Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Amelia si iubitul ei... o certitudine? :)

Gabriel, hai fa lumina! Scoate din arhiva dovada. Ai ca ai timp... =))

Postat

Am inteles arhivare, deci nu ai asta in "biblioteca" matale. Ai gasit doar un clip. Ok! :D

Iti dau punct pentru ca e funny. :)

Postat

YKA şi Mercedesenz s-au întâlnit, s-au plăcut, s-au logodit şi au părăsit forumul, alegând să-şi trăiască viaţa departe de lumina reflectoarelor. Amelia şi iubitul ei nu pot face la fel?

Unde am zis noi ca formam un cuplu? Sau voi chiar vreti asta? :D

• Oras:Dincolo de nori
Postat

Unde am zis noi ca formam un cuplu? Sau voi chiar vreti asta? :D

Nicăieri. Dar dacă Amelia scrie ceva, hop şi tu să punctezi fiecare prostie pe care o postează. La fel şi ea. Ceva de genul: iubita unui tip scapă un pârţ urât mirositor, iar el îi mulţumeşte spunându-i că miroase a flori.

• Like 2
Postat

Nicăieri. Dar dacă Amelia scrie ceva, hop şi tu să punctezi fiecare prostie pe care o postează. La fel şi ea. Ceva de genul: iubita unui tip scapă un pârţ urât mirositor, iar el îi mulţumeşte spunându-i că miroase a flori.

Pai si tu iti pierzi timpul cu parturile noastre? Ai ma ce dracu. :)

Postat

Pai si tu iti pierzi timpul cu parturile noastre? Ai ma ce dracu. :)

Asta ai înţeles? :slap2

• Like 1
  • Oras:.......
Postat

ce curva penala..........  

Poate eu am probleme cu gramatica...dar le pot remedia.

In schimb tu nu o sa-ti mai poti remedia nicioadata caracterul.  

Sa lamurim ceva...Din nou. :D

Am zis eu cat si Patrick ca formam un cuplu?

Voi singuri ati tras concluziile din niste postari de-ale noastre.

Faptul ca ne intelegem foarte bine atat in viata virtuala cat si in cea reala nu denota ideea ca am avea o relatie.

Ce sa facem...nu putem fi pe placul tuturor(nici nu vrem).

• Like 1
Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Ba daca tot sunteti tari in gura pe netu asta imputit ca doar aici va puteti etalona caracterul adevarat...sa va scrieti tot ce aveti in cap'shorul ala mic, ca face2face nici un fas nu va ziceti ...haideti sa ne intalnim la o bere pula mea cu totii FAC EU CINSTE !!! Discutam una alta...ca de mult nu s-a tinut o intrunire..

• Like 2
Postat

Ba daca tot sunteti tari in gura pe netu asta imputit ca doar aici va puteti etalona caracterul adevarat...sa va scrieti tot ce aveti in cap'shorul ala mic, ca face2face nici un fas nu va ziceti ...haideti sa ne intalnim la o bere pula mea cu totii FAC EU CINSTE !!! Discutam una alta...ca de mult nu s-a tinut o intrunire..

Ok, ok! Maine sau poimaine sper sa fie cu noroc. ;) E ok asa? :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu as veni!!!Cu toti de pe formul asta!dar fara ghertoi smardoi! :)...presupun ca sunt putini! :)

• Like 2
Postat

Eu nu am facut decat sa avansez ideea ta. :)

Ai avansat-o.... doi paşi înapoi.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Poate eu am probleme cu gramatica...dar le pot remedia.

In schimb tu nu o sa-ti mai poti remedia nicioadata caracterul.  

stai putin, eu am rasfoit forumul asta destul de mult. aici cred ca se vorbeste despre.... curve. este asta o jignire ? inseamna ca ai prejudecati. 

asa sunt denumite neacademic persoanele care au activitatea pe care ai avut-o si tu. cum altfel te-ai putea numi ?

iar "penala" este deasemenea o exprimare neacademica, dar care nu face referire la codul penal, ci la faptul ca persoana are atributele care o definesc duse la extrem.

p.s. - te rog sa imi scuzi limbajul, regret ca l-am folosit. ideea de fond este insa 100% reala

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Eu as veni!!!Cu toti de pe formul asta!dar fara ghertoi smardoi! :)...presupun ca sunt putini! :)

De ce...nu vrei sa vii weekend-ul asta la mare? :)

Fac cinste cu un capuccino. :D

Postat

De ce...nu vrei sa vii weekend-ul asta la mare? :)

Fac cinste cu un capuccino. :D

sunt prins cu munca...de cacat! :)...nici cu Beraru nu m-am vazut...80% exista posibilitatea ca in 2 saptamani sa ajung pe la mare!cu cea mai mare placere! :)...vine si Patrick,nu? :)

• Like 1
Postat

sunt prins cu munca...de cacat! :)...nici cu Beraru nu m-am vazut...80% exista posibilitatea ca in 2 saptamani sa ajung pe la mare!cu cea mai mare placere! :)...vine si Patrick,nu? :)

Da...o sa vina si Patrick. :D

Pai ne dai un Pm cand ajungi la mare. :)

• Like 1
Postat

Ei, uite cum faceţi o gaşcă interesantă: tu, fredostarr, patrick82 şi amelia. Puteţi purta şi un nume: Atelajul eterogen.

Postat

Ai avansat-o.... doi paşi înapoi.

Punctele alea sunt date din alt motiv. Era ca un protest impotriva ipocritilor. ;)

Cauta pe unde dau eu puncte de obicei... sa te ajute arhivarul. :)

Postat

Da...o sa vina si Patrick. :D

Pai ne dai un Pm cand ajungi la mare. :)

s-a facut! :)

Postat

Ei, uite cum faceţi o gaşcă interesantă: tu, fredostarr, patrick82 şi amelia. Puteţi purta şi un nume: Atelajul eterogen.

Pe fredostarr pastreaza-l. :) Nu vrei tu sa fii stapanul nostru? Ce zici, o sa te simti gadilat la capacitati?

Postat

:laugh2  Este simplu. De obicei i le dai Ameliei.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Arhivare, gresit!!! Le dau recenziilor! Baga-ti nasul ala ascutit in... celelalte sectiuni. :D

Postat

te simt putin confuz!esti in cautarea fericirii si nu o gasesti,"NEAM"??? :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...