Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Nush despre ce vorbesti! A fost naspa rau, numa luzeri......nici nu inteleg de ce draq am ramas pana la 5 dimineata Ca daca stai cu loserii,te trag si pe tine la nivelul lor si incepe sa-ti placa de ei Suntem pericol public Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Noiembrie 10, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Nush despre ce vorbesti! A fost naspa rau, numa luzeri......nici nu inteleg de ce draq am ramas pana la 5 dimineata Stii ceva? Da-le Doamne sanatate si putere acestor looseri .. a fost frumos... ma bucur ca suntem majori si nu avem nevoie de aprobarea niciunui intelept ca sa ne intalnim Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Se pare ca am ratat o mare petrecere a looserilor..........dar la urmatoarea voi spune prezent. Semneaza...................................................................................Looserul absent Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 11, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Imi pare rau bine ca am avut alte "treburi" si de data asta n-am fost prezent... Data viitoare nu mai scapati! Link spre comentariu
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Ucenicii pot participa? Dai de baut Lubric ca in tinerete? Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 12, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 A fost perfect!! @Papi, cred ca o sa visez la noapte cu pritena ta Fater.............eu nu spun cu cine cred ca voi visa la noapte.... ce faceti voi ma? ) nu o mai chem cand sunteti voi ca va saliveaza prea tare gura Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Noiembrie 12, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Va multumesc tuturor pentru prezenta, chiar si celor care nu au reusit sa ajunga! M-am simtit extraordinar, si jur ca mai trebuie repetata intalnirea asta PS: Pe cand urmatoarea intalnire? Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 taci ma..ca faci din noi alcoolici anonimi si ratati.. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 14, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Fucksterel si restul lumii, ce ziceti de Vineri la ora 19:30-20:00, la locul obisnuit? De la 21:45 are loc primul meci din barajul de calificare pentru Campionatul Mondial din Brazilia, Grecia - Romania. Mamaa, ce microbist am devenit! Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Aia da!Ce le ai cu meciurile mai nou.... Io-s prezenta,dar ma gandesc ca asta oricum stiai/stiati Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Lubric, da campionatul de Curling cand incepe? Piatra si matura am cumparat deja. Am nevoie de o echipa care matura gheata ) Anunt si eu prezenta!! Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Noiembrie 14, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Prezent.. la locul nostru de intalnire.. eu zic de pe la 19:00..sa apucam sa si povestim pana incepe meciul Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Mereu mai sunt locuri libere si acceptam membrii noi, deci, hai curaj! Cine se mai inscrie? Link spre comentariu
balkan Reputație: 322 Postat Noiembrie 14, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 numa nu ajung cand ii voie si cu d`astia ca mine )) Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Noiembrie 15, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Banuiesc ca nu trebuie sa-mi mai anunt prezenta, se stie!!!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Prezent........spun si eu. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 19, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Pe cine tenteaza o intrevedere la meciul de fotbal, Grecia - Romania, de diseara la ora 20:00? Daca se anunta lume, locatia e aceeasi ca de obicei. Hai Romania! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Azi, din pacate nu pot sa merg.Lubric ar trebui schimbata locatia,macar la meciul din aceasta seara....ca de cand se merge acolo niciodata nu au castigat favoritii nostri. Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Adi,de vina nu e locatia,e lubricelu` el aduce ghinion Pe de alta parte chiar trebuie schimbata locatia,dar din alte motive Link spre comentariu
Vizitator Harley2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Adi,de vina nu e locatia,e lubricelu` el aduce ghinion Pe de alta parte chiar trebuie schimbata locatia,dar din alte motive Tot te sun..si din prima imi da ocupat:\ Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Harley,astea nu se discuta aici,mai ales nu pe topicul asta.Ca sa-ti raspund,probabil ma suni cu numar ascuns,ceea ce este respins automat,de aia-ti intra ocupat din start.Incearca sa suni cu numar Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Tot ce este posibil Lara. Lubricul ii intimideaza pe fotbalisti cand ii vad ceafa...........ca el ca un mare microbist sta cu spatele intodeauna la TV. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 19, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Ma fac ca n-am vazut ce ma "barfiti"... Totusi, intrebarea ramane... Ne adunam sau nu? Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Noiembrie 19, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Partial DA: Fuckster, Lara, Loverel, Papitzu (teoretic). Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Si iaca fusai absent... stii vorba.. da-i pulii ce-i a pulii, si lui Piturca ce e a lui Piturca )))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum