Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

• Oras:Bd unirii

Dupa ce am tot verificat piata m-am hotarat sa o si testez si am ales-o pe Daria, o alegere foarte inspirata.

Sa incepem cu inceputul, inca de la telefon parea o experienta promitatoare, mi-a placut tonul vocii, fara figuri, am facut programarea cu usurinta, confirmare tot ca la carte.

Locatia e foarte buna, Unirii, apartamentul civilizat, platoul actiunii luminat discret, curat si in baie, sampon, apa de gura, prosop tot tacamul.

Si acum cea mai importanta parte, Daria, o sa aplic fara nicio retinere cliseica expresie "pozele o dezavantajeaza", in realitate este si mai atragatoare, in concluzie, confirm pozele, varsta si, bineinteles, frumusetea. In continuare, forme apetisante, piele fina, fara celulita, tatuaje si alte balarii, zonele intime curate, machiata discret si avantajos pentru fizionomia ei, in opinia mea.

Destul cu laudatul fizicului admirabil, despre servicii pot spune ca desi nu eram primul pe ziua aceea si nu am fost chiar in forma, a dat dovada de o rabdare exceptionala.

Nu a dat mesaje si nici nu a raspuns la telefon chiar daca a vibrat, nu m-a grabit, fata e comunicativa, dezghetata. Pe igiena cum ziceam sta ireprosabil, a facut dus si inainte si dupa, mirosea foarte placut.

Si acum un rezumat cu note:

Aspect corp/fata: 10 pentru gusturile mele

Locatia: 10

Servicii: 10 pentru mine, pentru inraiti ai acestui hobby sau pretentiosi poate fi diferita nota, desi nu se justifica o nota mai mica.

Oral protejat si neprotejat daca ai facut dus la fata locului, normal protejat, bineinteles, anal si cim/cof nu

Desi unele idei sunt in antiteza cu cele din recenziile de mai sus, nu fiti confuzi, daca fata nu era la fel acum cateva saptamani cum am descris-o eu dupa experienta de ieri e clar ca acum se straduieste sa fie totul cum trebuie si cu mine i-a iesit, asa ca n-o mai suparati si sa o incurajam sa ramana asa cat timp ne incanta cu disponibilitatea ei :)

Pe scurt, am fost foarte multumit de serviciile prestate si voi reveni cu siguranta.

Mersi, Daria! :*

Cu plăcere așa va fi mereu de acum înainte, pentru toată lumea, și ma simt minunat sa aud ca v-ați simțit bine la mine.

Pupiiii â¤ï¸ðŸ˜˜â¤ï¸ðŸ˜

Link spre comentariu

mai asteptam recenzii :X, de la useri de incredere ai acestui forum, nu pecoaie **spam editat**ul care face recenzii false la comanda proxenetilor !

Domnule basescu, îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții, din moment ce te ataci cu peștii **spam editat**i etc, însemna ca tu asta ești, sti tu... hotul striga hotul... deci?!

Ca nota informativa, nu fac programări, și nu primesc persoane care nu sunat anticipat, iar cum am spus acum vreo doua săptămâni, dacă telefonul suna iar eu nu răspund însemna ca am deja pe cineva, și poți reveni mai târziu, iar tu ai sunat o singura data, deci?! Aaaa și era sa uit, nu obișnuiesc sa răspund pe wp persoanelor care nu au măcar poza de profil cu ei. Ești interesat, suni, când te duci in service cu mașina nu dai mesaj, sau când vrei sa dai o comanda la fel suni sau ești sunat pentru confirmare.

Atașez poza pentru a confirma cele spuse, și apropo, am recenzi de la oameni de peste 3-4 ani pe acest site, cu recenzii la multe fete, recenzii bune sau rele, in funcție de respectiva, oameni serioși, in fine nu intru in detalii, și apropo dacă te uiți mai atent nu am 10 pe linie.post-285035-0-68384600-1550690031_thumb.jpeg

Deci ?! Greșesc?

