Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Se poate verifica extrem de usor. Intra pe orice topic si vezi cine puncteaza recenziile. Absolut toate (cele recente) sunt punctate si de mine.

Diferenta, intre mine si tine, este ca eu le-am punctat si pe cele de pe alte sectiuni (Cluj, Oradea, Ploiesti, etc.). Inceteaza. :) Am folosit punctele alea mult mai bine decat tine.

Eu ti-am mai zis tie, dar nu ma crezi. BATMAN! BATMAN :) Iti va da tot timpul cu minus... =))

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

patrick82, fara sa fiu interesat in vreun fel, am fost si eu informat ca esti cuplat cu Amelia, acesta fiind si motivul retragerii sale. Informatia circula prin mediul virtual paralel cu forumul si este popularizata.

Repet, fara sa fiu interesat de subiect sau de zona Constanta, aceasta informatie a ajuns si la urechile mele, posibil ca orice cuplu care se formeaza pe forum sa starneasca un interes major.

Daca nu este adevarata, nu cred ca intereseaza pe cineva, este un subiect de dezbatere intre forumisti.

• Like 1
Postat

patrick82, fara sa fiu interesat in vreun fel, am fost si eu informat ca esti cuplat cu Amelia, acesta fiind si motivul retragerii sale. Informatia circula prin mediul virtual paralel cu forumul si este popularizata.

Repet, fara sa fiu interesat de subiect sau de zona Constanta, aceasta informatie a ajuns si la urechile mele, posibil ca orice cuplu care se formeaza pe forum sa starneasca un interes major.

Daca nu este adevarata, nu cred ca intereseaza pe cineva, este un subiect de dezbatere intre forumisti.

Salutare! Sunt doar barfe. Nu le lua in sema. :)

• Like 1
Postat

Se poate verifica extrem de usor. Intra pe orice topic si vezi cine puncteaza recenziile. Absolut toate (cele recente) sunt punctate si de mine.

Diferenta, intre mine si tine, este ca eu le-am punctat si pe cele de pe alte sectiuni (Cluj, Oradea, Ploiesti, etc.). Inceteaza. :) Am folosit punctele alea mult mai bine decat tine.

Eu ti-am mai zis tie, dar nu ma crezi. BATMAN! BATMAN :) Iti va da tot timpul cu minus... =))

Da ai dreptate. Ai folosit 67 de puncte pentru Amelia  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Maxim ! 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da ai dreptate. Ai folosit 67 de puncte pentru Amelia  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Maxim ! 

Nu faci fata presiunii atunci cand tastezi against Patrick? :)

Postat

Doar atat? Cam putine... promit ca o sa ma revansez. :laugh2

Am mai multe recenzii punctate decat tine. =)) =)) dar cu mult mai multe. Inceteaza! :D

• Like 1
  • Administrator
Reputație: 114527
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Scuzati-ma dar sunteti deja jenibili :)

tu de cine esti indragostit? tot de amelia ?

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:bangkok
Postat

Numai fac sex...acum fac dragoste. :D

Si ultima data cand am facut dragoste a fost ieri. :)

uite ce se poate intimpla sa iti creasca intre picioare dac nu mai faci sex... 

nu ti-o zic cu rautate...

post-58400-0-11521700-1400167554_thumb.jpg

Postat

YKA şi Mercedesenz s-au întâlnit, s-au plăcut, s-au logodit şi au părăsit forumul, alegând să-şi trăiască viaţa departe de lumina reflectoarelor. Amelia şi iubitul ei nu pot face la fel?

doi frumusei , ii cunosc , felicitari si ma bucur pentru fericirea lor

Postat

Nunta pe malul Dunarii ? Pisicuts esti un romantic. :D

pe malul dunarii sa fie da sa fie ca in pisica alba ,pisica neagra a lui kusturica.

Postat

pe malul dunarii sa fie da sa fie ca in pisica alba ,pisica neagra a lui kusturica.

obiectiv de...ce ziceai ca fumezi? :)

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Spre deosebire de tine, ceva de calitate. La mahoarca pe care o bagi in tine, aia si debitezi!

Postat

anestezia. azi n-am fumat, a ramas de alaltaieri .dar de ce ma intrebai ,par a fi high? eu asa sint tot timpul si cind fumez si cind nu .chiar nu stiu de ce mai fumez, 

Postat

Spre deosebire de tine, ceva de calitate. La mahoarca pe care o bagi in tine, aia si debitezi!

las-l alexx ca nu e agresiv, ne cunostem de pe forum si mai schimbam pareri despre ce fumam. eu de obicei fumez chiar mahoarca ,cine ma cunoste stie, dar de calitate . 

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

S-a retras Amelia.. cred ca advance e la bauta acuma =))

Postat

Salut retragerea de pe forum a Ameliei. A luat cea mai buna decizie si sper sa urmeze o viata linistita si plina de bucurii si succese pentru ea.

Retragerea lui Patrick in acelasi timp cu cea a Ameliei insa nu face nimic altceva decat sa alimenteze zvonurile sau speculatiile. Din pacate retragerea lui nu pot sa o salut.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...