Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2019 Partajează Postat Octombrie 19, 2019 Ești interesat de pula meataci din gura. Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Mai stie cineva despre Cristina ce recent ? Link spre comentariu
piticu_ Reputație: 275 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Știi gluma aia cu „nu sunați, ieșim noi din când în când”?Chiar dacă nu te prinzi, încearcă să o aplici... Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 :no2 Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 ofer recompesa de 1000 ron celui care ofera informatii reale despre Cristina,doar daca este in bucuresti. Link spre comentariu
Vizitator hartmann Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Esti obsedat, ba? Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Esti obsedat, ba?Da ba de sex si de femeii care stiu sa faca sex, nu de toate obositele. :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 :atm Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Ok. Trimite mi un contact. Un email pe care iti pot trimite nr meu.ti-am trimis ceva pe email,astept raspunsul tau Link spre comentariu
Vizitator cristina6969 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Dedic acest banc lui dragonuak477 și alinnut care sunt una și aceeași persoană, același țăran basit cu strunga de 2 m: De ce spermatozoidul are coadă?Ca să-l poți trage dintre dinți. Link spre comentariu
Vizitator cristina6969 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Mai face măta farmece ,d-alea cu lumânări seara alinnut? Link spre comentariu
Vizitator cristina6969 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Să facă poate îți dispar vergiturile alea hidoase după burtă, mâini și dinții ăia de cal obosit :))))) Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Sa revenim la recenzii si poate baneaza cineva trolii Link spre comentariu
dl_geo Reputație: 712 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Buna Cristina mă bucur să văd că ești în ordine :) și sper că ai ajuns sa faci ce îți dorești. Link spre comentariu
Vizitator cristina6969 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Partajează Postat Decembrie 30, 2019 Bună Geo.Da ,sunt bine.M-am retras din domeniu,lucrez în contabilitate.Mi-am reluat studiile, m-am căsătorit, acesta fiind și cauza pentru care m-am retras și cel mai minunat lucru care mi sa întâmplat este faptul că sunt însărcinată și peste 7 luni voi deveni mămica.Va pup!Toate cele bune!!! 2 Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Era insarcinata de acea sa si retras,despre studi,angajare contabil minciuna,administratorul contului cristina6969 nu este persoana reala cu numele Cristina,banuiesc ca este o persoana de sex masculin.Zic acestea pentru ca eu am gasit mai multe profiluri cu poze ale persoanei cu numele Cristina pe un alt site din Romania,fata pe care noi o stiam si am cunoscuto.Va las pe voi sa ganditi daca ce zice mai sus este adevarat,dragonuak477 ia-m zis pe ce site am gasito pe Cristina isi cauta un barbat pe acel site de dating. Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Dedic acest banc lui dragonuak477 și alinnut care sunt una și aceeași persoană, același țăran basit cu strunga de 2 m: De ce spermatozoidul are coadă?Ca să-l poți trage dintre dinți.te inseli amarnic dragonuak477 și alinnut nu sunt aceas persoana,sunt persoane diferite,ar trebui sa iti dai seama. Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Eu banuiesc ca dragonuak477 este adminustratorul contului cristina6969 Link spre comentariu
Vizitator cristina6969 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2020 Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Acesta este numărul meu de telefon +31687788787 .Cine dorește să vorbim, consideră că vrea să îmi spună ceva mă poate contacta.Pupici!!! Link spre comentariu
aronaghi Reputație: 543 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Ma bucur pentru tine si pentru tot ce ai reusit sa faci.Ce mai face Tobias ? p.s unde e ala ce facea afirmatii grave despre cristina, huh ?un imbecil, nimic mai mult. Link spre comentariu
superboom Reputație: 7 Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Acesta este numărul meu de telefon +31687788787 .Cine dorește să vorbim, consideră că vrea să îmi spună ceva mă poate contacta.Pupici!!! nu mai esti in România? Link spre comentariu
superboom Reputație: 7 Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Era insarcinata de acea sa si retras,despre studi,angajare contabil minciuna,administratorul contului cristina6969 nu este persoana reala cu numele Cristina,banuiesc ca este o persoana de sex masculin.Zic acestea pentru ca eu am gasit mai multe profiluri cu poze ale persoanei cu numele Cristina pe un alt site din Romania,fata pe care noi o stiam si am cunoscuto.Va las pe voi sa ganditi daca ce zice mai sus este adevarat,dragonuak477 ia-m zis pe ce site am gasito pe Cristina isi cauta un barbat pe acel site de dating... Unde? Pe Badoo :))) Link spre comentariu
Vizitator cristina6969 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2020 Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 Bine sănătos aronaghi!Sa îti povestesc o întâmplare.Mi-a intrat în urmă cu câteva luni un canar în casă,în condițiile în care era doar un geam rabatat.Și bineînțeles că băiatul meu sa jucat cu el până la omorât, l-am găsit jumulit,jumate fără pene,haos ce a fost acolo.Ghinionul lui ,norocul lui Tobias !Tu ce mai faci aronaghi?Toate bune? Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2020 Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 .. Unde? Pe Badoo :)))Da,avea mai multe profiluri cu poze comfirmate . Link spre comentariu
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2020 Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Acesta este numărul meu de telefon +31687788787 .Cine dorește să vorbim, consideră că vrea să îmi spună ceva mă poate contacta.Pupici!!!nr de telf din Romania nu mai vrei sa afisezi ? :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum