Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

• Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți

Din contra, au scazut, partial.

Inainte a avut 100 / 200 (+50 anal/ deci 150 cu 250, apoi 80 (+50 anal) / 150 (+50 anal), adica lucra pe 130 cu 200, sex cu de toate. Teoretic.

Acum 100 / 200 total.

Practic, pretul e redus doar la finalizare :)

Daria / Natasha, si cam cat trebuie sa fie ca sa accepti? Sa stim daca mai taiem din ea sau mai lungim 😂

Boss, toate-s mari ;)

Edit. Fata si spune, vrei anal, nu vrei,si ca e in functie de dimensiune, dar pretul e la fel?

Deci nu s-a ieftinit nimic, despre ce vorbim?

Link spre comentariu
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle

Buna !!! Disponibilă!

0723450397

Oral Protejat /Neprotejat (in functie de igiena)

Normal Protejat

Anal Protejat ( 50 de lei extra)

Finalizare Corporala/ Prezervativ

69

Diferite Pozitii .

80/30 min

150/h

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Am trecut ieri pe la Daria, in locatia de pe Calea Victoriei 112 unde nu mai este cu portar (o mai vizitasem acum ~1 luna la adresa vizavi de Tres Cafe si la intrarea in bloc era un nene :\ ) si m-am simtit bine cu ea.

Facusem anal si cand am fost prima data la ea, asa ca am intrebat-o la telefon daca se mai poate, ca de incadrat ma incadram. A zis ca daca am facut atunci, se poate si acum, asa ca in ~30min eram la adresa. Mi-a raspuns rapid la telefon fara sa ma tina sa astept, trasmis ultimele detalii si am urcat.

Trecut la actiune unde a inceput cu un oral NP si vazand ca sunt deja "pregatit" m-a intrebat daca sa trecem la normal.... insa venisem chitit pe funduletul ei, asa ca am rugat-o sa incepem direct cu anal. Mi-a aplicat lubrifiant peste preze, apoi s-a pus caprita si am intrat incet in funduletul ei. Am inceput sa ma misc destul din ce in ce mai rapid, nu parea sa o doara asa ca am crescut intensitatea. Gemea destul de frumos si imi aplifica pofta (nush daca fake sau real, wtv) Dupa cateva minute am zis daca poate sa se aseze pe burta si sa continuam anal. Am mai dat in pozitia asta inca ceva timp (pana simteam ca incep sa fac intindere) si ne-am oprit. Nimic deosebit cand am scos, totul OK, dar am mers totusi sa spal instrumentul/zona si sa ma mai sterg de transipiratie.

Repriza a 2-a am rezumat cu un oral NP si trecut la normal misionar iar mai apoi, cu LOT unde se misca destul de puternic peste mine si nu am mai continuat prea mult cu pozitia respectiva, de obicei nu imi place LOT dar nah, eram destul de obosit...
De mentionat ca dupa prima ~jumatate de ora se schimbase destul de mult la atitudine, cum reiese si din celelalte review-uri...  nu cred ca rezista sa "put up the act" ptr 1h intreaga. Am terminat destul de greu printr-o combinatie de oral NP (nu face CIM) + laba in timp ce ma jucam cu funduletul ei.

Note:
Locație 9 lipsa papuci, in rest curat si f OK
Aspect 9.5 ingrijita si frumoasa la fata, slim & petite... "bunaciune" :D
ON: 9
NP: 8.5
AP: 10 f misto, a luat-o hard and fast
Atitudine : 8 cu indulgenta (media din prima jumatate de ora si dupa :\ )

De revenit: probabil ptr optiunea de 30min.
Cadou: 200/h

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Am trecut ieri pe la Daria, in locatia de pe Calea Victoriei 112 unde nu mai este cu portar (o mai vizitasem acum ~1 luna la adresa vizavi de Tres Cafe si la intrarea in bloc era un nene :\ ) si m-am simtit bine cu ea.

