Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 28, 2020 ZBUCIUM Noapte de nesomn...noapte fără sfârșit,Gânduri ce se pierd într-un labirint de întrebări fără răspunsuri.M-am pierdut pe cărări neștiute, neumblate.Unde ești Doamne?De-mi stîngi lumina ochilor, cum să mai văd?Nu-mi asurzi urechea sufletului, să pot alerga spre izbăvire.Inima-mi va arde în focul nestins al trădării iubirii...Lasă-mi creierul să bată;Atunci voi știi unde ești Tu și unde sunt eu! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 28, 2020 Privindu-ne în oglindă, putem afla niște răspunsuri despre noi. Ne putem aprecia interiorul, privind exteriorul. Un zâmbet curat vine din noi, din ceea ce suntem și simțim. Cu cât interiorul nostru este mai curat, mai frumos, mai tânăr,cu atât se reflectă la exterior pozitivitate și luminozitate în ochi. Făcând pace cu noi, acceptandu- ne așa cum suntem, avem o viață mai liniștită, mai zâmbitoare....O zi cu mii de zâmbete! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 29, 2020 Răspunsuri în noi Câte emoții zac în tăcereȘi câte sunt făcute scrum?În mii de suflete fără de mângâiere, Rătăcite în gânduri fără un drum. Câte dorințe rămase în gând,Netrăite nicicând, fără sens,Așteaptă tăcute într-un trup tremurând,În lumea nedreaptă , de neînțeles? Câtă iubire blocată în noi,Se pierde treptat, zi de zi?Dorește să fie-mpărțită la doi,Conjugând împreună verbul "a fi". Câte momente lăsate în urmă,Așteaptă din nou să se simtă trăite?Să scoată fericirea pierdută în umbră,Ducând către fapte gânduri neîmplinite. Câți dintre noi au iară curajul,Să împlinească din nou încă-un vis?Să-și calce orgoliul, să-și păteze obrazul,Mergând cu încredere spre paradis. Câți dintre noi ne simțim pregătiți,Să luăm de la zero o viață în doi?Să-nfruntăm cu tărie demoni și sfinți,Să cunoaștem fericirea ce zace în noi. Câte sunt toate adunate-n tăcere,În lacrimi uscate de dor?Câte am da pentru o mângâiere Și-o noapte fierbinte de-amor? CÂTE?...CÂTE?...CÂTE................ 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 29, 2020 Primăveri în gând Ți-am pus primăvara-n suflet,Mi te-am colorat mimând,Am dat tot, când am pus zâmbetȘi-am valsat ușor cântând. Tu mi-ai spus că sunt "frumos",Te-am privit în ochi și-ngând,Mi-ai cerut să-ți fiu ales,Mai multe primăveri la rând. Să-nfloresc întreaga viață,Din nimic să înverzesc,Să-ți aduc mereu speranță,Să-ți arăt cât te "iubesc". 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 29, 2020 Cu poezia simțim că lumea ne aparţine,Ne inspiră stele şi lumi şi ardori,În sentimente calde sufletul ni-l menţine,Trăim fercirea plină de splendori. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 29, 2020 Frumusețea vine din interior! Oricât de mult am încerca să ne fardăm, să ne ascundem imperfecțiunile prin make-up, cel mai frumos zâmbet este pe un chip natural, fericit!Zile cu zâmbete naturale! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 29, 2020 Cu ochii te petrec, îngenuncheat de dor,Din labirintul vieţii, tot caut o ieşire,Urăsc lumina zilei iar noaptea, o ador,Căci doar în întuneric te pot iubi-n neştire! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 29, 2020 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/88191419_2590375091192564_207984293819973632_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=W1vF1xg-rCcAX_QD2iY&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=bb243e3b4f7f172519236c5e540e51e6&oe=5EBA9C31 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 29, 2020 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p600x600/87756880_2590375701192503_5010740127207522304_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=jfmDQlPvgQYAX-ekxs9&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&_nc_tp=6&oh=04fb59e815d4c7c9e5ea22d713cec300&oe=5EEC2DFA 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 29, 2020 Mi-ar fi plăcut un mărțișor,La pieptul tău , pe sutien,Să-l pun cu drag și cu mult dor,Să te sărut pe abdomen. Mi-ar fi plăcut să pot să-ți văd,Ochii frumoși, să îi admir,E primavara , întrevăd. Dar....... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 29, 2020 Sfârșit sau început? Atâtea zile mi-au rămasFără să pot privi-napoiAtâtea ore fără glasCe mi-au adus în suflet numai ploi.... Aș vrea să pot să mă ascundDeparte,departe aș vrea să fugSă dispar undeva,cândva...Departe de privirea ta... Să nu mă găsești,să nu te găsescLa tine să nu mă mai gândescȘi-n ziua când mă voi întoarceTu nu mă vei mai cunoaște. Și dacă nu am să mă întorcÎnseamnă că am greșit să mă ascundPentru ca tu în inima mea mai ai un loc...Un loc în viața mea...profund. 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 2, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 2, 2020 Fericirea te face dulce,Încercările te fac puternic,Regretele te fac uman,Eșecurile te fac umil,Succesul te face să strălucești 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 2, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 2, 2020 Nu te uita la ceas!Fă ce face el...Mergi înainte.... 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Martie 3, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Martie 3, 2020 Ori de câte ori te trezești dimineața, gândește-te la privilegiul de a fi în viață, de a putea gândi, iubi și de a te putea bucura. 5
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 4, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 4, 2020 Un semn Trăiesc de la un timpO mare incertitudine.În liniştea sufletului meuMi-e frig şi mi-e frică.Alung provocarea.Tristeţi sfâşiate de clipe singureLe sparg şi mă-ntreb:Ce semn aştept, oare? 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 4, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 4, 2020 Ce nu spunem se acumulează în noi,se transformă în insomnii, în nostalgie,în greșeli, în îndoieli, în tristețe.Ce nu spunem nu moare…Ne omoară! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 4, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 4, 2020 Eu nu sunt, căci nici n-am fost:Undeva pe-acest pământ, având pe lume vre-un rost;Şi totuşi, aş vrea să fiu, să fiu şi să dăinuiescApoi, versuri să vă scriu, şi poet să mă numesc. Numele... mi l-am uitat, cred că mă chema... Marin;Totul, îmi pare schimbat, şi nimic... minte nu ţin;Paul, poate mă numesc, sau poate... mi s-a părut;Ameţeli... am, când vorbesc, şi mai bine... rămân mut. Uitarea, e dureroasă, te gândeşti... te tot gândeşti;Lume,-aceasta e frumoasă, şi trebuie... s-o trăieşti.Poate... ştiţi voi... cum mă cheamă, cum mă cheamă, mă numesc;Oamenii-şi găsesc... o mamă, şi pe care o iubesc. Eu cred că... am fost orfan, poate... m-am născut din flori;Te-aş ruga... să-mi dai un ban, căci de foame... poţi să mori.Ultima dorinţă-mi este... Păvălache, să-mi spuneţi...Lumea, cred... că mă iubeşte, şi voi, habar... nu aveţi...? 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 6, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 6, 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=681514772656833&id=100023949480731 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 9, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 9, 2020 Iartă-mă Uneori vin prea curândCum am venit în această lumeIar alteori vin prea târziuSă te iubesc la această vârstă. Întârzii tot timpul când e vorba de fericirePrea repede mă-ndrept mereu către tristeţeOri totul a ajuns deja la finalOri nimic nu a început încă. Sunt la un prag al vieţii, şi anumeE mult prea devreme să mor şi mult prea târziu să iubescAm întârziat din nou, aşa că iartă-mă iubitoSunt gata să mă-ndrăgostesc, dar moartea e mult mai aproape 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 10, 2020 ȘI PLOUĂ... Și tare mai plouă în primăvara asta!Și plouă din streșiniȘi plouă din noriȘi plouă peste flori! Și tare mai plouă în noaptea asta!Și plouă din întunericȘi plouă din abisuriȘi plouă peste visuri! Și tare mai plouă în viața asta!Și plouă din înaltȘi plouă din nemărginireȘi plouă peste fire! Și tare mai plouă în dimineața asta!Și plouă din inimăȘi plouă din ochii goiȘi plouă peste noi! Și tare mai plouă...plouă ca la potop!Și plouă cu zâmbete și floriȘi plouă peste visurile meleȘi plouă cu iubire și stele! 7 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 10, 2020 https://ominune.info/wp-content/uploads/2020/03/mmm-1.jpg 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 10, 2020 https://ominune.info/wp-content/uploads/2020/03/ca.png 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 10, 2020 https://ominune.info/wp-content/uploads/2020/03/cvv.png 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 11, 2020 Nu a murit Poetul Nu a murit Poetul,Cum nu poate muri Universul,Arată-mi cu degetul pe cel care a murit,Un chip gălbejit, o humă în devenire,Ce este omul? Un pumn de ţărână.Dar Poezia are alte legi,N-are început, nici sfârşit,Ex nihilo nihil, poemulSe naşte din alt poem,Precum copilul din mamă,Precum sămânţa din iarbă,Precum dragostea meaDin mii de iubiri ancestrale,Cine a inventat sărutul,Fiorul, orgasmul, basmul?Doar Dumnezeu poate şti. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Martie 12, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 12, 2020 Între începutul fără începutŞi sfârşitul fără de sfârşitSunt eu-Alfa şi omegaCurând strămutat în VEGA...Între naşterea mea,A ta,A lui,A oricărui,Vuietul flămând al bumerangului...Orbi, vindem şi cumpărăm iluzii! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum