Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Buna ziua !

De mult nu mai practic meseria de curvar dar domnisoara Amelia m-a facut sa imi incalc promisiunea, recenzia mea o sa fie una scurta dar obiectiva, nu o sa mai intru in detalii cum v-am obisnuit pana acum. Facut programare la domnisoara am ajuns aseara la apartamentul ei, prima impresie buna, o printesa mica si frumoasa, o barfa mica chat chat un dus de vigorare din partea mea apa calda baie spatioasa si frumoasa, curata, prosoape curate, camera ce pot sa zic senzational, muzica, lumanari parfumate,o atmosfera de nedescris, domnisoara sa revenim ca ea este punctul culminant aici o frumusete in toata regula corpul il are in totalitate dat cu crema si parfumata, un preludiu de imi venea sa ma urc pe pereti, cateva pozitii si mi-am ejaculat si lichidul din coloana vertebrala, ce mi-a placut dupa finalizare nu s-a dus la baie a ramas cu mine in patut pana am zis eu let's go, mare + aici. La sfarsit decartat finalizarea si plecat...

Locatie : 10+ apartament frumos frumos foarte ingrijit si curat

Igiena domnisoara : 10 tati... 10, data toata cu crema de corp si parfum putin discret

Oral: 10+ neprotejat facut incet si frumos

Normal : 10 uhmmm <3

Amenda : 150 ron / fin

GFE: offf tati...nu exista nota pt asa ceva

Aspect : 10+

De revenit... cu siguranta cine doreste cine pofteste, eu unul mi-am facut fantezia mult dorita cu domnisoara !Cheers.

• Like 15
Link spre comentariu

Asa cum am promis ca fac si cateva poze in zapada....... :2qm40hg ......iata ca au venit....!

Ps: in poze apare si ursuletul care mi a tinut de cald :D

Pe ursulet il vedem, dar veverita...  :350x    

http://s12.postimg.org/bxy800ilp/animated_20squirrel.gif

Pe ursulet l-am identificat. E Tedy! Ai uitat sa-i pui floricica :D

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

Cum se face programare prin PM? (ce inseamna PM?) scuze pentru intrebarile de incepator dar sunt nou pe site si nu stiu inca toate detaliile..

Daca se poate sa imi raspunzi chiar tu Amelia ti-as fi recunoscator, pup.

PM inseamna private message . Intri pe profil si acolo dai de mesagerie . Succes .

Coleguuu' nu mai induce omu' in eroare! 

Uite, bre' nea' Algocalmine cum e cu durerea... aaa, pardon  :slap2, cu PM-ul. Mergi frumusel la don'soara Andreea, la zana Roxana, la tanti Annona, la sexy Anda  si la blondutza Daiana, faci treaba aceea... ma-ntelegi... ce-o face omul cu femeia, ne povestesti si noua cum a fost... si daca ne place si nu ne trombonesti iti dam neshte puncte, cu care... Nu, nu te grabi, nu-ti iei telefon, da' poti sa faci altceva, mai misto. Te duci la conitza Ameliaaa. Cum? Pai, simplu. Daca mergi inainte la fetele de care-ti zisai, conitza Amelia o sa creada ca esti baiat de baiat, super dotat si te lasa la veveritza.

Acu' intelesai ce-nsamna PM?  Ai? Daaa, bree, da, aia e: PULA MARE. Trebuie sa-i demonstrezi fetii ca ai pula mare. Acu' nu mai primeste decat pe baza de PM. Pricepui? Sa ai grija mare la tanti Annona, ca daca nu faci treaba buna, ti-o taie!

Gata, hai la treaba, ca ai de tras! Si-apai pune mana de graba pe condei, sa dam cu punctele-n tine. 

P.S. Foaaarte important! Cand ajungi la conitza Amelia sa nu incepi ca melteanu' cu bancuri d'alea gen "De ce mananca oltenii fasole?" Intelesai?

Fii si tu baiat finutz si apai sa vezi de ce tratatie o sa ai parte... ;)  

Spor !

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat

Cum se face programare prin PM? (ce inseamna PM?) scuze pentru intrebarile de incepator dar sunt nou pe site si nu stiu inca toate detaliile..Daca se poate sa imi raspunzi chiar tu Amelia ti-as fi recunoscator, pup.

Ceea ce a zis fanebabane e foarte adevarat dar eu iti ofer varianta scurta: ca sa ai pm ( mesagerie privata) trebuie sa urci la urmatorul rang de utilizator: serious contributor. Adica sa faci cateva puncte de reputatie. Adica sa vizitezi si tu macar 2-3 domnisoare, bagi recenzie, noi te punctam si urci la SC si ai pm.

Intelesai?:)

Ps: anonna nu e chiar asa de rea precum spune fane :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Naboo
  • Oras:Naboo

Salutare

Am facut o noua vizita Ameliei in noua locatie, nu e prima mea recenzie la adresa ei, asa ca voi fi scurt.

Programare la telefon cu o zi inainte (prealabil pm). Amelia este aceeasi fata simpatica si plina de bun simt. Mi-a explicat unde este noua locatie, care de altfel este nota 10, diferenta uriasa fata de vechea locatie

Intalnirea a fost plina de erotism ca fiecare intalnire cu Amelia. Ne-am lins reciproc, ne-am suptm FK si ne-am si futut in toate pozitiile, cam 90 min toata intalnirea. Detaliile sunt de prisos, important e ca am petrecut 90 minute placute pt amandoi.

Locatie 10

Atitudine 10

GFE 10

Fizic 10

ON 10

NP 10

90 min 250 ron

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:ceruri
  • Oras:ceruri

Un show erotic cu craci lungi și mangaieri senzuale . Asta e Amelia . Gogule , e buna cu draci femeia asta . Programare prin pm . Respectata . Apartament lângă o instituție de cămătari cu acte . Cred ca privelistea ar fi interesantă dacă ai fi poponaut , dar cand i-ți deschide ușa uiti de altele . Apropo Amelia Combinația de rosu cu negru te prinde foarte bine !! Foarte volubila si prietenoasa , după un tur al casei am trecut in camera de torturi plăcute . Corp de nota 10 ; GFE de 10 , te face sa te simți chiar bine . Cur de nota 20 , wow tre' sa repet experiența cât mai curând , nu am avut parte decât de o finalizare din cauze obiective ( lipsa timpului ) . Una din putinele fete de pe piața Constantei care merita 150 lei/ finalizare . Ostilitatile știți cum decurg , cei care nu știți înarmați-vă cu bun simt si igiena ( asta primiti înapoi ) si nu ratati ocazia . Eu unu' o trec la categoria " de vizitat des " .

• Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Un show erotic cu craci lungi și mangaieri senzuale . Asta e Amelia . Gogule , e buna cu draci femeia asta . Programare prin pm . Respectata . Apartament lângă o instituție de cămătari cu acte . Cred ca privelistea ar fi interesantă dacă ai fi poponaut , dar cand i-ți deschide ușa uiti de altele . Apropo Amelia Combinația de rosu cu negru te prinde foarte bine !! Foarte volubila si prietenoasa , după un tur al casei am trecut in camera de torturi plăcute . Corp de nota 10 ; GFE de 10 , te face sa te simți chiar bine . Cur de nota 20 , wow tre' sa repet experiența cât mai curând , nu am avut parte decât de o finalizare din cauze obiective ( lipsa timpului ) . Una din putinele fete de pe piața Constantei care merita 150 lei/ finalizare . Ostilitatile știți cum decurg , cei care nu știți înarmați-vă cu bun simt si igiena ( asta primiti înapoi ) si nu ratati ocazia . Eu unu' o trec la categoria " de vizitat des " .

Baga si o recenzie ca sa te credem. Ce ai scris tu este ....

Link spre comentariu
  • Oras:.......

Daca tu esti ala care suna din 10 in 10 min ia gandeste te de ce nu ti am raspuns? 

Ps : ia in considerare varianta ca poate eram ocupata ;)

Alexandru69 poti sa nu mai intervii pe acest topic? nu vad de ce ai face asta...recenzia lui disaronno37 contine ce este cel mai important....adica :

1 notele

2 tariful

3 modul in care sa programat

Deci daca nu e mare povestitor asta e...nu toti ne am nascut Eminescu.....

• Like 3
Link spre comentariu

Daca tu esti ala care suna din 10 in 10 min ia gandeste te de ce nu ti am raspuns? 

Ps : ia in considerare varianta ca poate eram ocupata ;)

Alexandru69 poti sa nu mai intervii pe acest topic? nu vad de ce ai face asta...recenzia lui disaronno37 contine ce este cel mai important....adica :

1 notele

ca sun din 10 in 10 minute... falas. Am treburi mai importante de facut. Ma bag unde vreau, nu te-am jignit si nu te-am intrebat ceva! Reclama agresiva pe care o practici, iti atrage si lucruri rele. Nu am nimic cu tine si te rog, lasa-ma in pace. Wm postat cevavpertinent, nu am jignit pe nimeni, scuteste-ma. Stiu ca ai fi multumita sa dispar. Nu ai norocul asta. Mai posteaza ca isi da seama lumea cine esti cu adevarat.

z-ma ca ti-am raspuns. Te rog, nu imi mai strica Duminica! y

nu sunt eu ala din 10 in 10 minute. Ca tin la tine este o treaba, ca sunt obsedat este alta. Sunatul alabestev

2 tariful

3 modul in care sa programat

Deci daca nu e mare povestitor asta e...nu toti ne am nascut Eminescu.....

Link spre comentariu

amelia  esti cam neserioasa,..acinisurde  cate  ori am sunat  pt a-ti cere  detalii,sa  pot  veni,o data  n-ai raspuns   rusinica tie!!!

Alooo alexandru69 nu ma refeream la tine..citeste cu atentie  inainte sa spui ceva....

Lumea ma stie cum sunt ..nu am nevoie de reclama..cautati alt loc de joaca ..si lasa thread ul meu in pace :P

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...