Facusem anal si cand am fost prima data la ea, asa ca am intrebat-o la telefon daca se mai poate, ca de incadrat ma incadram. A zis ca daca am facut atunci, se poate si acum, asa ca in ~30min eram la adresa. Mi-a raspuns rapid la telefon fara sa ma tina sa astept, trasmis ultimele detalii si am urcat.

Trecut la actiune unde a inceput cu un oral NP si vazand ca sunt deja "pregatit" m-a intrebat daca sa trecem la normal.... insa venisem chitit pe funduletul ei, asa ca am rugat-o sa incepem direct cu anal. Mi-a aplicat lubrifiant peste preze, apoi s-a pus caprita si am intrat incet in funduletul ei. Am inceput sa ma misc destul din ce in ce mai rapid, nu parea sa o doara asa ca am crescut intensitatea. Gemea destul de frumos si imi aplifica pofta (nush daca fake sau real, wtv) Dupa cateva minute am zis daca poate sa se aseze pe burta si sa continuam anal. Am mai dat in pozitia asta inca ceva timp (pana simteam ca incep sa fac intindere) si ne-am oprit. Nimic deosebit cand am scos, totul OK, dar am mers totusi sa spal instrumentul/zona si sa ma mai sterg de transipiratie.

Repriza a 2-a am rezumat cu un oral NP si trecut la normal misionar iar mai apoi, cu LOT unde se misca destul de puternic peste mine si nu am mai continuat prea mult cu pozitia respectiva, de obicei nu imi place LOT dar nah, eram destul de obosit...

De mentionat ca dupa prima ~jumatate de ora se schimbase destul de mult la atitudine, cum reiese si din celelalte review-uri... nu cred ca rezista sa "put up the act" ptr 1h intreaga. Am terminat destul de greu printr-o combinatie de oral NP (nu face CIM) + laba in timp ce ma jucam cu funduletul ei.

Note:

Locație 9 lipsa papuci, in rest curat si f OK

Aspect 9.5 ingrijita si frumoasa la fata, slim & petite... "bunaciune" :D

ON: 9

NP: 8.5

AP: 10 f misto, a luat-o hard and fast

Atitudine : 8 cu indulgenta (media din prima jumatate de ora si dupa :\ )

De revenit: probabil ptr optiunea de 30min.

Cadou: 200/h

Buna ! Iti multumesc pentru recenzie. Un singur lucru am de obiectat . Eu niciodată nu spun sa trecem la normal . Din contra las clientul sa spuna ! O zi buna !

Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier

Bună cum se poate fixa o programare? Întreb fiindcă te-am sunat la prima oră și mi-ai zis ca ai toată ziua plina de programări. După 1 ora postezi ca ești disponibilă, te sun din nou și la fel îmi zici.

boss nu stia pestele ce "rezervari" avea domnisoara si i-a postat ca este disponibila :)))

• Like 2
Link spre comentariu

boss nu stia pestele ce "rezervari" avea domnisoara si i-a postat ca este disponibila :)))

"Boss " , daca vrei sa vorbim pe limba ta . Nu am peste! Lucrez independent ! Am tot dreptul de a-mi selecta clientela ! Iar eu daca i-am spus de fiecare dată că am programări si omul respectiv m-a sunat de pe N numere , ar fi trebuit să înțelegea ca nu mai vreau să-l primesc ! Dar "boss" nu-i problema . Il poate primi fetita ta . O zi buna!

Link spre comentariu

Mulțam de precizare. Oricum puteai sa o zici și la telefon, ma gândesc ca după peste 20 de întâlniri (pana acum 2 luni) zici subit ca nu mai vrei ma duce cu gândul ca poate fi o confuzie puteai spune în față asta, dacă asa stau lucrurile.

Link spre comentariu

Zi ta fututi mortii si ranitii mati iti mai face pestele programu si pui pe drumuri fraierii ca apoi sa nu le mai raspunzi la telefon?

Luatias rasa si familionu in pula de curva fututi mortii si dumnezeii ca daca te prind data viitoare te omor ca esti cat o oaie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...