Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

Eu as veni!!!Cu toti de pe formul asta!dar fara ghertoi smardoi! :)...presupun ca sunt putini! :)

Smardoi in nici un caz amice, daca vad pe unu ca vine cu dume din astea in secunda 2 a disparut fara discutii, deci sa discutam ce si cum ca m-am saturat sa va tot vad cum va certati ca virginii toti pe forum , in schimb sa ne " certam " la o bere / cafea !

• Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2 Este simplu. De obicei i le dai Ameliei. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ai fi vrut sa fii tu ala care ii da puncte,Ameliei? Nu ca nu I-ai fi dat(in trecut :) ) dar zic asa... :)))

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Smardoi in nici un caz amice, daca vad pe unu ca vine cu dume din astea in secunda 2 a disparut fara discutii, deci sa discutam ce si cum ca m-am saturat sa va tot vad cum va certati ca virginii toti pe forum , in schimb sa ne " certam " la o bere / cafea !

Cum dispare???  Batut? =))

• Like 2
Reputație: 3230
Postat

Prima oara il luam cu frumosul...daca nu vrea iara cu frumosul , iar daca tot nu vrea il invatam sa zboare ..

• Like 2
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Pe fredostarr pastreaza-l. :) Nu vrei tu sa fii stapanul nostru. Ce zici, o sa te simti gadilat la capacitati?

Nu pot păstra ceva ce nu am. Şi, ai dreptate, NU vreau eu să fiu stăpânul vostru. În atelajul acela, stăpân v-ar fi Amelia.

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Prima oara il luam cu frumosul...daca nu vrea iara cu frumosul , iar daca tot nu vrea il invatam sa zboare ..

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Nu pot păstra ceva ce nu am. Şi, ai dreptate, NU vreau eu să fiu stăpânul vostru. În atelajul acela, stăpân v-ar fi Amelia.

Dar tare deep gandesti. Stai 15 minute pentru 3 cuvinte. Probabil ai momente cand atipesti. :)

• Like 1
Postat

fara suparare...esti putin lame! :)...slab pregatit intelectual dar foarte voitor! :)...poate fi totusi de apreciat! :)

• Like 1
Postat

Asa da! Atunci ramane cum am stabilit. :)

• Like 1
Postat

A revenit arhivarul. Am vazut ca mi-ai vizitat si profilul. Ai gasit punctele alea oferite spre recenzii? Sa nu-mi zici ca NU pentru ca ma dezamagesti. :(

=))

• Like 1
Postat

In ultima luna? Adica in 2 saptamani? :) Pai nu prea sunt recenzii arhivare...

Tu ce puii mei punctezi? :)

• Like 1
Postat

Dar tare deep gandesti. Stai 15 minute pentru 3 cuvinte. Probabil ai momente cand atipesti. :)

Sunt cumva obligat să răspund la foc automat? Dacă mă sună cineva în timp ce stau pe aici, ce-ar trebui să fac? Să nu răspund pentru că sunt dator să replic cuiva?

Patrick82, eşti profund. Profund şi ... pe alături.

Postat

Sunt cumva obligat să răspund la foc automat? Dacă mă sună cineva în timp ce stau pe aici, ce-ar trebui să fac? Să nu răspund pentru că sunt dator să replic cuiva?

Patrick82, eşti profund. Profund şi ... pe alături.

Bineinteles ca sunt pe alaturi doar nu o sa stau in barca cu voi. :)

Arhivare, deci, punctez mult mai bine decat tine. =)) Recenzii! Tu in schimb punctezi doar scandaluri. ;) :)

• Like 1
Postat

Tu esti capabil sa faci presiune ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai ce?Nu o simti...sau ce? :)

Postat

Ia mai cauta pe Constanta. Tu ai punctat pe alte zone vreo 7. Deci ? ....

Vreo 7??? Beleste-ti ochii mai bine. =)) In cat timp am punctat 7??? =))

• Like 1
Postat

Arhivare! Uita-te pe orice sectiune (in afara de Bucuresti) si vezi cine puncteaza recenziile.

• Like 1
Postat

Pe Constanta pe cine ai incurajat in ultimele 100 de puncte date de tine ? Ia pronunta un numar. 

Am punctat toate recenziile din ultimul timp! (pe Constanta) Inceteaza! :D

Nici-o recenzie nu a scapat fara sa fie punctata de mine. Uite ca a aparut una noua. =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...