Sari la conținut

0723721676 blonda

Postări Recomandate

• Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat
La 27.02.2022 la 20:26, cristina1991 a spus:

Buna maine revin in vâlcea pentru cateva zile va aștept dupa ora 12:00 pwp

Cum te putem contacta?

• Oras:Lisbon
Postat

Vizitat domnisoara Cristina. Primirea a fost ok, iar fata de constitutie mai slabuta. Insa forta are! Si i-am simtit-o la oralul cu deep la care si-a dat silinta, am apreciat si atentia la "adiacente". Privirile din timpul oralului si din LOT, de asemenea galese. Apoi am dat si eu, a dat si ea insurubatã bine de tot in gogu, asa cum de altfel stiti. A cam obosit deasupra asa ca am dat-o pe doggy, pozitie in care am si finalizat dupa o inclestare totala de cateva minute care mi'a lasat din nou o impresie buna. Stim ca stie meserie si e bine ca inca se tine de standarde. Spor tuturor si Cristy sa ne mai viziteze!😘

Postat
6 hours ago, cristina1991 said:

Disponibila 2 zile în oraș la voi❤️

Super veste! Mai exact cât ne onorezi cu prezența??. Probabil e întrebarea tuturor celor care vor să se simtă bine cu o fată mișto ca tine 😉😉😉

• Oras:undeva
Postat
Chiar acum, guy6700 a spus:

Super veste! Mai exact cât ne onorezi cu prezența??. Probabil e întrebarea tuturor celor care vor să se simtă bine cu o fată mișto ca tine 😉😉😉

e f greu de prins 

Postat
35 minutes ago, stanciuco16 said:

e f greu de prins 

Da' și când o prinzi...

• Haha 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

buna, cristina! nu pot lua legatura cu tine prin SMS sau pe WA. acum am aflat ca maine nu mai pot veni in VL la 2.30, asa cum am vb ieri la telefon. imi pare rau. 

• Oras:Valcea
Postat

Locația 9 lângă geamuri alta  super slim înalta si frumoasa poze reale foarte comunicativă  oral cu dep 10 sex 9.5 se pune in orice pozitie .nu e simandicoase ca  altele de pe la noi..De revenit..

Postat

Merg la ea de cativa ani insa din ce in ce mai pe repezeala…graba…etc … 

O sa iau o pauza mai mare - vad ca daca esti client fidel se schimba toate in RAU ! 

Multa bafta , doamna din Constanta ! 

Postat

vizitat azi pe Cristina. super frumoasa. inalta. super slim blonda. oral 10 cu deep neprotejat .sex 9,5 fiind slim se invarte si da niste contre  de 10  sex protejat  fara graba  de revenit....

Postat

Cristina știe meserie, 

dar deja cunoaștem multi asta. Am reîntâlnit-o  și am uitat de "mortăciunile" de pe publi , la care oricum nu mă duceam😄 Am fost asteptat intr-o ținută office semi-provicatoare si am insistat să o dezbrac eu. Este tot slim, cum o știm, însă are vînă fata! Oral cu deep, atenție la adiacente, îi place de vârf și fwtai dupa preferinte, tare sau slow. Am ales sa o facem mai senzual, iar ea a asigurat fundalul sonor cu gemete cat se poate de naturale. Contre de apreciat. Terminat corporal, satisfacut carnal. A doua oara a fost si mai bine! Cadou 100, merita cu prisosință.

• Like 1
Postat

Buna Cristiana..Ce faci ? Stiu ca nu ai plecat de mult de la Valcea, dar cand te intorci ?:)))

Multumesc :D :* 

Postat

Am vizitat-o pe Cristina dupa o lunga perioada. Pentru mine totul la superlativ , oralul ala e demential , f curata , inclusiv locatia, normal nu mai zic .O sedere placuta sa ai ! 

Postat
La 03.06.2022 la 20:00, cristina1991 a spus:

Disponibila câteva zile😘

buna -stai cumva pana marti - miercuri

momentan nu s in zona

multumesc 🙏 :clap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...