Apropo, dacă voiam pe cineva lângă mine aveam deja, dacă as fi vrut sa plec afara “la treaba†eram de mult plecată, nu v-am așteptat pe voi (va știți voi care), v-a scăzut profitul și aveți nevoie de noi fete?! Mai căutați, nu sunt interesată nici de voi nici de “ofertele†voastre de munca prin Italia Spania Anglia Germania Elveția etc...

Va pup și seara buna â¤ï¸ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ¶

Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0

Domnule basescu, îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții, din moment ce te ataci cu peștii **spam editat**i etc, însemna ca tu asta ești, sti tu... hotul striga hotul... deci?!

Ca nota informativa, nu fac programări, și nu primesc persoane care nu sunat anticipat, iar cum am spus acum vreo doua săptămâni, dacă telefonul suna iar eu nu răspund însemna ca am deja pe cineva, și poți reveni mai târziu, iar tu ai sunat o singura data, deci?! Aaaa și era sa uit, nu obișnuiesc sa răspund pe wp persoanelor care nu au măcar poza de profil cu ei. Ești interesat, suni, când te duci in service cu mașina nu dai mesaj, sau când vrei sa dai o comanda la fel suni sau ești sunat pentru confirmare.

Atașez poza pentru a confirma cele spuse, și apropo, am recenzi de la oameni de peste 3-4 ani pe acest site, cu recenzii la multe fete, recenzii bune sau rele, in funcție de respectiva, oameni serioși, in fine nu intru in detalii, și apropo dacă te uiți mai atent nu am 10 pe linie.attachicon.gif 026126FE-393B-4951-9C79-F44603F8FDCA.jpeg

Deci ?! Greșesc?

Apropo, dacă voiam pe cineva lângă mine aveam deja, dacă as fi vrut sa plec afara “la treaba” eram de mult plecată, nu v-am așteptat pe voi (va știți voi care), v-a scăzut profitul și aveți nevoie de noi fete?! Mai căutați, nu sunt interesată nici de voi nici de “ofertele” voastre de munca prin Italia Spania Anglia Germania Elveția etc...

Va pup și seara buna ❤

eu ti-am lasat un mesaj pe whatsapp cat si SMS si ti-am vorbit frumos in mesaje. Nu am primit nici un raspuns de la tine. Poza de profil pe whastapp am, nu inteleg de ce te inflamezi asa ?  Voiam sa stiu daca raspunzi la ele si daca comunici prin SMS si whastaspp de moment ce sunt constient ca nu te pot prinde mereu telefonic. 

Explica la toata lumea de pe acest forum ce legatura au aceste afirmatii cu clientii sau eventualii tai clienti ????  Se vede ca nu esti coapta la mine, oricum eu nu pentru lectii de bun simt nu veneam la tine. Iti faci singura un deserviciu procedand asa. Puteai sa alegi un raspuns diplomatic ca folosesti SMS-ul si whastsapp si nu ai avut timp sa vezi si sa raspunzi la mesaje, asta daca folosesti aceste servicii. Pacat Daria, pacat. 

Referitoare la acel 10 pe linie, m-am referit strict la ultima recenzie de dinaintea postarii mele.a

Ce naiba imi sugerezi mie ca as fi peste ? fetito aterizeaza cu picioarele pe pamant. Ai ales sa ma jignesti fara nici un motiv ce naiba

Nu am inteles care e faza cu poza aia ?! Tu nu intelegi ca nu mi-ai raspuns nici ls SMS nici pe whatsapp deloc ? 

Nu vreau sa continuam discutiile astea in contradictoriu...

Link spre comentariu

eu ti-am lasat un mesaj pe whatsapp cat si SMS si ti-am vorbit frumos in mesaje. Nu am primit nici un raspuns de la tine. Poza de profil pe whastapp am, nu inteleg de ce te inflamezi asa ? Voiam sa stiu daca raspunzi la ele si daca comunici prin SMS si whastaspp de moment ce sunt constient ca nu te pot prinde mereu telefonic.

Explica la toata lumea de pe acest forum ce legatura au aceste afirmatii cu clientii sau eventualii tai clienti ???? Se vede ca nu esti coapta la mine, oricum eu nu pentru lectii de bun simt nu veneam la tine. Iti faci singura un deserviciu procedand asa. Puteai sa alegi un raspuns diplomatic ca folosesti SMS-ul si whastsapp si nu ai avut timp sa vezi si sa raspunzi la mesaje, asta daca folosesti aceste servicii. Pacat Daria, pacat.

Referitoare la acel 10 pe linie, m-am referit strict la ultima recenzie de dinaintea postarii mele.a

Ce naiba imi sugerezi mie ca as fi peste ? fetito aterizeaza cu picioarele pe pamant. Ai ales sa ma jignesti fara nici un motiv ce naiba

Nu am inteles care e faza cu poza aia ?! Tu nu intelegi ca nu mi-ai raspuns nici ls SMS nici pe whatsapp deloc ?

Nu vreau sa continuam discutiile astea in contradictoriu...

In primul rând ti-am vorbit frumos, diplomatic fără sa te jignesc folosind afirmațiile tale, (recenzii făcute de Pești și pizdificii), sa înțeleg ca te simți, in al doilea rând am spus anterior discuțiilor noastre ca folosesc whatsapp, iar odată cu discuția noastră am revenit asupra acestui lucru spunând ca nu răspund, fac programări, persoanelor care nu au sunat anticipat, sau care nu au poza de profil, te deranjează atât de mult ca îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții, poți găsi multe alte fete, nu ma supăr, clienții care au vrut sa vina cu adevărat au sunat, au înțeles cum și in ce fel, și au văzut cum sunt și cum ma port, nu cred ca ești mai interesant sau aduci cuiva un serviciu făcând o recenzie, sau spunându-ti părerea in necunoștință de cauza, deci, înainte de a lansa o vorba, sau de a comenta, interesează-te, maturizează-te apoi ești liber sa lași ce recenzie vrei, iar dacă erai cu adevărat interesat vedeai discuțiile anterioare in care s-a mai discutat acest subiect privind programările, iar dacă te mai uiți odată la print-ul postat de mine vei observa ca ti-am răspuns la mesaj pe whatsapp, dar ma gândesc ca oare ai fi vrut sa te sun eu și eventual sa te rog frumos sa vi?! Am la ce medita astăzi :)

In concluzie nu stau sa îmi bat capul in discuții copilărești, dacă vei citi discuțiile anterioare vei observa cum și in ce fel trebuia sa procedezi, dacă voiai sa vi cu adevărat sunai, nu odată, așa cum a făcut toată lumea, ca nu aveam de unde sa citesc eu in stele și sa prezic ca vei suna tu și poate te vei gândi sa vi la mine și sa te aștept cu nerăbdare. O zi buna și bafta in continuare.

Iar pentru ceilalți mulți pupici și sa aveți o zi futacioasa â¤ï¸ðŸ˜ðŸ¤—😘😘😘😘ðŸ¶

Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015

ia citeste inca o data ce am postat. Continui sa ma faci peste ceea ce nu este frumos, ca sa nu zic altfel. Explica-mi si tu acum de ce noi curvarii trebuie sa punem poze de profil pe whatsapp ca sa ce ? unde mai este discretia ? ia lumineaza putin situatia asta care a devenit ridicola. 

Nelamurirea mea initiala (prima postare) a fost daca raspunzi la SMS si pe whatsapp. Daca pe wap ai pus conditia cu poza de profile (ceea ce eu am ca idee) , la SMS care mai este scuza ?!? 

A doua postare referitoare la **spam editat**ilul picon a fost de provocare a acelui tampit. 

Astept lamuriri acum din partea ta si nu te mai umfla in pene ca nu iti face bine.

Nu mi-ai raspuns la nici un mesaj pe wap, e marcat ca SEEN si atat, ce nu intelegi ? incurci borcanele, ala e altcineva, habar nu am cine e. Mesajele de pe wap sunt cu cateva zile in urma, nu e in ziua cand nu mi-ai raspuns.  

In primul rând ti-am vorbit frumos, diplomatic fără sa te jignesc folosind afirmațiile tale, (recenzii făcute de Pești și pizdificii), sa înțeleg ca te simți, in al doilea rând am spus anterior discuțiilor noastre ca folosesc whatsapp, iar odată cu discuția noastră am revenit asupra acestui lucru spunând ca nu răspund, fac programări, persoanelor care nu au sunat anticipat, sau care nu au poza de profil, te deranjează atât de mult ca îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții, poți găsi multe alte fete, nu ma supăr, clienții care au vrut sa vina cu adevărat au sunat, au înțeles cum și in ce fel, și au văzut cum sunt și cum ma port, nu cred ca ești mai interesant sau aduci cuiva un serviciu făcând o recenzie, sau spunându-ti părerea in necunoștință de cauza, deci, înainte de a lansa o vorba, sau de a comenta, interesează-te, maturizează-te apoi ești liber sa lași ce recenzie vrei, iar dacă erai cu adevărat interesat vedeai discuțiile anterioare in care s-a mai discutat acest subiect privind programările, iar dacă te mai uiți odată la print-ul postat de mine vei observa ca ti-am răspuns la mesaj pe whatsapp, dar ma gândesc ca oare ai fi vrut sa te sun eu și eventual sa te rog frumos sa vi?! Am la ce medita astăzi :)

In concluzie nu stau sa îmi bat capul in discuții copilărești, dacă vei citi discuțiile anterioare vei observa cum și in ce fel trebuia sa procedezi, dacă voiai sa vi cu adevărat sunai, nu odată, așa cum a făcut toată lumea, ca nu aveam de unde sa citesc eu in stele și sa prezic ca vei suna tu și poate te vei gândi sa vi la mine și sa te aștept cu nerăbdare. O zi buna și bafta in continuare.

Iar pentru ceilalți mulți pupici și sa aveți o zi futacioasa ❤

Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015

vezi ca esti incapatanata, de asta ti-am zis sa o lasi moarta, o sa te mai caut, eu aveam nevoie de informatia daca raspunzi pe WAP sau SMS si tu ai facut-o lata mai pe romaneste.  Ce mi se pare stupid sunt explicatiile tale pentru ca eu vreau discretie !!!  

Link spre comentariu

vezi ca esti incapatanata, de asta ti-am zis sa o lasi moarta, o sa te mai caut, eu aveam nevoie de informatia daca raspunzi pe WAP sau SMS si tu ai facut-o lata mai pe romaneste. Ce mi se pare stupid sunt explicatiile tale pentru ca eu vreau discretie !!!

Nu stau sa ma repet din doua in doua minute, vrei sa vi suni, după vorbim cât vrei pe whatsapp, nu cred ca am zis ceva sau făcut ceva ce te poate da de gol sau eu mai știu, nu cred ca am fost lipsită de discreție, iar cei ce au fost știu asta, dar văd ca te contrazici ca la grădinița. Te pup, a și tu nu ai întrebat dacă răspund pe whatsapp, tu ai acuzat ca cei care au lăsat recenzii sunt pizdificii și Pești, iar ca eu nu răspund. Fii mai atent la ce spui, ca te contrazici singur, deja îmi dau seama ce om poți fi atâta timp cât poți acuza persoane cu ani pe forum și zeci de recenzii bune și rele despre adevăr ca sunt Pești, denota ca tu ești. Maturizează-te și apoi încerca sa contrazici pe cineva, ca te contrazici singur in ceea ce spui. Sau măcar recitește ce spui când vrei sa lansezi o noua fraza contradictorie.

Hai sa facem altceva, te sun eu și stabilim o programare ce zici?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu stau sa ma repet din doua in doua minute, vrei sa vi suni, după vorbim cât vrei pe whatsapp, nu cred ca am zis ceva sau făcut ceva ce te poate da de gol sau eu mai știu, nu cred ca am fost lipsită de discreție, iar cei ce au fost știu asta, dar văd ca te contrazici ca la grădinița. Te pup, a și tu nu ai întrebat dacă răspund pe whatsapp, tu ai acuzat ca cei care au lăsat recenzii sunt pizdificii și Pești, iar ca eu nu răspund. Fii mai atent la ce spui, ca te contrazici singur, deja îmi dau seama ce om poți fi atâta timp cât poți acuza persoane cu ani pe forum și zeci de recenzii bune și rele despre adevăr ca sunt Pești, denota ca tu ești. Maturizează-te și apoi încerca sa contrazici pe cineva, ca te contrazici singur in ceea ce spui. Sau măcar recitește ce spui când vrei sa lansezi o noua fraza contradictorie.

