Sari la conținut

0760388649 cocalara cu fite de centru

Postări Recomandate

Postat

0760388649

sunat pt niste poze "reale" si maxima oferta. la fata locului, central, cheiul garlei...o tiganca boita, plina de fite, cu raspunsuri penibile la normala intrebare, de ce a mintit despre poze, caci am intrebat clar la telefon despre asta...

drept care am anuntat ca nu stau, a inceput cu amenintari, asa ca am bagat-o in masa, cu gura, ca sula mea are un pic de mandrie...

de lasat sa moara de foame!

poze nu stiu sa postez, dar sunt departe de realitatea intalnita

• Like 2
Reputație: -988
Postat
REALA,!! satul de poze false, de aglomeratia din saloane, de disconfortul creat de fete cand te grabesc sa termini mai repede pe banii tai. Atunci vino la mine si iti promit placere 100 %, 06 May 17:44
0760.388.649 Bucuresti
      Pret: 150L ora

http://www.arabpics.net/gal/1059/Femme-Marocaine-Adepte-Du-String

Falsuri din Maroc!

post-16555-0-05001500-1367858719_thumb.jpg

post-16555-0-83726800-1367858722_thumb.jpg

post-16555-0-20918700-1367858727_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Am furat-o si eu aseara cu tanti asta, nu mergea forumul sa caut dupa numar si m-am dus direct in cap.Locatia e de la unirii spre camera de comert, cam la 150 de metrii mai exact Splaiul Unirii nr 8 prin curba pe acolo.Nu are nici o treaba cu realitatea, e o fata de etnie foarte micuta de inaltime cu un fund interesant si sanii micuti.Ca servicii mi-a zis ca ofera oral si normal 100 de lei o fin, sau 150 total 2 fin.Daca va zic cum m-a asteptat imbracata va pisati pe voi de ras.Intr-un prosop si cu geanta de gat.Si o intreb ce face cu geanta aia dupa ea cica sa nu  o uite pe acolo :)).Singura in locatie clar nu era ca se auzeau susoteli pe la bucatarie , ori vreo colega ori vreun coleg desi tind sa cred a-2-a varianta.In fine i-am dat 100 de lei , a inceput cu oralu care a fost mai mult laba a tinut-o asa vreo 5 min , am pus prezervativ am mai dat la rame vreo 5 minute dupa care i-am zis ca vreau sa termin la oral si atunci mi-a zis ca de fapt ea nu face CIM si sa o anunt cand termin am mai avut parte de niste laba si am finalizat pe sanii ei si cam asta a fost.Vorbeste frumos la telefon atat in rest serviciile sunt praf in frunte cu ea.Cam asta a fost experienta,din pacate inca o teapa se pare ca saptamana asta sunt predispus la ele...

Note

Locatie - 4

Oral - 3 

Normal - 3

ANal - N/A

GFE - 0

De recomandat? In nici un caz, mergeti in alta parte decat aici.Bafta.

• Like 7
  • Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Confirm, am fost si eu in cuibul ala intr-o noapte, chiar daca stiam de poze ca nu sunt reale m-a atras vocea..

Intru, ditamai baragladina creata , cu ochii injectati, si a mai aparut o blonda inalta in pizda goala, cu mana in ghips. Parea interesanta, dar la ce poker jucau baietii in camera alatura am zis  La Revedere, mi-a zis ca, colega ei din poze nu mai este si aia a fost. Fara discutii inutile, totul civilizat ..tocmai ce ma tunsesem si poate paream mai fioros de nu a deschis gura :))

• Like 2
  • Oras:Bucureti
  • Oras:Bucureti
Postat

m-a amuzat anuntul cu tupeu si pozele la care se vede pe fereastra numele unui magazin in rusa...

POZE, satul de poze false, de aglomeratia din saloane, de disconfortul creat de fete cand te grabesc sa termini mai repede pe banii tai? Atunci vino la mine si iti promit placere 100 %, sex totat

http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/7/5/14975262.jpg

• Like 1
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

@Helix_san, hai ca m-ai spart, de cand esti inscris si pana azi atat ai reusit si tu sa comentezi ce e in bulgara, de unde stii ca nu e in rusa?

Sau poate cine stie, o fi in ruso-bulgara.

Postat

S-a adaptat rapid, anunt nou cu poza modificata, numarul de telefon pus fix pe magazinul bulgarului...

post-67185-0-59673900-1375307756_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Poze noi, foarte frumoase:

attachment=58723:17674321.jpg]

post-36017-0-80433500-1385639023_thumb.jpg

ce i-as mai face daca ar fi ea... :)))

post-36017-0-45225700-1385638993_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...