Sari la conținut

Curvele astea venite de pe centura sau de la sapa si-au cam luat-o in cap

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ai uitat cand te-am futut cand erai tiganca mica, cu tatele balalai.

Pleca mă, tu nu ai un leu și m ai futut pe mine :))

• Like 1
  • Oras:Èšare lui Moș Crăciun
Postat

Pleca mă, tu nu ai un leu și m ai futut pe mine :))

nu umblu cu maruntis. dar faptul ca mananci kfc cu ines spune multe despre tine (voi). :)

• Minus 1
Postat

nu umblu cu maruntis. dar faptul ca mananci kfc cu ines spune multe despre tine (voi). :)

Cine ți-a zis mă tie ca mâncam noi KFC?

Vezi ca îl bagi pe depresivul in boala ca ii este foame.

Și sa iți moara tie la intrare ca tu nu mănânci de la KFC ?

• Like 2
Postat

Cine ți-a zis mă tie ca mâncam noi KFC?

Vezi ca îl bagi pe depresivul in boala ca ii este foame.

Și sa iți moara tie la intrare ca tu nu mănânci de la KFC ?

nu mi-a zis nimeni si nu fa pe proasta, ca atunci cand m-am programat la ines prin tine, ti-a cerut ines sa ii iei si ei un meniu kfc.

mananc doar de la vivo. iti pot trimite sute de poze. :) dar e vorba de alte preturi, alt lux si alta calitate. doar o bere franceza de lux acolo e cat meniul vostru de la kfc. nu e rentabil, ca nu ii mai raman bani lui iuby. :(

Postat

Nu stiu cu cine ma confunzi, cu care client deprimat , dar se pare ca am auzit ca ii deprimi  pe multi cu serviciile tale nasoale.

Dar  ultimul fast-food la care am fost  recent e Uncle John. 

20-30 de lei e un hamburgher acolo, cat dai tu pe doua meniuri la KFC. 

Faptul ca mananci la KFC ca orice sarantoaca spune multe despre tine! Plus ca sunt cancerigene copanelele alea, chiar daca sunt un pic  spicy. 

Poftim aici un hamburgher sanatos domnisoara! Invata ce inseamna sa gusti CALITATEA!  

https://i.ytimg.com/vi/8rmZtvwvids/maxresdefault.jpg

Postat

am fost la uncle john in park lake (nu stiu daca mai au si alta locatie). sunt chiar buni la burgeri pt pretul cerut. dar nu se compara never ever cu vivo.

gata, ca tremura stomacu in delia, si ines o sa faca crize si i se accentueaza strabismul.

Postat

nu mi-a zis nimeni si nu fa pe proasta, ca atunci cand m-am programat la ines prin tine, ti-a cerut ines sa ii iei si ei un meniu kfc.

mananc doar de la vivo. iti pot trimite sute de poze. :) dar e vorba de alte preturi, alt lux si alta calitate. doar o bere franceza de lux acolo e cat meniul vostru de la kfc. nu e rentabil, ca nu ii mai raman bani lui iuby. :(

Nu am înțeles care este problema dacă fata aia a mâncat de acolo ? Crezi ca este singura ?

Tu te duci in restaurante și pozezi defiecare data mâncarea ?

Tu te auzi cât de penibil ești ?

• Like 3
Postat

am fost la uncle john in park lake (nu stiu daca mai au si alta locatie). sunt chiar buni la burgeri pt pretul cerut. dar nu se compara never ever cu vivo.

gata, ca tremura stomacu in delia, si ines o sa faca crize si i se accentueaza strabismul.

Nu stiu cu cine ma confunzi, cu care client deprimat , dar se pare ca am auzit ca ii deprimi  pe multi cu serviciile tale nasoale.

Dar  ultimul fast-food la care am fost  recent e Uncle John. 

20-30 de lei e un hamburgher acolo, cat dai tu pe doua meniuri la KFC. 

Faptul ca mananci la KFC ca orice sarantoaca spune multe despre tine! Plus ca sunt cancerigene copanelele alea, chiar daca sunt un pic  spicy. 

Poftim aici un hamburgher sanatos domnisoara! Invata ce inseamna sa gusti CALITATEA!  

https://i.ytimg.com/vi/8rmZtvwvids/maxresdefault.jpg

Vai de soarta voastră :(

Va plânge stomacul de foame și latrati pe aici :(

• Like 2
Postat

Voi realizați cât de penibili sunteți ? =))

Nu realizați ca nu va vede nimeni in spatele unui cont dar in viața reala sunteți tare frustrați :(

• Like 2
Postat

Nu am înțeles care este problema dacă fata aia a mâncat de acolo ? Crezi ca este singura ?

Tu te duci in restaurante și pozezi defiecare data mâncarea ?

Tu te auzi cât de penibil ești ?

pentru tine, ma sacrific si iti fac poze de acum incolo, zic.

si nu arunca matza doar pe ines, ca tu i-ai dat ideea. erai in(spre) kfc si i-ai zis aticulat pe "si", daca ii iei si ei ceva, adica tu deja te indopai ca cioropina flamanda. :(

si flamanda aialalta cand a auzit de kfc, ii facea stomacul ca titirezul. era asa fericita ca am plecat cu 4min mai devreme. ^_^

• Minus 1
Postat

Vai de soarta voastră :(

Va plânge stomacul de foame și latrati pe aici :(

Pisi sau deliapisi nu faci bine ca te iei cu userii pula n gura ca n-ai nimic de castigat decat de pierdut.

Arata ca esti o domnisoara si du-te acasa frumos

• Like 5
Postat

pentru tine, ma sacrific si iti fac poze de acum incolo, zic.

si nu arunca matza doar pe ines, ca tu i-ai dat ideea. erai in(spre) kfc si i-ai zis aticulat pe "si", daca ii iei si ei ceva, adica tu deja te indopai ca cioropina flamanda. :(

si flamanda aialalta cand a auzit de kfc, ii facea stomacul ca titirezul. era asa fericita ca am plecat cu 4min mai devreme. ^_^

Sa mori tu ?

Eram in parcare la KFC așteptăm sa plece un nespălat de la mine din locație, și da am sunat-o pe Ines sa o întreb ce vrea sa mănânce, asta in semn de prietenie, pe tn mă-ta când auzea ca vrei sa mănânci te bătea cu cureaua :(

• Like 2
Postat

cel mai bun, cu cartofi cu parmezan.

iar coastele, cele mai bune de peste tot.

Postat

Pisi sau deliapisi nu faci bine ca te iei cu userii pula n gura ca n-ai nimic de castigat decat de pierdut.

Arata ca esti o domnisoara si du-te acasa frumos

Nu ai înțeles, useri sunt aia care își văd de treaba lor, ăștia sunt doar niște maimuțoi frustrati.

Nu mă interesează sa câștig ceva

• Like 2
Postat

Nu ai înțeles, useri sunt aia care își văd de treaba lor, ăștia sunt doar niște maimuțoi frustrati.

Nu mă interesează sa câștig ceva

Da daca pierzi din asta nici aia nu te intereseaza?

• Like 4
Postat

Sa mori tu ?

Eram in parcare la KFC așteptăm sa plece un nespălat de la mine din locație, și da am sunat-o pe Ines sa o întreb ce vrea sa mănânce, asta in semn de prietenie, pe tn mă-ta când auzea ca vrei sa mănânci te bătea cu cureaua :(

da' ce aciditate in tine, dupa ce ti-am dat peste cioc. :(

cred ca ti s-a umplut stomacul ala gol cu suc gastric de la atata mancare buna pomenita de altii. vezi sa nu faci gastrita. te lasa iuby sa mananci si tu ceva? sau iti ia toti banii?

eu nespalat? never... :( am prea mare grija de mine si de cei din jur. :) si nici mos nu sunt, ca idee. :) am fost ani buni cel mai tanar de pe forum. :) acum, nu stiu daca a mai venit generatie noua in spate, ca am mai imbatranit si eu. :)

si mai iesit in mm acasa. invata sa vorbesti civilizat cu mine, daca vezi ca nu fac misto prostesc.

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Nu realizați ca nu va vede nimeni in spatele unui cont dar in viața reala sunteți tare frustrați :(

2 rupti de foame latra poate primesc si ei un os =))
  • Like 1
Postat

Asta e postata de tine pe "Ce am gatit in ultima vreme"! 

:)

post-158603-0-39577700-1514739014.jpg

Postat

da' ce aciditate in tine, dupa ce ti-am dat peste cioc. :(

cred ca ti s-a umplut stomacul ala gol cu suc gastric de la atata mancare buna pomenita de altii. vezi sa nu faci gastrita. te lasa iuby sa mananci si tu ceva? sau iti ia toti banii?

eu nespalat? never... :( am prea mare grija de mine si de cei din jur. :) si nici mos nu sunt, ca idee. :) am fost ani buni cel mai tanar de pe forum. :) acum, nu stiu daca a mai venit generatie noua in spate, ca am mai imbatranit si eu. :)

si mai iesit in mm acasa. invata sa vorbesti civilizat cu mine, daca vezi ca nu fac misto prostesc.

Marș tu in mm de fatalau.

Ești vai de soarta ta și din frustrare latri pe aici.

• Like 2
Postat

2 rupti de foame latra poate primesc si ei un os =))

Când i am invitat făceau figuri, le era frica :(

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...