ionelsimanco Reputație: 2894 Postat Mai 6, 2013 Postat Mai 6, 2013 0760388649sunat pt niste poze "reale" si maxima oferta. la fata locului, central, cheiul garlei...o tiganca boita, plina de fite, cu raspunsuri penibile la normala intrebare, de ce a mintit despre poze, caci am intrebat clar la telefon despre asta...drept care am anuntat ca nu stau, a inceput cu amenintari, asa ca am bagat-o in masa, cu gura, ca sula mea are un pic de mandrie...de lasat sa moara de foame!poze nu stiu sa postez, dar sunt departe de realitatea intalnita 2
sangre Reputație: -988 Postat Mai 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Mai 6, 2013 REALA,!! satul de poze false, de aglomeratia din saloane, de disconfortul creat de fete cand te grabesc sa termini mai repede pe banii tai. Atunci vino la mine si iti promit placere 100 %, 06 May 17:44 0760.388.649 Bucuresti Pret: 150L ora http://www.arabpics.net/gal/1059/Femme-Marocaine-Adepte-Du-String Falsuri din Maroc!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2013 Am furat-o si eu aseara cu tanti asta, nu mergea forumul sa caut dupa numar si m-am dus direct in cap.Locatia e de la unirii spre camera de comert, cam la 150 de metrii mai exact Splaiul Unirii nr 8 prin curba pe acolo.Nu are nici o treaba cu realitatea, e o fata de etnie foarte micuta de inaltime cu un fund interesant si sanii micuti.Ca servicii mi-a zis ca ofera oral si normal 100 de lei o fin, sau 150 total 2 fin.Daca va zic cum m-a asteptat imbracata va pisati pe voi de ras.Intr-un prosop si cu geanta de gat.Si o intreb ce face cu geanta aia dupa ea cica sa nu o uite pe acolo ).Singura in locatie clar nu era ca se auzeau susoteli pe la bucatarie , ori vreo colega ori vreun coleg desi tind sa cred a-2-a varianta.In fine i-am dat 100 de lei , a inceput cu oralu care a fost mai mult laba a tinut-o asa vreo 5 min , am pus prezervativ am mai dat la rame vreo 5 minute dupa care i-am zis ca vreau sa termin la oral si atunci mi-a zis ca de fapt ea nu face CIM si sa o anunt cand termin am mai avut parte de niste laba si am finalizat pe sanii ei si cam asta a fost.Vorbeste frumos la telefon atat in rest serviciile sunt praf in frunte cu ea.Cam asta a fost experienta,din pacate inca o teapa se pare ca saptamana asta sunt predispus la ele... NoteLocatie - 4Oral - 3 Normal - 3ANal - N/AGFE - 0 De recomandat? In nici un caz, mergeti in alta parte decat aici.Bafta. 7
bimbobimbo Reputație: 131 Postat Iunie 10, 2013 Oras:buc Oras:buc Postat Iunie 10, 2013 Confirm, am fost si eu in cuibul ala intr-o noapte, chiar daca stiam de poze ca nu sunt reale m-a atras vocea..Intru, ditamai baragladina creata , cu ochii injectati, si a mai aparut o blonda inalta in pizda goala, cu mana in ghips. Parea interesanta, dar la ce poker jucau baietii in camera alatura am zis La Revedere, mi-a zis ca, colega ei din poze nu mai este si aia a fost. Fara discutii inutile, totul civilizat ..tocmai ce ma tunsesem si poate paream mai fioros de nu a deschis gura ) 2
ksdfsfs Reputație: 58 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Postat Iulie 5, 2013 m-a amuzat anuntul cu tupeu si pozele la care se vede pe fereastra numele unui magazin in rusa... POZE, satul de poze false, de aglomeratia din saloane, de disconfortul creat de fete cand te grabesc sa termini mai repede pe banii tai? Atunci vino la mine si iti promit placere 100 %, sex totathttp://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/7/5/14975262.jpg 1
helix_san Reputație: 2 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2013 Se vede chioscul din spate, pe care scrie ceva in Bulgara.
dinozauru Reputație: 835 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iulie 15, 2013 @Helix_san, hai ca m-ai spart, de cand esti inscris si pana azi atat ai reusit si tu sa comentezi ce e in bulgara, de unde stii ca nu e in rusa?Sau poate cine stie, o fi in ruso-bulgara.
zico Reputație: 236 Postat Iulie 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2013 Mai este deschis un thread, aici :bye http://nimfomane.com/forum/topic/10967-de-evitat-0741341898-pret-150-lei/ 1
hedwig Reputație: 44 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2013 S-a adaptat rapid, anunt nou cu poza modificata, numarul de telefon pus fix pe magazinul bulgarului... 1
roberto99 Reputație: 138 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2013 Poze noi, foarte frumoase: attachment=58723:17674321.jpg] ce i-as mai face daca ar fi ea... )) 1
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 28, 2013 http://chikimami.com/alena-hemkova-una-ucraniana-increiblemente-buena-2/
adrianescu Reputație: 2 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Luna Oras:Luna Postat Iunie 15, 2014 sunt poze falseeeeeeeeeeeeeeeeeeenu merita sa va duceti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum