tandberg Reputație: 544 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Din ce mai stiu eu, administratorul poate intra in orice cont.Poate schimba parole.Poate vedea ID urile userului respectiv.Poate monitoriza activitatea in detaliu. Alte forumuri folosesc alta platforma, poate mai putin prietenoasa.Dar mai sigura, am auzit.... :icecream :thinking
tandberg Reputație: 544 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 E grele astea ...mai ales cand esti la fel de prost pe oricare dintre clone . Mai bine stai parcat pe o bancuta si privesti in zare ...sau iti faci o laba , din respect ptr. cititori . Macar atat .Puteai sa te abtii.Esti total deplasat si rautacios. :rax2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 8, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Februarie 8, 2019 Stati sa vad daca am inteles in cele doua zile de cand sunt pe forum fara mesagerie cum sta treaba Adica cele doua gasti vechi gen parintele si miky,toti abandonandu-si nick-urile vechi(desi nu stiu de ce....inca) azi rolul lui miky a fost inlocuit de xoxo dolores si picon. Gasca parintelui si a lui prostitution inca nu se poate deslusi clar care e (poate dupa mai multa atentie) suna asa: basescu 2015 pisadera harleyqueen sangedetigan betivanul si aici s-ar mai putea adauga probabil n-am reusit eu sa citesc toate topicele.De partea cealalta e xoxo care impreuna cu prietenul sau se distreaza Picon a intrat in incurcatura ca s-a aflat oarecum intre . Iar cei vechi sunt cei vechi :)))) Acum mai nou s-a furat si contul lui Symona (ca la nunta cand se fura mireasa) iar un om rau a pus stapanire pe acel cont.E ca in povesti. Sincer nu vad sensul acestor rebranduiri. :no2 PS.In cazul in care am gresit cu ceva scris mai sus si am pus pe cineva in tabara gresita imi cer mii de scuze.esti scuzat pentru ca nu esti bine informat 16
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 8, 2019 Chiar ai revenit, SPP ? :icecream :clappFii binecuvântat enoriașul meu! :popeAm revenit doar pentru putin timp,sa ma amuz văzând cum retardații ăștia ma vad chiar si dupa 2-3 luni peste tot,sub toate clonele apatute in ultimul timp. 2
nobel_a Reputație: 731 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Ce ma bucur ca au reinviat dintr-o data dupa ce am scris conturile vechi..... Asa mai flacai cam asta voiam Ma bucur sa va revad pe toti o spun foarte serios Asa ca sa continuam de aici..... A! Si La multi ani la toata lumea !(ca la toti necunoscutii astia mi-era jena sa ma adresez) 4
nobel_a Reputație: 731 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 esti scuzat pentru ca nu esti bine informatMultumesc :) 6
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 8, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Februarie 8, 2019 Multumesc :) :beex2 17
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 sambagpula :laugh2 , se pune? PS rad si citesc :slap2Era buna Amada, i-as fi tras o carja 6 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 8, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 8, 2019 Am zis ca e mai bine sa stai pe bancuta si sa practici , ceea ce esti obisnuit Adica , mai bine , dai o laba sanatoasa , pana o zapacesti =))
nobel_a Reputație: 731 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Am zis ca e mai bine sa stai pe bancuta si sa practici , ceea ce esti obisnuit Adica , mai bine , dai o laba sanatoasa , pana o zapacesti =))Nu ma baga in seama.Continua-ti ideile 7
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 hahah ai revenit ? ps: Furtunasul ce mai face ? caca-ma-s in lingura ce o duci la guraBa Amada,cu dracu sa te ameninte bila asta de grasime de juma de metru?
cip_cip Reputație: 232 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 8, 2019 Fara editare.Peseu: Nu-mi face reclama, ca nu am nevoie. ;)Daca chiar esti tu cea din poza, sa stii ca erai o doamna super draguta. Erai destul de frumusica. E o poza reusita. 3
sangedetigan Reputație: 232 Postat Februarie 8, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Postat Februarie 8, 2019 Stati sa vad daca am inteles in cele doua zile de cand sunt pe forum fara mesagerie cum sta treaba Adica cele doua gasti vechi gen parintele si miky,toti abandonandu-si nick-urile vechi(desi nu stiu de ce....inca) azi rolul lui miky a fost inlocuit de xoxo dolores si picon. Gasca parintelui si a lui prostitution inca nu se poate deslusi clar care e (poate dupa mai multa atentie) suna asa: basescu 2015 pisadera harleyqueen sangedetigan betivanul si aici s-ar mai putea adauga probabil n-am reusit eu sa citesc toate topicele.De partea cealalta e xoxo care impreuna cu prietenul sau se distreaza Picon a intrat in incurcatura ca s-a aflat oarecum intre . Iar cei vechi sunt cei vechi :)))) Acum mai nou s-a furat si contul lui Symona (ca la nunta cand se fura mireasa) iar un om rau a pus stapanire pe acel cont.E ca in povesti. Sincer nu vad sensul acestor rebranduiri. :no2 PS.In cazul in care am gresit cu ceva scris mai sus si am pus pe cineva in tabara gresita imi cer mii de scuze. Aici nu te-ai scos, eu sunt cu pirandele mele si toate au sange albastru :) Pe tine te-am ginit ;) 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 9, 2019 Oras:F Oras:F Postat Februarie 9, 2019 carla adminul nu trebuie sa faca nimic in aceasta privinta. Este datoria fiecarui utilizator care si-a inregistrat cont pe forum (aici sau in alte comunitati) sa isi protejeze contul si sa nu isi divulge informatiile private (cont sau parola) si altor persoane care ii pot compromite contul. Contul de utilizator este individual, este ceva privat si ii apartine doar celui care l-a inregistrat. Data viitoare daca symona sau orice alt user doreste sa nu mai pateasca astfel de lucruri atunci sa tina seama de ce am scris mai sus. :waveCine stie meserie, sparge conturile ca pe seminte. Si email-ul aferent. Daca nu vrea sa stii, nu iti schimba parola si intra acolo ca si tine. Sau iti schimba parola... caz in care te mai poti loga cat timp esti conectat cu cookie-urile sistemului, ca nu prea mai ai ce face.... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 9, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 9, 2019 Pai cine te-a bagat , mah tantalaule ? Eu sau tu ?Unde dai si unde crapa . Adica zici de unul si se sesizeaza imediat celalalt . Si oricum de primul spusesem deja . Cum sa revin si sa mentionez acelasi lucru ? Nu-mi place sa ii repet de mai multe ori . Ii spun o data si gata , trec peste , si il las sa se desfasoare cu aceleasi tampenii si disimuland aceleasi minciuni cu care este practic obisnuit. Tot nu intelege , il las in plata lui de prostanac sa se bulaneasca singur , crezand ca va fi mai convingator . Ce mai , zici de un bulan si apar doi (cel putin) sa-l mangaie si sa-i ofere stari de confort. Mare bulaneala prin online-ul asta . Deci ...jale mare . Daca vreti si o concluzie o pot oferi. In general nu-mi place sa apar in discutii sterile asociat de orice trist care se plictiseste , si oricum urasc asocierea in bisericute de prostanaci plictisitori. Din ce retin , tu esti si unul dintre acestia .Hai du-te si fa bilute de muci , impreuna cu altii , dar ai grija pe unde le arunci ca sa nu trebuiasca sa ne impiedicam chiar toti de mizeriile tale. Am uitat sa zic . e chestie mai de demult . Nu-mi merg notificarile . Dar la ce oare as avea nevoie de acestea din moment ce nu le mai folosesc de mai bine de un an de zile ?!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 9, 2019 Postat Februarie 9, 2019 Pai cine te-a bagat , mah tantalaule ? Eu sau tu ? Unde dai si unde crapa . Adica zici de unul si se sesizeaza imediat celalalt . Si oricum de primul spusesem deja . Cum sa revin si sa mentionez acelasi lucru ? Nu-mi place sa ii repet de mai multe ori . Ii spun o data si gata , trec peste , si il las sa se desfasoare cu aceleasi tampenii si disimuland aceleasi minciuni cu care este practic obisnuit. Tot nu intelege , il las in plata lui de prostanac sa se bulaneasca singur , crezand ca va fi mai convingator . Ce mai , zici de un bulan si apar doi (cel putin) sa-l mangaie si sa-i ofere stari de confort. Mare bulaneala prin online-ul asta . Deci ...jale mare . Daca vreti si o concluzie o pot oferi. In general nu-mi place sa apar in discutii sterile asociat de orice trist care se plictiseste , si oricum urasc asocierea in bisericute de prostanaci plictisitori. Din ce retin , tu esti si unul dintre acestia . Hai du-te si fa bilute de muci , impreuna cu altii , dar ai grija pe unde le arunci ca sa nu trebuiasca sa ne impiedicam chiar toti de mizeriile tale. Am uitat sa zic . e chestie mai de demult . Nu-mi merg notificarile . Dar la ce oare as avea nevoie de acestea din moment ce nu le mai folosesc de mai bine de un an de zile ?!Miky tu vorbesti singur ?Ce-ai patit ? 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 9, 2019 Miky tu vorbesti singur ?Ce-ai patit ?A ramas cu sechele dupa exorcizare. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 9, 2019 Postat Februarie 9, 2019 A ramas cu sechele dupa exorcizare.Da s-a dus rau saracu .Vorbeste la persoana a 3 despre el ,e grav seriosCe se poate face ??? 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 9, 2019 Da s-a dus rau saracu .Vorbeste la persoana a 3 despre el ,e grav seriosCe se poate face ???Majoritatea schizofrenicilor sufera de tulburare de identitate,prin urmare este normal sa vorbească despre el la persoana a 3 a avand multiple personalitati.Exista un tratament eficient,eutanasia. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 9, 2019 Postat Februarie 9, 2019 Majoritatea schizofrenicilor sufera de tulburare de identitate,prin urmare este normal sa vorbească despre el la persoana a 3 a avand multiple personalitati.Exista un tratament eficient,eutanasia. Acum nici euthanasia dar ceva solutie ar trebui gasit pentru el.
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 9, 2019 Acum nici euthanasia dar ceva solutie ar trebui gasit pentru el.Crezi ca mai interesează pe cineva soarta țăranului bășit si afumat,asta dupa ce am vazut cu totii ca milionarul patron de hotel si vile de lux este in realitate un aurolac leșinat de foame? 2
strong Reputație: 1138 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2019 :hmmm
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2019 Miky tu vorbesti singur ?Ce-ai patit ?Lasă-l! :laugh2 3 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 9, 2019 Stire bomba!Sa veniti cu floricele, dupa cateva postari incepe sa va faca in tot felul si atunci se presupune ca nici ea nu este cea care scrie de pe contul carladristor. ;)In vremurile de glorie Betty avea sclave la produs (Janette,Symona,Teodora,Yren,Catalyna.Anuska........) care plateau comision 50-80%.Toate conturile erau facute de Betty,asa ca avea toate parolele Cand fetele s-au saturat de otreapa au fugit mancand pamantul,asa ca Betty a trecut la razbunari,Janette este la parnaie,parintii Teodorei au primit de la Betty dovezi clare ca Teodora se prostituează,pe Anuska a desfintat-o spunand ca are sifilis,sida si ciuma bubonica.dar cea mai mare boala o are pe Symona pentru ca a ajuns la TOP,asa ca a intrat pe contul ei si a profitat de labilitatea psihica a lui Xoxo copilul orfan,stiind ca asta o sa faca crize de epilepsie.Symona ii povestise stapanei Betty despre copilul orfan care venea la ea sa-i planga in poala.Cat despre Carla zis si monstrul din Dristor,asta a profitat de situație sa se bage in seama,sa-si facă putina reclama,poate prinde si ea o ciozvârta,o veva care sa-i potolească foamea. 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 9, 2019 Era buna Amada, i-as fi tras o carjaMerita mai multe :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum