Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 13, 2014 Postat Mai 13, 2014 QuoteNu fac o tragedie dar sunteti morbizi de-a dreptul.Eu nu ma mai bag. Sper sa gasesc o metoda sa bag la ignore acest topic ca mai lipsesc doar poze cu mortaciuni si cu necrofili si le-am vazut pe toate. Sa aveti pofta. BaftaQuoteCand razi de un caine fara picioare cum ai putea fi denumita?Nu te-am facut eu, te-ai facut singura impreuna cu pretenarul tau.Man, exagerezi! ...Parerea mea. La viata ta ai ras, fara sa-ti dai seama, la un miliard de chestii pentru care altii, cu mentalitatea ta, te-ar fi putut desfiinta. Acuzi pe cineva pentru ca rade de un caine fara picioare. Ideea este ca nimeni nu rade de caine pentru ca nu are picioare. Conform mentalitatii tale, fiintele cu handicap fizic/mental nu mai pot face nimic care sa starneasca rasul. Ce ne facem atunci cand un om in scaun cu rotile va spune un banc? Varsam o lacrima? ATENTIE: rad de situatia pe care respectivul a creat-o, nu de faptul ca se afla intr-un scaun cu rotile. Frate, aici trebuie demonstrat si faptul ca 2+2 = 4. WTF?! PS: eu nu am ras deoarece sentimentul de mila pentru catel a "surclasat" umorul *gif-ului. ...Dar asta e alta mancare de peste. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 13, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 13, 2014 Mandro, iti multumesc mult ca ai aratat tuturor cine esti!Hai ca pe mine m-ai facut???? Dar cu mk, talibanu, gabi, etc., etc. ,ce ai avut, sau mai bine spus ce aveti? Sunt multi care se iau de tine si te-au citit, au vazut ce fel de om esti! Pun pariu ca in viitorul apropiat, urmatorul care o sa te injure esete patrick. Nu il inteleg ce se baga atata in sema pana da in penibil sau , ma rog in pestism. Adevarul este ca va potriviti. Apropo, in legatura cu facutul! In viata ta nu ai sa reusesti sa ma faci tu pe mine, chiar impreuna cu "aliatul" tau. Hai da-ti arama pe fata!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 Man, exagerezi! ...Parerea mea. La viata ta ai ras, fara sa-ti dai seama, la un miliard de chestii pentru care altii, cu mentalitatea ta, te-ar fi putut desfiinta. Acuzi pe cineva pentru ca rade de un caine fara picioare. Ideea este ca nimeni nu rade de caine pentru ca nu are picioare. Conform mentalitatii tale, fiintele cu handicap fizic/mental nu mai pot face nimic care sa starneasca rasul. Ce ne facem atunci cand un om in scaun cu rotile va spune un banc? Varsam o lacrima? ATENTIE: rad de situatia pe care respectivul a creat-o, nu de faptul ca se afla intr-un scaun cu rotile. Frate, aici trebuie demonstrat si faptul ca 2+2 = 4. WTF?! PS: eu nu am ras deoarece sentimentul de mila pentru catel a "surclasat" umorul *gif-ului. ...Dar asta e alta mancare de peste.@Carlsberg Sa stii ca nu intotdeauna 2+2=4! Persoanele cu handicap fizic..da ai dreptate pot provoca rasul prin puterea mintii, prin ceea spun..si am un prieten mult mai tanar decat mine cu handicap fizic care ar surclasa foarte multi "umoristi" de pe acest forum! Dar..oare handicapul fizic al lui este normal a provoca rasul cuiva? Ma indoiesc! Iar unde ai dat-o in bara..a fost atunci cand te-ai referit la fiintele cu handicap mintal (nu mental)...da ele pot provoca rasul atat prin comportament fizic cat si verbal..dar tu, atat cat te cunosc eu aici in spatiul virtual al acestui forum, sunt convins ca nu vei rade...ba mai mult vei lua atitudine daca altcineva o va face! Deci! WTF?
alx1 Reputație: 177 Postat Mai 13, 2014 Oras:Paradise Oras:Paradise Postat Mai 13, 2014 Nu vreti voi mai bine sa iesiti cu mine la pozat prin Constanta?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 13, 2014 Postat Mai 13, 2014 @coolandhotman, nu am timp decat de asta momentan: Mental vs. Mintal http://scri.ro/mental-sau-mintal-827.html/comment-page-1http://dexonline.ro/definitie/mental Revin si pt. restul.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 @coolandhotman, nu am timp decat de asta momentan: Mental vs. Mintal http://scri.ro/mental-sau-mintal-827.html/comment-page-1http://dexonline.ro/definitie/mental Revin si pt. restul.Dar de asta ai timp..apropo de handicapatii care provoaca rasul? am citit printre randuri....concluzia?ika a procedat corect ,pula mea ,daca as fi femeie nu m-as fute cu paralizati ,trampalii di dinozauri2nu ave servici autcoll Transcris de pe topicul ala, devenit intre timp de toata jena!
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 13, 2014 Postat Mai 13, 2014 Dar de asta ai timp..apropo de handicapatii care provoaca rasul? Transcris de pe topicul ala, devenit intre timp de toata jena! JESUS FUCK! Pentru prima data vad reply-ul ala. Nici gand sa fi zis ceva care sa-l disculpe pe beverlihils ala. Din pacate, sunt in continuare in raza de actiune a radarului momentan.
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Mai 13, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 13, 2014 Era intr-un mercedes pe Magheru am corectat eu pentru tine.
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 Aham...acelasi lucru...Gabriellè este inca gelos pe Patrick,ii este dor de Amelia,nebunu e tot nebun(are halucinatii),Patrick inca se "lupta" cu flacaii care au pierdut!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 Aham...acelasi lucru...Gabriellè este inca gelos pe Patrick,ii este dor de Amelia,nebunu e tot nebun(are halucinatii),Patrick inca se "lupta" cu flacaii care au pierdut! Rujatul tot rujat . Mars potaie ! Cum as putea sa fiu gelos pe Patrick, mai gaozar?. Daca tu te arzi in cur, e normal sa fi gelos pe un barbat. Mie imi plac femeile, tie iti plac barbatii. Tu te certi cu toti pe site , doar, doar te arde si pe tine cineva. Tu nu vezi ca nici cum nu poti sa ne tentezi ?
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2014 Rujatul tot rujat . Mars potaie ! Cum as putea sa fiu gelos pe Patrick, mai gaozar?. Daca tu te arzi in cur, e normal sa fi gelos pe un barbat. Mie imi plac femeile, tie iti plac barbatii. Tu te certi cu toti pe site , doar, doar te arde si pe tine cineva. Tu nu vezi ca nici cum nu poti sa ne tentezi ? Bla,bla,bla,bla,bla...........bla Nu mai fi gelos pe Patrick!Nu mai plange dupa Amelia!Iubeste-ti nevasta(daca o ai) si lasa oamenii sa se iubesca!Esti obsedat!
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 14, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 14, 2014 Nu ma intereseaza parerea userilor de pe un forum. ce curva penala.......... 1 2
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Mai 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 14, 2014 ce curva penala.......... de ce asa agresiv ? :350x 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 14, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 14, 2014 pentru ca automobile....... Buna tuturor.......nu stiu cu ce sa incep prima data dar tin sa va multumesc pentru promovare.Dragi mei va multumesc si voua pentru ca fara voi nu a si fi ajuns in top.Va pupik dulcik dulcik si Multumesc Inca o odata.............PS:eu voi ramane la fel cum m ati cunoscut ....aceiasi fata dulcika pentru toti cei care merita,primesc respect ofer respect.......... .O zi ffrumoasa va doresc tuturor.........
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 14, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 14, 2014 Cand vad "amelia" deja mi se face piele de gaina de nervi, bai uite cum facem...Cine nu mai scrie pe acest topic primeste o bombonica zilnic..ce ziceti, va bagati ? Incetati in plm cu atata ura etc unii dintre voi ati lins-o pe fata asta in pizda de nu o sa ii mai creasca floci la pizda cat o trai saraca si acuma va revoltati asupra ei, pula mea ma apuca dracii cand va vad asa parca aveti cu totii 15 anisori in plm lasati-o in ciorba ei sa se faca spuma daca vrea, la unii dintre voi aveam pretentii, am venit aici sa discutam despre curvele astea din cta ce mai futem pe cine mai futem cum e aia cat ia aia nu sa ne enervam pe lucruri...banale , dao drq de treaba ma, fata asta e de domeniul trecutului gata , ea si-a facut treaba cu noi si noi cu ea ! 2
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Mai 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 14, 2014 1
patrick82 Reputație: 1773 Postat Mai 14, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 14, 2014 Ce persoana in deplinatatea facultatilor mintale va jigni gratis? Pai nici una, bineinteles. Toti trepadusii astia au bube-n cap. Nici unul din ei nu sunt aliniati in societate intr-un mod corect. Majoritatea au probleme de comunicare, lipsa prietenilor, marginalizati, s.a.m.d. Deci, Pisicuts... sper ca ti-am rezolvat problema. Aaa, da, ar mai fi de spus ceva... 2
dominoplayer Reputație: 193 Postat Mai 14, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 14, 2014 http://3.bp.blogspot.com/_DJe3vpipo5g/SSqz90mvTbI/AAAAAAAABtk/3VpRK5kKTEQ/s400/panda.jpg
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 14, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 14, 2014 Nu vreti voi mai bine sa iesiti cu mine la pozat prin Constanta? eu am in plan o iesire la pozat la medgidia.vara . cred ca e demential.n-am mai trecut pe acolo de vreo 30 de ani, cind inca mai era stadionul in folosinta.
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Mai 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 14, 2014
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 14, 2014 eu am in plan o iesire la pozat la medgidia.vara . cred ca e demential.n-am mai trecut pe acolo de vreo 30 de ani, cind inca mai era stadionul in folosinta. Eu l-am vazut ieri. E in folosinta....oilor P.S. Salutari de la Babai
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 14, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 14, 2014 pa i tu de ce credeai ca vreau la megidia ,sa vad oile pascind pe stadion sau sa il cunosc pe babaiu?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 14, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 14, 2014 oare de cind nu a mai facut amelica sex? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 14, 2014 pa i tu de ce credeai ca vreau la megidia ,sa vad oile pascind pe stadion sau sa il cunosc pe babaiu? Babaiu e bine sanatos si are inca preocupari deosebite.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum