votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 5, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Mai 5, 2019 I'auzi Link spre comentariu
pterodactilu Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Slabut, coane. Daca juca ursu cu adevarat, se rupea acoperisul cu el, trecea prin podea si se ducea dracu. Te mai miri cum de ajung unii sa se dea jos de pe-o gaina sau cocos, dupa caz, din ala mai mare si fara pene. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2019 Aoleu, iar e Miky in delir. Iar o suge agresiv, iar o sa se faca singur de cacat. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 6, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Mai 6, 2019 Sunt sigur nu ai vazut prea multi ursi in realitate , in afara de cei aflati pe la zoo. In schimb , eu am experiente suficienteDetin cateva filmari , pana si cu unul care se da in leagan , de zici ca este copil , si mananca dintr-un saculet bobitele la caine , puiandru intr-adevar (cred ca avea cam 3 ani) . @Pulereaza sa nu mai chiulesti de la munca ptr. curve . Mai mare rusinea . Sper ca te-ai potolit si ti-a venit mintea la cap. sau ma insel ? Ca asta e obicei prost si cam greu tratabil. Link spre comentariu
pterodactilu Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Il potolesc eu acum. 'Tu-ti grijania ma-tii de opincar scapat de la ospiciu. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2019 Sunt sigur nu ai vazut prea multi ursi in realitate , in afara de cei aflati pe la zoo. In schimb , eu am experiente suficienteDetin cateva filmari , pana si cu unul care se da in leagan , de zici ca este copil , si mananca dintr-un saculet bobitele la caine , puiandru intr-adevar (cred ca avea cam 3 ani) . @Pulereaza sa nu mai chiulesti de la munca ptr. curve . Mai mare rusinea . Sper ca te-ai potolit si ti-a venit mintea la cap. sau ma insel ? Ca asta e obicei prost si cam greu tratabil.Aoleu, Miky a descoperit YouTube-ul. Iar esti ultimul din sat, bai Miky.Ceea ce ai tu sigur nu se poate trata. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 7, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Mai 7, 2019 Vezi ca Amanda e permanent disponibila ...nu mai face urat pe aici , si accelera in zadar , ca e cum am spus initial . Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 7, 2019 Vezi ca Amanda e permanent disponibila ...nu mai face urat pe aici , si accelera in zadar , ca e cum am spus initial .Iar sugi pula bolnavule psihic? 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 7, 2019 Sunt sigur nu ai vazut prea multi ursi in realitate , in afara de cei aflati pe la zoo. In schimb , eu am experiente suficienteDetin cateva filmari , pana si cu unul care se da in leagan , de zici ca este copil , si mananca dintr-un saculet bobitele la caine , puiandru intr-adevar (cred ca avea cam 3 ani) . @Pulereaza sa nu mai chiulesti de la munca ptr. curve . Mai mare rusinea . Sper ca te-ai potolit si ti-a venit mintea la cap. sau ma insel ? Ca asta e obicei prost si cam greu tratabil.Pana si ursul ti-a dat muie? :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2019 Miky e dobitocul ala care se duce la vanatoare ca sa fie futut in cur de urs. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 9, 2019 Știuletaru' a înviat! Adevărat a înviat! ... cu știuletele înfipt în cur... 3 4 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Ita , acum am vazut postarea aceasta https://nimfomane.com/forum/topic/133277-de-unde-incep-sex-in-trei/?p=5603434(mi-am permis insa sa o aduc la stadiul corect) Ai dreptate Si tu , travestitule , ai dreptate , chiar daca ma consideri un dusman virtual (am taiat personajele din postare :) ) Credeam ca sunt singurul care gandeste astfel. Interesante , si chiar mi-au placut , exprima realitateaEsti atat de prost incat nu poyi spune aca sunt clone sau nu! Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Tu ai clone sigur SAACULE futut in cur! Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Iti aduci aminte cand ma banai mizerie, astea nu sunt clone psihopatule, sunt conturi pe care le faveam ca abeai zece clone verzi, asa cum ai recunoscut handicapatule! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 1, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat August 1, 2019 Pe bune ? Ia intreaba pe motan de pe ce clone intru eu aici , dementule fara ocupatie Sau cerei sa ti le baneze pe toate ca esti ca raia ...plus ca ai speriat toate topicele cu zapaceala ta din cap Ti-am spus ca nu ajungi bine cu timpul , credeai ca am glumit , este ? Mars draq de apucat , ca nu am chef sa-ti citesc toate aberatiile 1 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Pe bune ? Ia intreaba pe motan de pe ce clone intru eu aici , dementule fara ocupatie Sau cerei sa ti le baneze pe toate ca esti ca raia ...plus ca ai speriat toate topicele cu zapaceala ta din cap Ti-am spus ca nu ajungi bine cu timpul , credeai ca am glumit , este ? Mars draq de apucat , ca nu am chef sa-ti citesc toate aberatiileSaracule, vorbeste frumos bulangiule analfabet, vrei sa vezi ce te costa? Ai sa vezi cine este apucat drace, te sfatuiesc sa stai in banca ta, oricum o furi, legea este lege mocofane! Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Pe bune ? Ia intreaba pe motan de pe ce clone intru eu aici , dementule fara ocupatie Sau cerei sa ti le baneze pe toate ca esti ca raia ...plus ca ai speriat toate topicele cu zapaceala ta din cap Ti-am spus ca nu ajungi bine cu timpul , credeai ca am glumit , este ? Mars draq de apucat , ca nu am chef sa-ti citesc toate aberatiileAnalfabetule, am sa iti aduc aminte fiecare cuvant, pocitanie! Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 kiki77, am sa fiu in urma ta permanent psihopatule, nu am sa te las sa faci rau cuiva! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 1, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat August 1, 2019 mars bulache de pe Topic !!! Deci pleaca draq cu legile tale , ca daca le studiai mai bine , tu , un santajist notoriu , si Pecoaie agresorul de copile de 16-17 ani , caruia ii tot pui partea pe aici erati demult parcati la racoare . Dar nu-i timpul trecut , si apropo de asta se redeschid niste dosare importante de prostitutie , proxenetism , in care au fost si sunt implicate **spam editat**e . Iar platforma asta va fi o sursa buna de informatie , ceea ce spuneam mai demult ca se va intampla Transmitei si obsedatului sexual sa aiba geamantanul pregatit la usa 3 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 mars bulache de pe Topic !!! Deci pleaca draq cu legile tale , ca daca le studiai mai bine , tu , un santajist notoriu , si Pecoaie agresorul de **spam editat**e , caruia ii tot pui partea pe aici erati demult parcati la racoare . Dar nu-i timpul trecut , si apropo de asta se redeschid niste dosare importante de prostitutie , proxenetism , in care au fost si sunt implicate **spam editat**e . Iar platforma asta va fi o sursa buna de informatie , ceea ce spuneam mai demult ca se va intampla Transmitei si obsedatului sexual sa aiba geamantanul pregatit la usa ma mir ca nu a ajuns la puscarie picon dupa ce a futut fete de 16,17 ani 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 1, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat August 1, 2019 ma mir ca nu a ajuns la puscarie picon dupa ce a futut fete de 16,17 ani Vor ajunge multi cat de curand ....ai sa vezi ce intorsatura va lua datorita acelui caz cu obsedatul acela din Oltenia Nu degeaba se incearca sa se creeze si acea baza de date cu toti acesti obsedati , **spam editat**i si agresori sexuali ...uniii dintre ei care se ascund si aici sub diverse nick-uri si pozeaza in intelectuali rasati 2 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Saraculr, hai fara clone! Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Bulangiule, infect! Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Hai ca postez fizicul tay de prost! Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat August 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 1, 2019 Tare topicul asta deschis de taranus.Din câte știm cu toții taranusul nu a fost niciodată la curve,prin urmare cine este mocofanul??? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum