Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La anal te-ai putut desfasura cum trebuie sau se punea in pozitii cat sa nu te lase sa o penetrezi corect ?

Salut ! Nu se eschiveaza la pozitii, dar trebuie luata incet ca mi-a specificat ca este teren virgin. 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Pe topicul asta am decis și am hotărât sa va las pe voi sa Spuneti ce vreți fără ca eu sa va mai contrazic, chiar sunt curioasa pana unde puteți ajunge 😘⤠din acest motiv am decis sa schimb numele, și plus ca nu îmi mai plăcea daria.☺

Dar pula iti place? 😊
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Sunt Naty 20 de ani1:62 cm inaltime si 45 kg slim/skinny Iubesc oamenii : Imi rezerv dreptul de a selecta clientela . Anumite servicii le voi detalia telefonic, sau face2 face Respecta ca sa fii respectat , nu jigni duce la blocarea numarului . Progamarile se fac la telefon sau prin mesaj cu confirmare cel putin 30 de min inainte. Intarzierea neanuntata duce la anularea intalnirii si blocarea numarului, Incall outcall . Ma adresez doar acelor barbati hotarati, fara scuze si pretexte, nu accept mai mult de o persoana in casa , nu accept cu bile, in stare de ebrietate avansată. Incall/outcall, speak english.

Pozele sunt 100% reale, va veți convinge in apartament. In camera de joaca

Ce zici!!?????

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...