Hai sa facem altceva, te sun eu și stabilim o programare ce zici?

Call me!😂😂
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:
Aspect: 8 (domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm ,ochi caprui, par blond vopsit, sani medii frumosi, skiny, carne moale)
Oral: 6 (neprotejat, o singura viteza, fara atentie la sateliti, banal, fara deep, nu face cim)
Normal: 6.5 (protejat, accepta pozitii, docila)
Gfe: inexistent ( - )
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (nimic suspect)
Halat: 80 RON (pentru o finalizare)

Naratiunea:
Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm din timp inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, Bd. Unirii 33.
In locatie am fost intampinat de o domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm ,ochi caprui, par blond, sani medii frumosi, skiny, carne moale fiind imbracata intr-o tinuta sexy neagra.
M-a intrebat cat vreau sa stau si am ales o finalizare, banuti inmanati inainte la cererea domnisoarei. Apartamentul destul de ok, in camera de actiune are 2 pesti :)) , in acvarii separate , am inteles ca sunt certati, luminite, la baie gel de dus, primit prosop curat. Mi-a spus ca are 2 caini in camera alaturata si sa nu imi fac grija daca se mai aud mici zgomote.
Daria a facut dus de fata cu mine, am mers pe rand :) . Am stat de vorba putin cu domnisoara inainte de a merge la dus, fata este destul de dezghetata, ok. Oralul a fost slabut, banal, cat sa scoale soldatul. La normal nu am simtit vreun impuls din partea domnisoarei (,acum nu stiu cat clienti a avut inaintea mea), foloseste lubrefiant si este docila. Am schimbat mai multe pozitii, dar am simtit inca de la inceput o implicare din partea ei la normal. Pozitia care o avantajeaza este doggy, este foarte stramta. Dusat, am mai vorbit putin cu ea si dus am fost. Desi am ales o finalizare nu m-am simtit in vreun fel grabit, actiunea a decurs ok.

Notite)
1)Te intreaba cum preferi oralul: protejat sau neprotejat
2)Nu accepta finalizare orala, chiar te roaga in caz de ceva sa fie anuntata din timp pentru a evita neplaceri
3)Nu accepta sa fie pupata/sarutata, decat de la gat in jos ,chiar ti se comunica ascest aspect de la inceputul intalnirii :)

• Like 25
Link spre comentariu

RECENZIE:

Aspect: 8 (domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm ,ochi caprui, par blond vopsit, sani medii frumosi, skiny, carne moale)

Oral: 6 (neprotejat, o singura viteza, fara atentie la sateliti, banal, fara deep, nu face cim)

Normal: 6.5 (protejat, accepta pozitii, docila)

Gfe: inexistent ( - )

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)

Igiena: 10 (nimic suspect)

Halat: 80 RON (pentru o finalizare)

Naratiunea:

Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm din timp inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, Bd. Unirii 33.

In locatie am fost intampinat de o domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm ,ochi caprui, par blond, sani medii frumosi, skiny, carne moale fiind imbracata intr-o tinuta sexy neagra.

M-a intrebat cat vreau sa stau si am ales o finalizare, banuti inmanati inainte la cererea domnisoarei. Apartamentul destul de ok, in camera de actiune are 2 pesti :)) , in acvarii separate , am inteles ca sunt certati, luminite, la baie gel de dus, primit prosop curat. Mi-a spus ca are 2 caini in camera alaturata si sa nu imi fac grija daca se mai aud mici zgomote.

Daria a facut dus de fata cu mine, am mers pe rand :) . Am stat de vorba putin cu domnisoara inainte de a merge la dus, fata este destul de dezghetata, ok. Oralul a fost slabut, banal, cat sa scoale soldatul. La normal nu am simtit vreun impuls din partea domnisoarei (,acum nu stiu cat clienti a avut inaintea mea), foloseste lubrefiant si este docila. Am schimbat mai multe pozitii, dar am simtit inca de la inceput o implicare din partea ei la normal. Pozitia care o avantajeaza este doggy, este foarte stramta. Dusat, am mai vorbit putin cu ea si dus am fost. Desi am ales o finalizare nu m-am simtit in vreun fel grabit, actiunea a decurs ok.

Notite)

1)Te intreaba cum preferi oralul: protejat sau neprotejat

2)Nu accepta finalizare orala, chiar te roaga in caz de ceva sa fie anuntata din timp pentru a evita neplaceri

3)Nu accepta sa fie pupata/sarutata, decat de la gat in jos ,chiar ti se comunica ascest aspect de la inceputul intalnirii :)

Merci. Am mai sters una de pe lista

• Like 2
Link spre comentariu

Cand o sa am timp va voi povesti patania mea cu Daria 😂

Buna dimineața dragii mei, in primul rând sunt disponibilă! 😻😘â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜» și va aștept

In al doilea rând sa va povestesc patania lui christiano cu mine, ieri după ora 14 dacă nu ma înșel m-a sunat detalii etc, spunând ca va ajunge in 10 minute, între timp după aproximativ cele 10 minute dacă nu ma înșel, o persoana care ajunge in mod regulat a sunat ca este deja la scara, a urcat omul și a ales sa stea o ora, fiind prima data când ma suna și cu un ton nehotărât nu aveam de ce sa stau sa aștept ca poate vine sau poate nu. Ulterior îmi lasă mesaj privat pe forum “am sunat făcut dres vrei sa îți las recenzie despre ce mi-ai făcutâ€, repet, te aștept fix in limita timpului, dacă am programare la ora respectiva refuz sa primesc pe altcineva, cred ca m-ați auzit spunând asta la telefon, acum nu pot sa aștept pe toată lumea care “ajunge in 10 minute†și se “rătăcesc†prin oraș.

Link spre comentariu

Buna dimineața dragii mei, in primul rând sunt disponibilă! ❤ și va aștept

In al doilea rând sa va povestesc patania lui christiano cu mine, ieri după ora 14 dacă nu ma înșel m-a sunat detalii etc, spunând ca va ajunge in 10 minute, între timp după aproximativ cele 10 minute dacă nu ma înșel, o persoana care ajunge in mod regulat a sunat ca este deja la scara, a urcat omul și a ales sa stea o ora, fiind prima data când ma suna și cu un ton nehotărât nu aveam de ce sa stau sa aștept ca poate vine sau poate nu. Ulterior îmi lasă mesaj privat pe forum “am sunat făcut dres vrei sa îți las recenzie despre ce mi-ai făcut”, repet, te aștept fix in limita timpului, dacă am programare la ora respectiva refuz sa primesc pe altcineva, cred ca m-ați auzit spunând asta la telefon, acum nu pot sa aștept pe toată lumea care “ajunge in 10 minute” și se “rătăcesc” prin oraș.

Din ce spui tu aici rezulta: primul venit, primul servit. 

I-ai dat macar mesj omului ca ai luat alt client?

• Like 1
Link spre comentariu

Nu m a anuntat ca a luat pe altcineva decat dupa ce am sunat o eu de vreo cinci ori...cam peste 30 minute de la ora stabilita.

Si apropos, draga Daria, am ajuns la scara blocului cam in 8 minute...deci macar nu trecuse timpul in care ti am spus ca ajung.

Per total, poate a fost mai bine asa, am investit banutii in altceva 😋

Ca din ce citesc atitudinea domnisoarei cam lasa de dorit.

Link spre comentariu

Din ce spun eu aici rezulta faptul ca nu este nimeni sa te aștepte peste acele 10 minute in care tu te rătăcești in oraș, scuze avem toți, nemulțumiri nu mai încape vorba, dar sa fim realiști oare câți putem?! Te pup zi buna sa ai!!!

Link spre comentariu

Buna dimineața dragii mei, in primul rând sunt disponibilă! 😻😘â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜» și va aștept

In al doilea rând sa va povestesc patania lui christiano cu mine, ieri după ora 14 dacă nu ma înșel m-a sunat detalii etc, spunând ca va ajunge in 10 minute, între timp după aproximativ cele 10 minute dacă nu ma înșel, o persoana care ajunge in mod regulat a sunat ca este deja la scara, a urcat omul și a ales sa stea o ora, fiind prima data când ma suna și cu un ton nehotărât nu aveam de ce sa stau sa aștept ca poate vine sau poate nu. Ulterior îmi lasă mesaj privat pe forum “am sunat făcut dres vrei sa îți las recenzie despre ce mi-ai făcutâ€, repet, te aștept fix in limita timpului, dacă am programare la ora respectiva refuz sa primesc pe altcineva, cred ca m-ați auzit spunând asta la telefon, acum nu pot sa aștept pe toată lumea care “ajunge in 10 minute†și se “rătăcesc†prin oraș.

Aveai si mult de asteptat...normal ar fi fost sa ii spui tipului care trece asa des pe la tine ca astepti pe cineva in 10 minute...sa mai astepte putin si daca nu apaream eu in cele 10 minute ii spuneai sa urce.

Ce e asa greu?

Dar seriozitatea e un lucru cam rar in ziua de astazi.

Si am ajuns mai repede de 10 min la scara blocului...asta ca sa stii.

In fine , noi sa fim sanatosi...iti doresc sa faci cariera in meseria asta, dar trebuie sa schimbi unele lucruri.

Succes!

• Like 3
Link spre comentariu

Din ce spun eu aici rezulta faptul ca nu este nimeni sa te aștepte peste acele 10 minute in care tu te rătăcești in oraș, scuze avem toți, nemulțumiri nu mai încape vorba, dar sa fim realiști oare câți putem?! Te pup zi buna sa ai!!!

Daca depaseam cele 10 minute aveai dreptate...dar asa nu!

Important e sa ti recunosti greselile...doar persoanele puternice o pot face!

Link spre comentariu

Aveai si mult de asteptat...normal ar fi fost sa ii spui tipului care trece asa des pe la tine ca astepti pe cineva in 10 minute...sa mai astepte putin si daca nu apaream eu in cele 10 minute ii spuneai sa urce.

Ce e asa greu?

Dar seriozitatea e un lucru cam rar in ziua de astazi.

Si am ajuns mai repede de 10 min la scara blocului...asta ca sa stii.

In fine , noi sa fim sanatosi...iti doresc sa faci cariera in meseria asta, dar trebuie sa schimbi unele lucruri.

Succes!

Mulțumesc frumos pentru Înștiințare, și nu ai ajuns mai rapid de 10 minute, in fine, vrei sa vi la mine gratis sa stai sa vezi câte 10 minute aud in 2 ore? Apoi poate îmi vei da dreptate. De-aia îți și spun sa suni când ești la scara in caz ca vii, ca poate pana “regăsești” drumul ajunge o alta persoana care știe drumul.

Nu are rost sa ne contrazicem. Cred ca orice alta escorta știe ce însemna ajung in 10 minute și apoi respectivul se rătăcește.

Link spre comentariu

Da recunosc ca am refuzat sa aștept peste cele 10 minute o persoana nehotărâtă, tu oare îți poți accepta Greșelile? Tare sunt curioasa, știu ca aici pe forum contează foarte mult recenziile voastre și nu ce avem și noi fetele de zis, dar uite ca eu mai de fiecare data am venit cu dovezi.

Link spre comentariu

Ma mira faptul ca majoritatea nu se plâng, cum apar 5-6 recenzii bune cum hop cineva bă nu răspund bă nu am făcut dush bă nu am schimbat apa la Pești... mereu apare câte cineva, ok, de azi înainte voi înștiința la telefon.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...