Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:constanta

La locatie scrii ca esti din Constanta si zici ca deabia astepti sa vii in constanta?? ceva nu e in regula :)

Daca comportamentul tau este asemanator cu stilul de a vorbi, te asigur ca nu cred ca vei avea parte de acea Amelia pe care o stim multi dintre noi. 

La stilul tau, ti se potriveste perfect o fata din cele de pe Aurel Vlaicu sau Caraiman. Nu am nimic cu ele, unele din ele sunt chiar foarte de treaba si sunt fete de nota 10 dar ma gandesc ca s-ar putea sa scutesti niste bani.

peste... ai grija ca te prajesc :)))))  nu, nu sunt din constanta. dar frecventez constanta f des. sunt din dambovita, dar sunt in constanta la facultate.

Link spre comentariu

abia astept sa ajung in constanta sa i dau muie acestei caprioare

Cu o asemenea exprimare chiar si mie imi pare rau ca s-a renuntat la punctele negative de reputatie.

Domnule @depye,  daca si la telefon ai aceiasi atitudine, dar nu numai la telefon, cu siguranta imi doresc ca Amelia sa-ti zica PASS iar deplasarea ta sa fie in van. :pimp

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov

Ieri am fost la Constanta sa ma intalnesc cu sirenele .Nu sunt un mare povestitor,nici macar un urmas al lui Creanga ,dar incerc sa va povestesc.Am stabilit intalnirea miercuri pt joi la ora 7 seara,pt 3 ore.Am ajuns pe la ora 7,30 la locul intalnirii care este un hotel,cu intrare separata pt fiecare camera ,deci discretia este asigurata.Fiind prima data cand ma intalnesc cu "sirenele" au fost foarte reticente in a ma primi,mai ales ca doream si o perioada de timp mai lunga,3 ore care pana la urma au fost 4,5 ore :laugh2 .Inainte de a intra in camera de joaca am fost analizat de dupa draperii,apoi mi s-a deschis usa si am fost scanat din cap pana in picioare in viu si de aproape :laugh2.Am ramas impresionat ca erau foarte inalte,parca ma dominau,eu avand 1,88,fara tocuri :laugh2 ,.ele erau cu tocuri de 12-15 cm .Sunt doua fete foarte frumoase,bine proportionate,cu funduri bombate,cu niste picioare lungi care nu se mai terminau si cu sani feciorelnici,mai ales Amelia.Ne-am asezat la o cafea si am fost informat cu ce este permis si ce nu.Sunt foarte stricte cu igiena,de altfel mi-au facut si un scurt instructaj cu anumite boli si semne ale acestora.Ca sa fiu sincer,ne-am intins un pic cam mult cu cafeaua,dar timpul a trecut foarte repede in compania lor.Sunt ambele vorbarete,socializeaza foarte usor , placute.Se vade ca se inteleg bine si se plac,poate chiar se iubesc?Amelia era imbracata in costumatia de mai sus iar Beatrice cu cea alba,ambele foarte sexy.Am palavragit vrute si nevrute,tigari cam multe pt plamanii nostri,dar am reusit sa ne cunoastem mai bine. 

Ne-am dusat si au inceput cu un masaj,eu fiind destul de obosit  de pe drum.Masajul a fost ceva foarte placut,relaxant,cu 4 maini dibace,cu un ulei cu aroma de ciocolata,as fi ramas asa toata noaptea cu ele masandu-mi corpul.M-am intors cu fata in  sus si priveliste coane,.doua fete superbe facand masaj,daca erau virgine si eu musulman ma credeam in paradis :laugh2 .S-au dezbracat si ele si de aici a inceput joaca.Saruturi din toate partile,pe fiecare particica a corpurilor, se mangaiau si se atingeau ,cu un Fk cum rar se gaseste,oral intre ele cu schimbari de pozitii,cu grija si pt cel mic al meu.Oralul il fac intr-un mod sublim,una la OO cealalta la georgel ,apoi se schimba intre ele,sus,jos,un amalgam de trupuri ,cu fiecare  ce cauta sa aiba grija de ceilalti din jur,69 intre ele.Amandoua se completeaza si au grija si de mine cu o complicitate de veche prietene sau iubite cum zic ele.Nu stiu cat a durat toata joaca ,timpul fiind ceva relativ in momentul respecti.Beatrice mi-a pus prezervativul si vorba Ameliei am la alegere amandoua intorcandu-se cu spatele la mine eu fiind in picioare la marginea patului.Grea alegere,asa ca am incercat sa le fac fata amandurora,dar dificil pt un barbat sa multumeasca doua superbe fete ,mai ales ca eram excitat la maxim de la oral.Am alternat miscarile cand la Amelia cand la Beatrice si a urmat si inevitabila finalizare in balonas.

