crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Postat Februarie 5, 2019 Eu acaparezTu acapareziEl acapareaza Noi acaparamVoi acaparatiEi acapareaza ACAPARÁ, acaparez, vb. I. Tranz. A cumpăra toate mărfurile sau o anumită categorie de mărfuri de pe piață (pentru speculă); a pune stăpânire (în mod silnic, necinstit) pe... ♦ P. ext. A-și însuși totul pentru sine în dauna altora. – Din fr. accaparer. :hihat 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 Te-ai dus in ula!Pardon, gramatical este "pula"! 2
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Autor Postat Februarie 5, 2019 Hai sa facem dragoste.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 Hai, azi vrei cu dreapta sau chemam perversa stanga? :)Inteleg de ce bei, esti sigur ca-ti revii dupa?Pana mea, cica sunt rece..
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Autor Postat Februarie 5, 2019 Jap! Jap!
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 Plagiat!Jap fac numai cu unul... :laugh2Japitza s-a remarcat, macar asa. ;)
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Autor Postat Februarie 5, 2019 ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 Ridica-te! Ai mana, nu musca din ea...Hai, sus! :hug1
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 5, 2019 Postat Februarie 5, 2019 unu e beat si una vorbeste in dodiiforta!
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 5, 2019 iar pisdasera imi suge pula la poarta 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 ai de pula meaUff, pula ta, nu stii nici acum ca eu ridic si eu cobor... :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 Totul pare diferit? E de bine. :)
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 5, 2019 Uff, pula ta, nu stii nici acum ca eu ridic si eu cobor... :)ce sa ridici fa demento, ca cu tine liftul merge doar in jos =)))) =))))))) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 ce sa ridici fa demento, ca cu tine liftul merge doar in jos =)))) =))))))) Erai manipulator, santajist.. Ajungi acum sa-mi faci povesti... Mie?Eu am fost cea pe care ai escrocat-o sa folosesca acel cont...Ai decazut mult. Pana si in joaca mea cu dracii la sah nu ai fi acceptat. Pierzi ca-ti sta creierasul ala intr-o singura directie..Asa ai exasperat-o.Incearca, te provoc. Sa nu plangi apoi ca sunt dura... ;) 2
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 5, 2019 ce-ai fa bolnavo... niiii posedato... 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 ce-ai fa bolnavo... niiii posedato...Daca ai vorbi cu mine, in primele 30 min plangi.Traieste ce ai facut, recunoaste cine esti, vezi daca asta vrei sa fii, te schimbi doar daca vrei...Nu mai cauta tangente cu mine cat eu inca nu am iertat ce ai facut fetei, implicandu-ma pe mine...Te-am lasat sa treci pe langa mine, nu-ti imagina ca te las sa te pui in fatza mea!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2019 Postat Februarie 5, 2019 Erai manipulator, santajist.. Ajungi acum sa-mi faci povesti... Mie?Eu am fost cea pe care ai escrocat-o sa folosesca acel cont...Ai decazut mult. Pana si in joaca mea cu dracii la sah nu ai fi acceptat. Pierzi ca-ti sta creierasul ala intr-o singura directie..Asa ai exasperat-o.Incearca, te provoc. Sa nu plangi apoi ca sunt dura... ;) Amandino, stii sah ? ? ? Vrei sa jucam cateva partide ?
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 ii place cel mai mult la sah ... "patul" 4 6
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 5, 2019 Eu acaparezTu acapareziEl acapareaza Noi acaparamVoi acaparatiEi acapareaza ACAPARÁ, acaparez, vb. I. Tranz. A cumpăra toate mărfurile sau o anumită categorie de mărfuri de pe piață (pentru speculă); a pune stăpânire (în mod silnic, necinstit) pe... ♦ P. ext. A-și însuși totul pentru sine în dauna altora. – Din fr. accaparer. :hihat nu mai bea Carmol =)) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 Amandino, stii sah ? ? ? Vrei sa jucam cateva partide ?Da, in logan, cheile la mine, la marginea lacului unde mi-am aruncat unditele/lansetele... :)
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Autor Postat Februarie 5, 2019 nu mai bea Carmol =)) Cu ala facem frectie. Mona in schimb este preferat pe aici. Ies dracii din noi. Il trec prin coaja ca sa-si lase lase culoarea, dupa dam peste cap cu halba de timisoreana. Am injurat in speranta sa iasa dracii din mine, a intrat un vampir energetic, am dat cu piciorul in tablie. Trebuie sa ma lepad de necuratul, dar nu stiu cum, ca vrea sa-mi stea in cap pana ies ghioceii pe afara.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum