Sari la conținut

Denisaxxx

bucher

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Postat

Despre 0725861530-cu anunt pe serviciiploiesti-DenisaXxx-fara locatie?

Postat

Sau despre 0737387957-anunt pe serviciiploiesti-DOAR DEPLASARI ?

Postat

Nu mai fi nervos,ca faci riduri, colericule, vroiam sa vad ce stiti despre ele, caci eu stiu multe, cel putin despre prima.

Dar promit sa nu mai postez nimic aici din experienta mea,vad ca unii sunt foarte constipati.

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Nu mai fi nervos,ca faci riduri, colericule, vroiam sa vad ce stiti despre ele, caci eu stiu multe, cel putin despre prima.

Dar promit sa nu mai postez nimic aici din experienta mea,vad ca unii sunt foarte constipati.

Este alegerea ta cum doresti sa fi aici pe site! Poti sa faci parte din grupul celor care impartasesc pareri si experiente sau poti fi din grupul celor ce doar profita! Oricum sunt convins ca nu pare sa te reprezinte al doilea grup. Cat despre unde deschidem topice cred ca are dreptate Colericul!  

Sa ai parte doar de experiente placute!

• Like 2
Postat

A doua e o **spam editat** sau pe acolo, maxim 18 impliniti, sta pe langa AFI, blonda, mai micuta de statura, fizic in regula, o tarancuta prostuta si oarecum draguta, ceva de genul asta. Tarif 200/h. Ca prestatie nu straluceste deloc, pe langa faptul ca e larguta si se grabeste(o suna mereu colega) nu-i place mai nimic. Afara de bani bineinteles... :) Desi imi plac astea mici pentru mine atitudinea ei e un mare handicap.

• Like 1
Postat

Denisaxxx. Mica de ani, 18-19 cam asa, practica meseria asta pe la Viva inainte sa ramana gravida, e un topic legat de o **spam editat** cica pescarita pe acolo in acelasi timp. Acum s-a refacut dupa nastere si s-a apucat iar de treaba. Fara locatie si fara peste. Draguta ca fizic, slim asa, bruneta par lung, frumusica la fata, nu e gipsy. Doar ca faza cu nascutul a marcat-o, nu mai e fit, piele cam lasata, sani la fel, cicatrice mare si inestetica. In fine, ca servicii e chiar ok, se conformeaza, se implica, e foarte politicoasa, nu abereaza cu timpul sau cu banii. 200/h

• Like 1
Postat

Mica de ani, 18-19 cam asa, practica meseria asta pe la Viva inainte sa ramana gravida, e un topic legat de o **spam editat** cica pescarita pe acolo in acelasi timp. Acum s-a refacut dupa nastere si s-a apucat iar de treaba. Fara peste. Draguta ca fizic, slim asa, bruneta par lung, frumusica la fata, nu e gipsy. Doar ca faza cu nascutul a marcat-o, piele cam lasata, sani la fel, cicatrice mare si inestetica. In fine, ca servicii e chiar ok, se conformeaza, se implica, e foarte politicoasa, nu abereaza cu timpul sau cu banii. 200/h

• Like 1
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Mica de ani, 18-19 cam asa, practica meseria asta pe la Viva inainte sa ramana gravida, e un topic legat de o **spam editat** cica pescarita pe acolo in acelasi timp. Acum s-a refacut dupa nastere si s-a apucat iar de treaba. Fara peste. Draguta ca fizic, slim asa, bruneta par lung, frumusica la fata, nu e gipsy. Doar ca faza cu nascutul a marcat-o, piele cam lasata, sani la fel, cicatrice mare si inestetica. In fine, ca servicii e chiar ok, se conformeaza, se implica, e foarte politicoasa, nu abereaza cu timpul sau cu banii. 200/h

De unde stii tu ca "fara peste"?!  :350x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...