Cam asta a fost experienta mea cu ele si sincer a fost ceva  reusit,sunt doua fete cu care te simti excelent ,se completeaza una pe cealalta din priviri si sunt sigur ca daca vor mai oferi servicii in acest tandem le voi mai vizita,daca nu separat si tot le voi cauta.Ca o concluzie ,sunt de recomandat daca ar mai fi nevoie de recomandarea mea

Notele pe care le dau le voi acorda pt cuplu si nu pt fiacare separat,ele fiindu-va cunoscute foarte bine:

Locatie:9,5 ,cu camera spatioasa si o baie pe masura,dar fara jacuzzi

prestatie:10,cu Fk,fara anal si fara cim,cu un oral de 10 si normal 10,amandoua se pliaza pe materialul clientului foarte bine :laugh2 ,se completeaza foarte bine una pe alta

Gfe10

igiena ireprosabila10

Halatul 1800,pt 4,5 ore

va salut si sa va faceti si voi un cadou precum mi l-am facut eu de sarbatori

• Like 13
Link spre comentariu

Inca o asteptare care a meritat! Si aceasta intalnire are o luuunga istorie... Sa mai bine nu intru in detalii. 

OK ! Stabilim intanirea din timp ca sa nu am surprize de ratare... Oricum, m-am recomandat la programare dar nu cred ca ar fi fost vreo diferenta :D asa ca hai !

Nu mai intru in descrierea fetitei - au facut-o destui inaintea mea iar pozele sunt din belsug si foarte sugestive. Oricum, o aparitie inedita! Inalta, slim catre skinny, parul ridicat in varful capului intr-un fel de coc, ochelarii finuti pe nasucul care se tot ridica a zambet...  Hai ca am reusit de data asta sa ne vedem si real nu numai virtual! Se arata usor tematoare de potrivire (avea gelul deja pregatit pe noptiera si mi-l arata timid) asa ca negociem pozitiile de inceput, pentru restul, cum o fi sa fie!

eee... hai sa nu mai pierdem timpul ca mai are si alte programari! Ma duc la dus, si cand ma intorc o gasesc in picioare, asteptandu-ma... isi ofera buzele pentru un sarut si pare dezamagita ca imi indrept buzele catre obraji... dar stia asta! Muscat de sfarcuri, coboara incet, incet catre juniorul gata de actiune...  Se lasa in genunchi si incepe un oral de mai mare dragul... cu incercari de DT, atentie maaare la adiacente... Mai se joaca, musca usor... ufff... hai ca mai trebe sa facem si altceva! O iau si eu la alintat... se infioara toata... ajung cu un deget la pasarica... uda rau... Chiar ca merita sa iti dai interesul cand vezi asa reactie! Cand o vad ca e pregatita, punem cauciucul, de gel nu a fost nevoie, si trecem direct in steaua de mare si apoi scaunelul rasturnat... ca sa ne asiguram... stramtaaaaaaa... dar spre deosebire de alte fetite, participa din plin si asta se simte imediat... 

Pauza!!! Ma duc frumusel la dus... cand ma intorc pisica se alinta in continuare in pat... ce sa mai facem pauza de revenire?!?!?! Incepe direct cu alintaturi, mangaieri si hap! la oral... cum sa mai comentezi la asa ceva?? Nu a durat mult sa ma aduca in forma si am zis sa trecem la ceva mai vioi... hai caprita! Si da-i! Pana n-am mai putut! 8-uri cam timide, dar fiind fara incalzire si pentru ea de data asta, a fost si mai stramtuta ca prima data... asa ca am terminat destul de repede... 

NOTE:

GFE: 10

Aspect fetita: 9

Oral: 9,5

Normal: 10

Halat: 200 lei pentru o ora de placeri

de recomandat? DA ! Fara dubii... de revenit ? Sigur... cand ni se mai interseceaza drumurile :(

• Like 13
Link spre comentariu

...nu sunt un mare povestitor, nici macar un urmas al lui Creanga, dar incerc sa va povestesc...

eu unul cred ca esti cumva o ruda mai distanta cu creanga ptr ca pe mine ai reusit sa ma oftici maxim cu relatarea ta care excita ochiul mintii!!!

• Like 1
Link spre comentariu

eu unul cred ca esti cumva o ruda mai distanta cu creanga ptr ca pe mine ai reusit sa ma oftici maxim cu relatarea ta care excita ochiul mintii!!!

inchipuieste-ti situatia mea,500 km pana la ele si 500 km la intoarcere,cu gandul mereu la Constanta :rax2 (la cele doua fapturi de fapt,nu la oras)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Ieri am fost la Constanta sa ma intalnesc cu sirenele .......Am stabilit intalnirea miercuri pt joi la ora 7 seara,pt 3 ore.Am ajuns pe la ora 7,30 la locul intalnirii ........

La cum am calculat eu....azi e joi, ieri a fost miercuri si tu ai fost la ele joi ora 7 seara, adica azi dar in vreo 5hr jumate?????

• Like 2
Link spre comentariu

Cu o asemenea exprimare chiar si mie imi pare rau ca s-a renuntat la punctele negative de reputatie.

Domnule @depye,  daca si la telefon ai aceiasi atitudine, dar nu numai la telefon, cu siguranta imi doresc ca Amelia sa-ti zica PASS iar deplasarea ta sa fie in van. :pimp

a vrut sa zica sex oral ,muie in dex inseamna fata din cate stiu nu este o jignire acuma fiecare cum o percepe

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

La cum am calculat eu....azi e joi, ieri a fost miercuri si tu ai fost la ele joi ora 7 seara, adica azi dar in vreo 5hr jumate?????

Shiva, mi se pare mie sau recenzia la care faci referire suna a recenzie falsa. Sunt multe neconcordante, cum ar fi programarea prin pm, etc. , etc.

Poate elucideaza fetele misterul

• Like 1
Link spre comentariu

programarea a fost marti si miercuri,adica ieri seara, a fost intalnirea...inca sunt sub efectul cantecului sirenelor...pt catalin73:multe neconcordante, care anume?etc,etc,etc sunt exemplificari de aceste neconcordante? :laugh2 ...iti recomand sa incerci sa iti faci o programare pe mess sau telefon si sa vezi daca ai succes...sa vorbesti frumos cu ele si iti poti programa o intalnire,te asigur de aceasta...o seara buna

Link spre comentariu

1. din cate am cititsi din cate s-au plans colegii nostrii mai putin colorati, fetele faceau programari numai prin pm. Vezi si anuntul pe dg. Din cate am inteles, sunt foarte stricte din punctul asta de vedere si nu fac concesii aiurea. Le felicit pt asta.

La cum arata, banuiesc ca au fost destul de aglomerate si nu au avut timp de vrajeala.

2. Din cate am citit, amelia are locatie. Care ar fi fost rostul ca ele sa arunce banii pentru a inchiria o camera la hotel?

3. Oricat de sedat ai fi... iarta-ma, ai comis-o.

4. esti singurul care a facut recenzie si nu poate confirma nimeni ce ai spus.

5. Dream.girl promisese ca sta mai mult dar astazi, brusc anunta ca pleaca dand o explicatie ....

Stimate coleg, nu stiu de ce dar, ca simplu .... cititor, ceva este cusut cu ata naspa rau de tot.

• Like 2
Link spre comentariu

este ultimul meu raspuns...nu vreau sa fac polemica aiurea...daca erai atent ai fi citit ca Amelia l-a rugat pe admin sa mute topicul,deci este o recenzie reala confirmata in acest fel de ea...ca sunt singurul care am facut recenzie nu stiu cata relevanta are,am fost singur,fara martori ,la intalnirea cu ele :rax2

Link spre comentariu
  • Oras:.......
  • Oras:.......

Deci am vorbit cu iubita si am decis sa inchirem o camera de hotel pentru ca cerintele au fost multe iar eu stand intr un apartament am decis sa fie ceva cat mai discret departe de ochii vecinilor care ar fi putut sa mi creeze probleme.Astfel am incercat sa evitem pe cat posibil eventualele neplacerii atat pentru noi cat si pentru voi.(intrarea in camera fiind separata de receptie)

Recenzii vor mai aparea cat de curand....si astfel vor fi spulberate toate incertitudinile. Cat despre danandrei75,atat eu cat si dream aveam nr lui de telefon de ceva timp si fiindca acum sa ivit ocazia ca eu si iubi sa ne intalnim,nu a putut sa ne rateze.Deci confirmam faptul ca intalnirea chiar a avut loc.

Multumim si o seara frumoasa incontinuare!

• Like 2
Link spre comentariu

Ca si o completare la postul anterior al Ameliei: Faptul ca azi am anuntat ca incheiem toata activitatea, pentru moment, se datoreaza faptului ca in primul rand merg pe principiul "Ce e mult strica" asa ca daca tot ne-a mers atat de bine in aceasta perioada scurta, lucru la care sincer nu ne asteptam, am decis ca nu are rost sa mai lungim lucrurile pentru ca daca va amintiti bine, eu merg pe CALITATE, nu pe CANTITATE. (si Ami e la fel).  Ma rog, e drept ca era si normal sa fiti reticenti legat de recenzia lui danandrei75 pentru ca intr-adevar a cam comis-o. Nu vreau nici sa-l scuz, nici sa-l acuz asa ca prefer sa ma abtin ca sa nu iasa alte discutii.

Pupici!    :kiss3

• Like 12
  • Minus 10
Link spre comentariu

cine se scuza, se acuza! Este cu ata portocalie cusuta toata treaba asta. Oricum fetelor, nu imi permit sa va contrazic, tot ce pot spera este faptul ca nu este o intalnire .... aiurea! Nu imi permit sa va contrazic dar evidentele contrazic spusele voastre. Imi cer scuze ca observandu-va pozele, mi s-a aprins imaginatia si am inceput sa dau mai multa importanta celor. scrise de voi, cu manuta voastra. Pe viitor va rog sa fiti atente la detalii care la prima vedere nu au importanta dar la o citire mai atenta fac diferenta.Sper sa reusim si sa ma acceptati chiar si cu aceasta culoare, vad ca faceti concesii, fie impreuna, fie separat.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...