Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 10, 2020 Ușa din sufletul meu Hai, deschide-mă, nu staAm privirea dichisităDacă te privesc așa Să știi că sunt adormită! Dacă mă deschizi frumosȘi lași soarele să intreÎntr-un mod armoniosVoi zâmbi și eu c-un dinte! Dacă mă trântești de zidȘi îmi sare dinteleFac magie și te-nchid N-o să vezi nici soarele! Așa că ai grijă mareCând pui mâna pe o ușăDacă vrei să-ți fie soarePoartă-te cu o...mănușă! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat August 11, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat August 11, 2020 Te pierd în dragoste-n fațete, Nu mai am glas de epitete, Te redescopăr dor mereu, Cum nuanțele de-un curcubeu. Te știu din gust, de prima oară Când am crezut că-i într-o doară... Mă regăsesc înlănțuit De-un zâmbet fin, dintr-un clipit. Mă prăbușesc în trup de fald Cu izul răcoros de cald, Mă-nlănțui printre glezne dulci... Răstălmăcesc dorinți, porunci. Mă caut; nu mă vreau pe mine, Alerg cu ochi, gând, după tine. Sunt TU, căci singur nu exist... Ești rațiunea-mi de persist. Dar nu mai am nici rațiune, Mă las turbat de goliciune, Îmi mușc din suflet, să-ți ofer... Îs lipsit de tot, de caracter. Sunt haina-ți, să mă porți cu tine, Să-ți simt odoarea, vânt ce vine. Sunt și inel, pe-un fir de deget Topit, să-ți dau ce vrei... Nu preget! Nu știu din ce minuni combini Să fii... de mintea-mi întrețini Ca pe-un colant, pe pași de ciută; Ce-o alerg mereu, o nevăzută. Ești umbra-mi, ce și-a pierdut sursa, Îmi ești misterul, nepătrunsa; Mereu o taină, o surpiză... Ești veșnica mea criză. Privirea de-o arunci fugar Devine oceanelor un far. Ești călăuza mea, o stea... De nume-mi dai... Îți sunt dragostea! 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 12, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 12, 2020 CINE POATE ȘTI...! E trist când nu poți să-nțelegi Sufletul unui om,Iar dintre toate alegi Prin vorbe să-l dezamăgești...Dar totuși nu-nțeleg,Tu ce-ai putea acuma să câștigi !Când versul unui mic poet citești,Dar un pumnal în spate îi înfigi...! EL N-ARE CUM SĂ FIE EMINESCU! Dar are un NUME...Și poate peste ani Îți vei da seama ca-i greșit !Cu toți trăim un alt mileniu,Iubind cu sufletul ce-a fost...Dar cine poate ști...Că-n timp, poate chiar tu Vei spune tuturor zâmbind,Că primele lui versuri le-ai citit ! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 De ce versu-ți de tristețe-i încărcat,Când doar urme minunate pe aici tu ai lăsat?Creații originale sau de la alții citate,Un izor de frumusețe și de sensibilitate. De ne purtăm sufletele-n fața tuturor deschise,Nu vor putea înțelege cele mai ascunse vise...Și nici nu e nevoie să pătrundă-ntr-al tău sufletChiar așa, pe neștiute, orice gând străin și putred. 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 12, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 12, 2020 Poveste..... Să vă spun ce s-a-ntâmplat,ÃŽntr-o zi de dimineată Mi-a venit iubire-n prag,Dar eram plecat la piață.... Mai dăunăzi norocul,A venit și el acasă,Când să zic că a intrat,O zbughise pe fereastră.... Despre fericire,zic,O zării cândva prin pat,Dar și-atuncea ghinion,Eram un pic însurat.... Bucuria ,într-o seară,A venit și ea grăbită ,Când să o invit în pat,ÃŽmi spune: nu-s pregătită... No,acu mă întâlni ,Cu al meu destin frumos,Mă privește și îmi spune:Nici eu nu-ți sunt de folos ... Acum ce îmi spun în gând:Mă Baroane,ce să faci,Poate dacă ai răbdare,Pân-la urmă om te faci.... Si m-am pus pe așteptat,Mi-am luat niște pufulețiM-a luat somnul fără voieȘi când colo, să vedeți ....🤔🙈 M-am trezit buimac,în zgomot,Doar un pic am ațipit,Iar casa îmi era toată,Cam un fel de Maglavit... ÃŽmi intrase fără veste,Boala,frigul și năpasta,Se făcuse ei stăpânii ÃŽmi amanetase casa .... Acum ce mai pot să fac,Rămăsei doar cu speranța,Altă viață nu primesc Mi-o trăiesc și pe aceasta....🙈🤗💖 Cu drag și din suflet, Baron58!!!🤗 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 Viață de baron( cu final fericit) Rău vis ai avut, baroane!!🙄Himere înșelatoare,Iluzorii și deșarteSă le treci cu bine...toate!!😊 Așadar ce gust amar, Avu nocturnul coșmar🤨Nici mândruța nu-i mândruță,Nici căsuța nu-i căsuță,Nu trag caii la căruță.🤠Și peste acestea toate,Mai trăiește de se poate! Și apoi, atâtea rele,Frigul și bolile grele Să rămână toate-n visUșa, sper că le-ai închis!! Vesel fii pe mai departe,Iubește , trăiește, cântă,Cu viața te ia la trântă!Cine stă să se mai plângă?! 😉 Sabina 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 15, 2020 Mare bai Mare bai...Mare necaz Uite așa visam eu treazȘi cu gândul la mândruțăO zbughi pe potecuță!Dar nevasta pricepuȘi din curte apăru!Un' te duci tu, măi, țărane!Chiar îmi ești de milioane!Nu-ți mai e frică de boalăDe te avântași pe-afară?Sau te duci la coana VetaCa să-i repari bicicleta?Dar vezi că nu e stricată C-o fost și Mărin o dată!I-a reparat toată curteaDar i s-a cam dus virtutea!Și auzi că se mărităNa...că ți-o mâncă friptă!Hai acasă, lele-mi ești!Că te duc eu în povești! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
pulcher Reputație: 2650 Postat August 15, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Postat August 15, 2020 Lacrima ta a cazut pe o floare gri,Bondarul empatiei mele i-a cules nectarul,Intr-o dimineata sinilie,Cand eram. 3 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 15, 2020 JOCUL UNEI AMINTIRI... Amintirea nu-mi dă pace Zi de zi mă răscolește Vrea cu mine să se joace Și de tine îmi vorbește... Nu mă lasă să adorm Noaptea vine ca o hoață Și atunci când pic de somn Este tot mai îndrăzneață... Mă ciupește-ncet de față Și-mi spune să mă trezesc C-am dormit destul în viață Și-ar fi timpul să iubesc... Dimineața-i lângă mine Tot mă-ndeamnă să plecăm Să fiu iarăși lângă tine Visul să ni-l continuăm... Îi tot spun să încetezeEa e doar o amintire...Și să nu se întristeze Dar trăiesc altă iubire..! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 " Sunt un orb, în fața ta,Care uite- vezi prin mineCe e rău și ce e bine...." 2
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 Baroniană Îndrăgostit de- ndrăgostire,Luând viața ca o izbăvireSi urmărit de fericireOri blestemat de nemurire. 2
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 "O îmbrăţişare adevărată a corpurilor e frumoasă ca o convorbire între două inteligenţe, în care niciun moment una nu pierde înţelegerea cu cealaltă, sau ca o carte citită cu pasiune, în care fiecare amănunt e priceput şi justificat" Camil Petrescu 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 Doar văd sau și simt că te-ai colorat un pic? :laugh2
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 Doar văd sau și simt că te-ai colorat un pic? :laugh2Mare lucru!Am mai fost! 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 17, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 17, 2020 Astăzi ,cuvintele mă dor.. Astăzi,am simțit o lacrimă tristă alunecând pe obraz .Gândul mi s-a oprit la tine..Încercam să-l curăț de umbre, să pot să-ți ascult din nou pașii. Simțeam că mă pierdusei undeva între secunde pe valuri de timp și nu eram pregătit.Experimentam acel gol interior și mă simțeam dezorientat. Astăzi, am simțit nevoia să-ți spun că nu se poate iubi doar în timpul liber....Nu vreau să mă iubești ca pe o țigară, într-o scurtă pauză.Vreau drumul iubirii bătătorit .. Astăzi cuvintele îmi sunt sărace și mă dor . Fă-te,suflete,ecou și lovește-ți tristețile de stele,într-o noapte întunecată cu lună adormită. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 17, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 17, 2020 Ce-i frumusețea? Ce-i frumusețea, ce crezi tu?Doi ochi superbi, dumnezeiești?Sau e sclipirea ce tâșneșteDin ochii sinceri, îngerești? Și gura care te atrage?Cea care are buze pline?Sau cea care îți vorbește țieCu ton dulceag și vrea s-aline? Ce trup tu ai dori să ai?Un trup sculptat de un artist?Sau vrei un trup prin care viațaSă crească, să împlinească-un vis! Și ce femeie te-ar atrage?O vampă cu mii de bărbați?Sau vrei o fată liniștită Ce te privește cu ochi dragi? Ce-i frumusețea? Îți spun euE strălucirea din vorbire,E dragostea ce-și face cuibÎn veselia din privire! E nebunia drăgăstoasăȘi râsul sincer, dăruirea,E demnitatea și voința De a iubi, e pasiunea! Și frumusețea-i trecătoareDar bunătatea crește zilnic!În viața asta întâmplătoare Nu pune preț prea mult pe fizic! Eu sunt însurat și poate nu mai știuDar aș alege...dacă-aș fiFemeia care mă iubeșteȘi mi-ar aduce bucurii! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 18, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 18, 2020 VREAU SĂ TRĂIESC... E timpul meu Sau poate nu-i...Dar n-am să cer Nimic mai mult Și nu voi sta În calea nimănui Sunt doar în trecere,Privesc și-ascult...Îmi bucur inima Cu mii de șoapte Privind în jur Atâta viață...Simt dorul vântului Plângând în noapte,La piept îl strâng Și-i dau speranță...Acum nu știu Dar totuși cred Că voi avea Tot ce-mi doresc,Eu după faimă Nu pot s-alerg Sunt doar în trecere,Vreau să trăiesc... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 19, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 19, 2020 Viață la schimb Și mă pregăteam de luptăÎncărcam cu glonț stridentArma ce-o aveam cu mineUn cuvânt...ți-e evident! Cu un singur glonț pe țeavăTot speram c-o să ucidNestatornicia fatăȘi umorul tău perfid! Dă-mi, tu, Doamne, o putere Să găsesc în mine glonțul!Și cu el și o privireSă-ncheiem în doi negoțul! Pun pe masă sinceritateaTu ce poți să-mi dai la schimb?Poți să-mi dai cumva...absența Să o am și eu un timp? Eu plusez fidelitateaTu ai numai timp pierdut Crezi că e corectă noaptea Ce mi-o dai prin așternut? Am și o iubire mareNu mai valorează multȚi-o donez pe o țigară Și pe-o clipă de-nceput! Am ieșit în pierdereDar mai bine c-am ieșit Nostalgia, stelele Le-am pierdut într-un sfârșit! Am rămas doar cu speranțaEra prinsă-n păr...o floare Și acum îmi schimb și viațaDar iubesc în continuare! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 20, 2020 Azi mi-am cumpărat o viață Azi mi-am cumpărat o viațăNici nu știu prea bine ce-iO vindea un om în piațăPe-o brățară și cercei! Cică trăise destul și mai avea câțiva aniDar nu mai avea chef...Se gândea că n-are bani! Ce să fac cu-atâtea zile?Abia de mai pot să merg Am avut nopțile plineCum să-ți spun ca să-nțelegi? Ți-o dau...e o frumusețe!Încă are etichetă...Dă-mi o zi de tinerețeȘi ți-o las și la ofertă! N-am putut să spun că nuI-am dat pic din viața meaCe-a făcut, unde s-a dusNu știu dar mi-a spus așa: M-am distrat în ziua asta,M-am iubit cu o domniță!Acum pot să plec, deja,Nu mai am nici o dorință! Și mi-a dat restul de zileSă le am ca o povațăȘi mi-a spus să iubesc bineE tot ce contează-n viață! Azi mi-am cumpărat o viață Și cu o ea o bicicletă!Am mai luat și o povață,Era totul la ofertă! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 22, 2020 Atunci când Celălalt mă uită şi îmi trăieşte orele cu alții prin alții printre alții, mă topesc în tot ce mai sunt ca o lacrimă căzută pe nisip...Aud cum timpul trece prin mine ca trenul prin gări părăsite şi ştiu că trebuie să plec acolo unde soarele răsare din pustiul singurătății...lăsând în urmă o taină... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 23, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 23, 2020 FII TU!... Fii tu mereu și când ți-e greu!Și când destinul îți trimite Soli dezgoliți de calm,Și când îți plânge privighetoarea Și cucu-ți bate-n geam.Și când în zori de zi ai insomnii. Fii tu mereu și când ți-e greu!Și când te prăbușești,Și când de ciudă te inundă Ape de nicăieri.Și când te claxonează-n trafic Colegii de șosea. Și când te doare de te pierzi Prin nori, pe undeva. Fii tu mereu când te rănește Cuvântul spus de sus!Și când iubirea ta cerșește Sărutul la apus.Și când nimic nu e așa de bineAșa cum ți-ai propus.Fii tu mereu și mai dă-i dracu'Că poate ți-a ajuns! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 23, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 23, 2020 Puțin câte puțin... Pământul mușcă din noiPuțin câte puțin...Și cerul ne vrea înapoiPuțin câte puțin...Ne cheamă și somnul prea treazPuțin câte puțin...Ne strigă ușor și-un necazPuțin câte puțin...Nu suntem departe de noriPuțin câte puțin Atingem cu ochii culoriPuțin câte puțin Și ploaia ne spală de dorPuțin câte puțin...Suntem între sunt și am fostPuțin câte puțin...Dar până atunci tot iubimPuțin către mai mult...Și suntem tot ce am vrut!Și suntem tot ce-am putut! Puțin câte puțin! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat August 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat August 25, 2020 Miracolele chiar există! Miracolele chiar există!Miracolele se numescEu și Tu, și El și EaAtunci când Ei se întâlnesc! Miracolele chiar există!Și se ascund într-un sărut,În inimi care se cunoscSau încă nu s-au cunoscut! Miracolele chiar existăÎn mâinile ce se ating,În ochii care își vorbescȘi-n care sorii se aprind! Miracolele chiar existăÎn pasiuni ce te înalțăAtunci când simți dumnezeirea Și-atunci când ai prea drag de viață! Miracolele chiar există În râsul nostru prea cristalin,Al îngerilor ce se nascSă ne-mplinească un destin! Miracolele chiar existăÎn noi, în sufletele noastre!Să fim miracolul din lumeȘi să plantăm în toți speranțe! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum