raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Buna!Numele meu este Raluca,sunt o fata draguta in varsta de 19 ani si ma aflu pentru prima data in Bucuresti.Ma aflu in zona centrala a orasului,singura,intr-un apartament curat cu o ambianta placuta!Te astept sa petrecem impreuna momente frumoase si sa iti satisfac toate placerile.Servicii:french kissGFE+sex normal protejatsex oral neprotejatfinlizare oralafinlizre facialafinalizare corporalasex intre sani69dus impreunasex la duscunni+ alteleCadou: 150/30min - 250/60min outcall 450/60min + taxiIn general ma gasiti disponibila intre 10:00 la 22:00Ma puteti contacta si pe Whatsapp 0759470427 , va pup si va astept :* 7 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 accepti persoane care detine bile ? 2 Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 Din pacate nu :* Link spre comentariu
magiun Reputație: 455 Postat Februarie 4, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Made in r.Moldova Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2019 Raluca, in ce zona mai exact ai locația ? Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 4, 2019 Ma...daca pasirica asta a venit singura in Buc si s-a apucat de acesta meserie,eu imi tai cucu si il sau la rate!Ps:19 ani!?!?!,stie bn cu ce se mananca forumul,stie preturile pietei,stie cum sa se prezinte,stie mersul locatiilor in regim hotelier,hmmm... suspect!!!😎😎 4 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 4, 2019 Ma...daca pasirica asta a venit singura in Buc si s-a apucat de acesta meserie,eu imi tai cucu si il sau la rate!Ps:19 ani!?!?!,stie bn cu ce se mananca forumul,stie preturile pietei,stie cum sa se prezinte,stie mersul locatiilor in regim hotelier,hmmm... suspect!!!😎😎 Nu ti-o tăia! După underline-ul ala din nume, după culoare si modul de prezentare, după modul de a poza si chiar si după cearceaful de pe pat, cred ca e vorba despre grupul ala de moldovence care tot apar si dispar. Nimic suspect;) 2 2 Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 Made in r.MoldovaMade in Ardeal defapt :* 3 Link spre comentariu
mihaicernea Reputație: 17 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2019 Mie nu imi apare ca ar avea whatapp Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Ma...daca pasirica asta a venit singura in Buc si s-a apucat de acesta meserie,eu imi tai cucu si il sau la rate!Ps:19 ani!?!?!,stie bn cu ce se mananca forumul,stie preturile pietei,stie cum sa se prezinte,stie mersul locatiilor in regim hotelier,hmmm... suspect!!!ci uameni rai si haini Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Din pacate nu :*la astea se refereavrea sa fie zen 3 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 la astea se refereavrea sa fie zen ai vazut ce a zis mai sus, ca oamenii care detin bile nu sunt primiti. Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 zaruri atunci ? Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 eu de astea am, si fac poc pocme relaxeaza cand ma cert cu nevasta sau amanta(cand aveam amanta, plm) 1 3 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 daaa Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 ueeei, da fata se pricepe, zic. Cont premium din prima, se deschide singura la Orientare, zictrebuia sa fie la Anunturi, zicprea e pe fatza, sa mor io e raluka_rlk sau vasile_vsl ??? Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 Raluca, in ce zona mai exact ai locația ?Langa Centrul Vechi :* Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Langa Centrul Vechi :*la lupoaica? 3 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 vin diseara pa toping Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 lanaga Ferrari Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 lanaga Ferrario, daaa 1 3 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2019 Raluca merci pentru raspuns, dar din cauza ca nu ai unde sa parchezi in zona aia, eu unul ma abtin. :) 1 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 pa centru am vrut sa scriu nu pa toping =)) 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Raluca merci pentru raspuns, dar din cauza ca nu ai unde sa parchezi in zona aia, eu unul ma abtin. :)la Pta Sf Gheorghe, langa biserica, lejereanusi in partea cealalta, e o parcare in pta natiunilor unitemai sunt locuri si lg tribunal, daca vrei potiasta e ideea 1 3 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 io vin cu uber premium, plm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum