yoluca30 Reputație: 35 Postat Aprilie 30, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 30, 2013 De ceva timp aud despre ea forte multe chestii si odata ajuns la blocuri de prin la un prieten la plecare ma hotarasc sa vad de ce o lauda atata lume mah duc la ea este blonda plinuta curu mare si tatele la fel buzele mici eram pe jos si o intrb daca avem unde sa facem si mah duce undeva o constuctie daramata si imi spune ce vreau si ii zic ca vreau un oral ii dau bani si imi dai servetel sa mah sterg sa streang dupa care incepe treaba face dp fara probleme nu zgarie ii zic sa se dezbrace sa vad si eu ceva si isi pantaloni jos dupa care ii zic sa trec si la un normal scoate un prezervativ mi-l pune cu gura cand se intoarce ca sa incepem actiunea o bag si tipa putin si imi zice ca o doare o scote isi baga putin degetel isi trage o flegma pe si se freaca acolo dupa care imi da si mie una pe caciula si incep sa io dau incerca sa imite niste gemete pe akl dupa ce imi dau drumu ii spun sa mah curete si mah la supt note loc: 4oral:7-8normal:5-6aspect:5-6partida: 45 7 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 30, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 30, 2013 Greu cu vocabularul asta.. a trecuit sa citesc de 2 ori ce ai scris ca sa ma prind de povestioara ta... 1
yoluca30 Reputație: 35 Postat Aprilie 30, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Aprilie 30, 2013 Greu cu vocabularul asta.. a trecuit sa citesc de 2 ori ce ai scris ca sa ma prind de povestioara ta...poi lam scris de pe tel cand eram in autocar
zurly Reputație: 623 Postat Mai 1, 2013 Oras:Malul mării Oras:Malul mării Postat Mai 1, 2013 Din cate stiu domnisoara se intituleaza Tania, si in momentul asta e printre cele mai vechi de pa varianta in ale prestarilor. Am oprit si eu acum 2 ani la ea, chiar era mai slaba si avea carnea mai tare, intre timp a luat in proportii, presta la 30oralul/50numarul si am facut mare greseala. Pe vremea aia erau vreo 3 in turma acolo, celelalte doua erau mai rasarite ... Am testat-o si eu pe dansa in lipsa de altceva in acel moment, oralul cu dinti, atitudine urata, m-a grabit, mai ai mult ca nu pot sa ti-o sug o ora pentru 30 de lei, etc. A inceput sa se certe cu mine si am renuntat la orice tentativa de a mai termina. A fost printre singurele dame la care nu am terminat, si nu au fost multe. Oral : 5Atitudine: 1Igiena: n-am simtit mirosuri, insa am facut totul protejat 5
niceguy Reputație: 214 Postat Mai 3, 2013 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Postat Mai 3, 2013 Salutare! Am avut si eu cateva intalniri cu domnisoara Tania prin anii 2009-2010 cand aveam serviciul aproape de Constanta. Sincer dintre toate fetele de acolo era preferata mea. Dupa parerea mea facea cel mai bun oral la vremea aia dintre toate fetele care prestau la calea ferata si ceva mai jos pe partea cealalta. Cu mine nu s-a grabit niciodata,a asteptat mereu sa termin si nici nu am avut nici o problema de sanatate tinand cont ca faceam cu ea numai oral neprotejat cu CIM.Tariful era tot 30 lei. Notele mele pt domnisoara Tania : Aspect : 8 (avea un cur demential) Oral : 9 ( cu CIM). Igiena: 10.Ps: Din spusele colegilor se pare ca si-a cam schimbat atitudinea fata de clienti si nu face altceva decat sa ii indeparteze! Dar e strict problema ei.Stima!!! 7
ronexsus Reputație: 5 Postat Mai 16, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 16, 2013 Am oprit de curand la ea.Nu mai e ce-a fost odata. Atitudine rece, foarte grabita si ca aspect chiar s-a ingrasat.Am inceput cu un oral de 30 ron dupa care am completat cu inca 20 ron si am realizat normalul. E genul mai din topor, mai barbatoasa.Aspect 6 - prea durdulieOral 6 - mecanic si in fortaNormal 6 - super fortaIgiena 8. 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 16, 2013 Ronexus asa era si inainte ( 2-3 ani in urma). Totul a fost pe forta la ea inca de la inceputul activitatii din Constanta. Cand a activat in Medgidia era ceva ceva mai bine.
talibanu Reputație: 9948 Postat Mai 16, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 16, 2013 Am si eu o intrebare, de cateva ori am trecut pe tronsonul constanta-valu traian, si exact dupa podul de autostrada, unde poti face dreapta sa intrii pe a2, este casuta aia mica in paragina, de mai multe ori am vazut o fata blonda acolo care seamana foarte tare cu blonda in discutie. Are cineva idee daca este aceeasi persoana?Din cate am observat fata este dimineata la casuta acolo, apoi dispare si apare la casuta de langa bariera de la real2...sa fie doar coincidenta?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 16, 2013 Nu este nici o coincidenta. Ea activeaza asa de cel putin 2 ani daca imi amintesc eu bine. Si acolo a si inceput activitatea, numai ca pe vremea aceea era mult slabuta si vopsita brunet.
Londra72 Reputație: 488 Postat Iunie 2, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 2, 2013 Salut preteni.Intervin si eu acuma sa comentez de Tania. Perioada 2006-2007 aveam un prieten care detinea un stand en gross de legume-fructe (actual maritimo) si mi-a recomandato atunci pe Tania care de fel este din Medgidia si activa pe langa statie de gpl obor .Ca si aspect vorbim de trecut arata mult mai bn decat acuma (am vazuto aseara urata rau) si prima data am fost in incinta engroului-obor,si adoua oara in spate str.stefanita voda langa unitatea militara ambele prestatii au fost de oral neprotejat si din spusele unui coleg te cam atingea cu dinti si era neconfortabil.Ca si tarif numai tin minte cred ca 20 ron nu stiu. Ultima data am fost in 2010 vara pana sa se faca autostrada a4 la iesirea din cta zona numita 6 MARTIE.Am oprit masina ca nu prea statea la sosea numai intro casuta dezafectata usor accesibila vizual de pe drum si am oprit masina intrebat pret si ce face 30 ron oral/40 oral si normal si am ales combinatul ca nu trebuia sa ma dezbrac fiin vara si ea avea doar chilotii pe ea cine o stie perioada respectiva poate confirma.Prestatie la fel oral atins cu dintii si normal sa dat cu flegma,ca si igiena era curata fara mirosuri de la pasa sau de transpiratie fiin si vara .Oricum acuma nu ma mai duc la ea sa schimbat foarte mult atat la corp cat si la fata.Cred ca a fost un offtopic si scz daca trebuia sa scriu sau nu o recenzie atat de veche. Bafta la pasarici. 5
bernoulli Reputație: -428 Postat Iunie 2, 2013 Postat Iunie 2, 2013 Ca sa incerc identificarea..si de dragul discutiei...Blonda de la calea ferata este alta decat ce a scris Talibanu la nr8. Faptura e ce au scris cei 4 domni mai sus, si a confirmat si Gabriel, acea forja sau forta a naturii "care este". Grabita, te"bubuie" ca sa o citez in 5 minute oricine-ai fi..si se lauda cu asta.. Blonda de la foisorul care a ars (cosmelia din bca parasita din fata acestuia) si care actualmente se afla la 100m de iesirea (sau intrarea) pe autostrada, este foarte buna la oral, la normal nimic deosebit, dar la oral era profesoara!! Si zic profesoara pentru ca avea vreo doua tehnici pe langa invarteli de limba, scuipaturi si vacuumuri, pe care le facea cu degetele pe undeva pe la baza pulii de te luau toate alea...eu stiu persoane care veneau la ea de la 50km special...Din pacate nu bag mana in foc pentru numele de scena..nu prea intreb pentru ca uit ..si n-are sens..asa ca daca o fi vreo potriveala de nume de scena e alta treaba..dar sunt doua persoane distincte (le-am intalnit pe ambele separat). 1 8
talibanu Reputație: 9948 Postat Iunie 2, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 2, 2013 Multumim de lamuriri
localoca Reputație: -1 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Ct Oras:Ct Postat Septembrie 5, 2015 mai stie cineva pe unde gasesc o fata in Medgidia sau un numar de telefon?
talibanu Reputație: 9948 Postat Septembrie 5, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Septembrie 5, 2015 Hooo da mai opresete-te!!Daca scrii pe toate topicele nu iti va raspunde nimeni, doar vei enerva pe toata lumea. 1 3
karlos8121 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 21, 2015 mai stie cineva pe unde gasesc o fata in Medgidia sau un numar de telefon?Este o turcoaica Cristina ..nume de scena...!Daca te intereseaza ...locație cartier Imum
localoca Reputație: -1 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Ct Oras:Ct Postat Septembrie 22, 2015 Este o turcoaica Cristina ..nume de scena...!Daca te intereseaza ...locație cartier Imumo sa caut, merci kalros
cristi bug Reputație: 1149 Postat Mai 25, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 25, 2020 Din cele relatate de ceilalți curvari an fost și eu clientul acesteia de 2 ori am ales protejat oralul. Vineri pe la orele 19 cum vii de la Vivo la sensul giratoriu mai încoace de stația 44 am văzut 2 blonde una arăta mișto. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 26, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 26, 2020 Nu cred ca poate fi vorba despre aceeasi blonda de acum 7 ani.
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Mai 26, 2020 Postat Mai 26, 2020 Este aceasi. O stiu de vreo 6-7 ani. Ieri era acolo.
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Mai 26, 2020 Postat Mai 26, 2020 o sa caut, merci kalrosDaca este aceasi Cristina care activa vis-a-vis de Peco pe Aurel Vlaicu, este bruneta, cu pistrui, putin plinuta dar se misca bine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum