Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 14, 2020 PIERDUT ÎNTRE GENERAȚII În secolul al xx-lea, mi se pare,Făceam o mare risipă de cuvinte oarecare:Când voiam să spunem că ceva ne place,Spuneam că e FRUMOS și pace,Spuneam că e SUBLIMPentru că așa e făurit de destin,Spuneam că e GINGAȘCa primăvara un fir de toporaș,Spuneam că e PERFECT După conținut și aspect,Spuneam că e FEERICCa discul lunii auriu și sferic,Spuneam că e FERMECĂTORCa sufletul tânăr atins de amor,Spuneam că e GRAȚIOSCa trupul femeii privit de sus și până jos! În secolul al xxi-lea, mi se pare,Nu mai folosim aceste cuvinte fără valoare:Pentru tot ce mai ieri era frumos, sublim, gingaș și bunSe spune: *Băi, ești NEBUN?*Și pentru ce era perfect, feeric, fermecător și cu rostSe spune: *Băi, ești PROST?* Eu, între generații pierdut,Aș putea spune când îi ascult:-Da sunteți NEBUNI și anoști,Dar, mai degrabă, sunt convins că sunteți PROȘTI! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 14, 2020 AM ÎNVĂȚAT SĂ PLÂNG, RÂZÂND... Se-aud acorduri de chitară Acolo, undeva departe...O inimă parcă ar vrea să ceară Iubire, că doar durere-mparte... Iar sunetele ei taie adânc...Dar tu nu poți să te ferești,Asculți tăcut și ochii-ți plâng Simțind, puterea cu care iubești ! Pe cer oftând, Luna ascultă...Lăsându-și dorul s-o cuprindă,Iubirea ei este profundă...Dar nu mai poate s-o atingă... Soarele cheamă pescărușii-n zbor...Ridicându-și încet ochii din mare...Raze fierbinți îi plâng de dor...După iubirea lui din depărtare... Acordurile vin, nu se opresc...Și-n inimă adânc pătrund...Oriunde-ai fi, eu am să te iubesc Demult...am învățat să plâng, râzând ! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 15, 2020 În leagăn Mă iubește și timpul...Îmi oferă ca bonusClipe-adânci de tandrețe Și trăiri șugubețe.Stelele toate Îmi vorbesc despre noapte...Că nu-i chiar atât de hapsânăEa nu fură lumină!Ci doar o împrumută un picS-o sărute cu dor pe buric!Apoi o aruncă în soareȘi-o transformă-n culoare!Mi-o prinde rebel de codițeEști o divă cu fițe!Dar eu râd și nu-mi pasă de noriEi se-adună și fac zarvă-n păstaieCad de sus în potop, mor în ploaie!Și ce dacă?Eu sunt leoarcă!Dar mă legăn de-un apusOare ce mai e de spus?Prind cocorii cu privireaDar mă prinde amăgirea!Și adorm la întâmplarePe-o imensă renunțare!Timpul este bun cu mine Pleacă, vine.. Mă găsește-ntotdeaunaLângă o femeie! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 15, 2020 Așa sunt eu! Eu nu pot fi decât ce-am fostUn simplu om cu al lui rost,Atunci când lacrima mi-am ștersAm râs că n-am avut de-ales. Eu nu pot fi decât ce suntUn simplu muritor de rândCe vrea în juru-i numai floriChiar de albit e de ninsori. Eu nu pot fi decât un omCe plânge uneori în somnIar dimineața când soseșteZâmbind pe-al vieții drum pășește. Eu nu pot fi decât un chipSculptat pe munții de granitPe care i-am mișcat din drumȘi am făcut tristețea scrum. Eu nu pot fi decât doar euOricât ar fi să-mi fie greu,Și chiar de-ar fi a-mi fi ușorVoi fi tot eu pân-am să mor. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
22leon Reputație: 34581 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Postat Iulie 15, 2020 PIERDUT ÎNTRE GENERAȚII În secolul al xxi-lea, mi se pare,Nu mai folosim aceste cuvinte fără valoare:Pentru tot ce mai ieri era frumos, sublim, gingaș și bunSe spune: *Băi, ești NEBUN?*Și pentru ce era perfect, feeric, fermecător și cu rostSe spune: *Băi, ești PROST?* Eu, între generații pierdut,Aș putea spune când îi ascult:-Da sunteți NEBUNI și anoști,Dar, mai degrabă, sunt convins că sunteți PROȘTI!Mare dreptate ai !!! 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 16, 2020 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 18, 2020 -Stii ca m-am maritat?-Serios? Cu cine?-Cu un marinar. E plecat unsprezece luni pe an.-Saraca de tine, cum trebuie sa suferi…-Nu, o luna trece atat de repede :laugh2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 18, 2020 Se investighează un caz de viol. Anchetatorul:– Cum s-a intamplat?Reclamanta:– M-a dezbracat cu nesimţire şi a început să ma violeze.– Cum?– Pai, eu deasupra si el dedesubt… 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 18, 2020 Un batrin de vreo 90 de ani, se casatoreste cu una de vreo 20…Parintele:– Domnule sinteti sigur ca vreti sa va insurati cu ea?– Desigur, daca moare ma insor cu alta :laugh2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 18, 2020 O domnișoară cam între două vîrste intră-ntr-o dimineață veselă-n birou.Colegele o privesc nedumerite.-Ce e? M-am logodit!!-Păi…nu ziceai că n-ai să te măriți niciodată…că bărbații-s niște proști?-Am zis! Da ăsta nu e! Ăsta m-a cerut de nevastă! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 18, 2020 Se gandeau intr-o zi Ion si cu Maria, unde sa o mai faca, o luara ei asa pe camp si ajung la padure: acolo au facut-o, la iaz: au facut-o, la iarba verde: au facut-o, dintr-o data vad linia ferata:-No Marie, pe sine nu am facut-o!…No si se apuca ei de treaba si vine trenu’…ei continuau, trenu’ suira, ei nimic.Opreste trenul si se da jos conductorul si cu un politai, ii ia si ii urca in tren.– Ma Ioane, chiar pe sina v-ati gasit?– Apai dom-le, daca mie mi-o v’int, lu’ Maria i-o v’int, trenul o v’int… si a oprit cine a putut :laugh2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 18, 2020 Badea Vasile si cu badea Ion stateau si admirau cerul instelat.– Ba Vasile, uite, vezi, ala de colo ii Caru’ Mare…zise Ion, aratand mandru cu degetul.– Da ma…raspunse Vasile, si ala de dincolo ii Caru’ Mic.– Auzi ma…continua Ion, da’ boii…boii unde-or fi ma?Intre timp apare si Gheorghe:– Ce va uitati ma asa unu’ la altu’, ca prostii? 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 18, 2020 DARUL... Greșesc...că nu pot fi perfect Iubesc ...așa simt eu că este drept!Plătesc, atunci când nu-s atent...Dar dăruiesc și-n schimb nimic n-aștept! Plâng, dar nimeni nu vreau să vadă Râd, dar atenția nu vreau s-atrag...Strig ...celor ce vor să m-audă...Dar tuturor eu le zâmbesc cu drag! Ascult cu dragoste pe fiecare...Vorbesc cu inima deschisă orișicui,Tac...atunci când sufletul mă doare Și-ndur fără a spune nimănui... Aștept...trăind în fiecare clipă...Stau și descopăr ce nu am făcut,Plec doar când simt că nu-s dorit Dar supărarea...din inimă alung... Trăiesc...că pentru asta m-am născut Și iert ca să văd frumusețea vieții...Iubesc, că-i darul care l-am primit Dar uit mereu, de lacrima tristeții...! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 19, 2020 Să nu mai plângi o lacrimă în plus Să nu mai plângi o lacrimă în plus!Nu are timp de tine nici lumina...Mai bine ia-ți din timp și vitamina Și fă-ți un obicei să-ți fi de-ajuns! Zâmbește chiar și când te doare dorulAleargă vântul și înșeală soarta,Fă pact cu tine și ascultă poantaScrisă în versuri, stinge-n mări amorul! Tu nu ai de pierdut de stingi rutinaClădește în nisip castele mariCe dacă se dărâmă și-n zadarTe plimbi prin visuri șui cu limuzina! Măcar te joci cu viața, o faci latăÎți faci cafea din stele căzătoare Fumezi iubiri de-o vară-ntâmplătoareȘi râzi de ea, de mama ei de soartă! Toți căutăm iubirea, știu prea bineDar ea e dusă, și-a găsit chemarea!Mai bine răsfoiește valul, mareaȘi nu mai suferi că nu-i de tine! Și nu știi când găsești ascuns de ZeiUn suflet gata să îți dea ce-i ceriAșa haioas, îmbrăcat-n veriTe-ar duce întâmplarea unde vrei! Și eu m-aș alinta un pic în mare,Nisipul să îmi fie martor finȘi aș lăsa o clipă în destin...Să zăbovească-n jocul provocare! Mai dă-o-n mama ei de viață,Nu-ți pune la picioare fericirea?Alege de pe raft nemărginireaȘi cumpără-ți frumosul ca la piață! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 22, 2020 Minciuna De când mă știu,eu am urât minciuna ,Și nu o voi îmbrățișa,nicicând ,Dar azi,eu o salut cu mâna,Și voi vorbi de ea,mai mult ca oricând ! Minciuna a existat și a Tronat mereu,A stat întotdeauna,la baza Societății,De ea,s-au împiedicat șefii,mafioții ,Cu un surâs,o-îmbrățișează ,hoții ! Azi, vreau ca să mă mint pe mine,Să spun că timpul nu m-a-mbatranit,Că tinerețea n-a plecat,si-mi șade bine,,În. noua mea postura,de om intinerit ! Minte -mă că mă mai iubești,Ca dragostea -ți va fi nemuritoare,Că numai în ochii mei ai să privești ,Care-a oglinda sufletului scăldat de Soare !! Azi, nu voi regreta că am mințit,Fiindcă,Viata este si ea ,o Minciună,Care de mult s-a împământenit,Apare si dispare,aleargă de Nebună ! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 24, 2020 PACATOS DE IUBIRE Nu-mi da, Doamne, cât pot duce,Nu îmi frânge sufletul!Mi-e destul plânsul sub cruce,Și păcatul, mi-e destul! Nu mă ispiti pe seară,Cu ochi verzi, iscoditori,Că nu-s sfânt, să nu-mi sarăInima-n piept, de fiori! Lasă-mi dor din dragoste,Nu-mi lua darul de-a iubi,Ia-mi mai bine-un rând de coaste,Să nu mă pot arcui! Dă-mi din toate câte-un pic,Nu întregi, toate grămadă,Dar îți cer un lucru mic:Dă-mi iubire...o tornadă! Doamne, nu-mi da cât pot duce,Din necazul pământesc!Dar pune-mi iubiri pe cruce,Chiar de-o fi să pătimesc! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 25, 2020 Viața e pe clipe... Nu pe ani, nu pe zile, nu pe ore...ci pe clipe. O clipă îți poate aduce, ce nu ți-a adus un an întreg. O clipă poate clădi, sau poate distruge. Într-o clipă poate să-ți treacă prin cap o idee la care nu te-ai gândit o viață întreagă. O clipă poate fi iubire, îndemn, suspin, hotărâre, decizie, vis împlinit. Dați valoare clipelor din viața voastră și nu uitați să fiți fericiți..... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 26, 2020 MAI MULT NU CER... Darul pe care-l am...Prea mulți nu-l înțeleg Pe nimeni nu condamn,Nici lauri nu culeg... Nu toți avem puterea De-a înțelege viața Uităm că mângâierea,Ne luminează fața... Un zâmbet sincer Tu poți să-l dăruiești,Mai mult nu cer...Învață să iubești... Nu-i greu să ștergi O lacrimă ce curge,Bunătatea s-alegi Zâmbind, la cel ce plânge! Mulți se ascund...Crezând că nu-s văzuți Și mulți nu înțeleg Că vrei să îi ajuți...! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 28, 2020 *despre mine* Sunt nopți când Celălalt se află într-o parte a lumii unde nu-l văd nu-l simt nu-l aud nu-l găsesc......şi paşii mei devin picături de ceară care se preling fără rost pe trupul uscat al singurătății...Atunci, cuvintele se îngroapă în iarbă şi tac...gândurile îşi închid unul altuia ferestrele spre orele care stau goale nemişcate în bătaia lunii...iar sufletul îngenunchează şi se roagă tremurând la ziua de mâine... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 29, 2020 Nu vreau să spânzur amanunte Nu vreau să spânzur amănunteÎntr-o pădure curioasă...Nici gândurile mele nudeEu nu le las din cuib să iasă! Nu pun angoase și abisuriÎn fericiri nemaitrăiteNu caut împlinite visuriÎn amăgiri nemărginite! Vreau numai zile-ncătușateÎn zâmbetele dulci, frumoaseDoresc amiezi înmiresmateȘi-un drum cu amintiri duioase! Să-mi cânte viața la țambalSă știu dansa pe ritmul lumiiS-alerg în visul infernalUnde iubirea-și plimbă nurii! Și mâna-n mână prin dureriSă transformăm o iarnă goalăÎn plimbărețe primăveriȘi toată viața într-o vară! Nu vreau să simt cum plânge dorulÎn mine, cum se frânge timpulVreau să cunosc numai amorulȘi să îți dăruiesc cuvântul! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 31, 2020 Există momente în care viața îi desparte pe unii oameni doar pentru că amândoi să înțeleagă cât de importanți sunt unul pentru celalalt! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat August 1, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 1, 2020 Ești genul romantic? Ești genul romantic?Nu știu. Se pune că pot să iubesc în cuantic?Ești genul romantic?Adică dacă am fantezii în evul antic?Ești genul romantic?Poate. Uneori mai visez că plutesc prin Atlantic.Ești genul romantic?Păi, mai cred în fantastic!Ești genul romantic?Un pic cam poetic.Ești genul romantic?Iubesc cam sălbatic. Ești genul romantic?Mă hrănesc cu estetic.Ești genul romantic?Doar un pic cam haotic. Sunt genul romantic?Ești puțin sistematic.Sunt genul romantic?Te cerți în cromatic.Sunt genul romantic?Ai vers matematic. Sunt genul romantic?Când joci prea dramatic!Sunt genul romantic?Nu ai nimic practic!Sunt genul romantic?Ești mult prea erotic!Sunt genul romantic?Ai dor roșiatic!Sunt genul romantic?Iubești prea frenetic!Sunt genul romantic?Ești genul romantic! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat August 2, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 2, 2020 TAINA DIVINĂ Aș vrea să scriu într-un vers neticluit,Tot ce sufletul îmi cară și toate câte-a trăit,Când urcă printre nori, luminând lângă soare,Și când, dărâmat, mi se-așează la picioare! Dar nu pot să transpun în cuvinte, nicicum,Ce-a simțit și ce simte, mâine și-n clipa de-acum!Sufletul e o taină, știută numai de cel,Care-l poartă și-nțelege vorba spusă de el! Dar divin pentru om, din sfințeasca suflare,Se-nchină doar iubirii, se-ntunecă-n nepăsare,Se ridică-n bucurie, în amar se prăbușește,Sufletul, cu dragoste și cu zâmbet se hrănește! Cu blândețea crește-n tine, cu mânia-l cătrănești,În necaz se-mbolnăvește, de-ai credință-l curățești!Cu speranța îl ții treaz, în deznădejde îl stingi,De-l păstrezi frumos, poți raiul, prin ochii lui, să-l atingi! Sufletului, de-i dai aripi și îl lași liber, să zboare,Vei pluti și tu cu el, într-o necuprinsă zare,Aproape de cer, acolo, unde-i pacea și seninul!Unde viața pămîntească, își epuizează chinul! Dă-i sufletului tău să bea, fericirile cerești,Și-ai să vezi cum îl îmbracă în alb, chipuri ingerești!Nu-i lua nicicând inocența de copil, chiar de-i bătrân...Ca un prunc să se prezinte, l-al lui Tată și Stăpân! Aș vrea să scriu într-un vers, ce-mi șoptește sufletul!Dar nicicum nu pot transpune, nu ar cuprinde destulDe clar și cu exactitate, cuvântu-mi, nechibzuit,Dar sunt mult mai priceput, la ascultat și citit! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat August 4, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 4, 2020 Joc secund Când simt dorul că mă apasă și am inima pustieMă strecor prin ceața deasă și mă pierd în poezie!Când mă apasă întristarea și-s lipsit de energie Sfidez valul,străbat marea și mă scald în poezie! Când sunt copleșit de gânduri și plutesc în letargieMi-așez sufletu-ntre rânduri și apoi zbor în poezie!Când mă apucă nebunia și-s cuprins de fantezie Țin în lanțuri veșnicia, levitând în poezie! Când îmi tremură ființa și fac crize de furie Nu-mi abandonez credința și mă rog în poezie!Când sunt stăpânit de frică și nu vreau ca să se știeMerg pe a timpului aripă și mă ascund în poezie! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat August 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 10, 2020 TIMPUL ȘI VIAȚA... Pe bolta cerului se-ascund Prin ridurile timpului bătrân Zâmbete, ani și vieți la rând Și multe gânduri care plâng... Sub bolta cerului trăiesc...Atâtea suflete pline de dor,Timpului toate îi vorbesc...Că viața-i tânără dar nu-i ușor! Cu nostalgie, timpul o privește Iar râsul lui se-aude-n univers,Cu dragoste viața-i zâmbește Și-i spune cât e de frumos... Suntem aici de-o veșnicie,Viața vă dă tot ce doriți...Dar cât va fi...nici ea nu știe!Și-ar fi mai bine să iubiți... Pe fruntea timpului bătrân Sunt amintiri ce-l răscolesc,Merge neobosit pe drum...Șoptind...nu pot să mă opresc! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum