai plimb un pic,el a uitat cand a zis de Cristina ca este drogata,bolnava cu boli incurabile ,acum se da ca stie unde locuieste ea.

Postat

Pai e si drogata, e si bolnava de hepatita si hpv si nu stiu sigur de sida si sifilis dar astea 2 boli le are sigur. Analizele le a facut din banii mei. Si stiu unde sta, stiu cum o cheama, stiu ca are o droaie de pisici in casa si locuieste intr o cocina infecta. Stiu totul despre ea bai alinute. Daca vrei sa afli unde o poti gasi, contacteaza ma pe pager ;)

Vizitator alinnut
Postat

Ti-am raspuns pe email,astept acolo un raspuns la ce team intrebat

Vizitator alinnut
Postat

Pai e si drogata, e si bolnava de hepatita si hpv si nu stiu sigur de sida si sifilis dar astea 2 boli le are sigur. Analizele le a facut din banii mei. Si stiu unde sta, stiu cum o cheama, stiu ca are o droaie de pisici in casa si locuieste intr o cocina infecta. Stiu totul despre ea bai alinute. Daca vrei sa afli unde o poti gasi, contacteaza ma pe pager ;)

Dupa cateva schimburi de mesaje pe email ai fugit,nu ai terminat povestea asa cum ai declarat.

Vizitator alinnut
Postat

Arei cineva informatii reale si actuale despre Cristina?

Vizitator alinnut
Postat

Are cineva informatii reale si actuale despre Cristina?

Vizitator alinnut
Postat

nici una din ce  ai zis tu doar ca era o fata care facea servici foarte bune la pretul corect, spre deosebire  de ce gasesc acum de acrea o caut  :laugh2

Vizitator alinnut
Postat

Nu am primit nici un raspuns la intrebarea mea despre Cristina,banuiesc ca nu a mai pastrat legatura cu nici o persoana de  pe aici?

Vizitator alinnut
Postat

Adica ce vrei sa zici daca am inebunit?

Vizitator hartmann
Postat

Ho ba obsedatule

Vizitator alinnut
Postat

Ai fost tu la autopsie si la inmormantare  dragonuak477 ? de unde ai asemenea informatii ?

Vizitator alinnut
Postat

Ai mai vorbit cu ea cu Raluca sau Cristina ?

Vizitator alinnut
Postat

Sunt interesat de Cristina

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...