Sari la conținut

TOP:Blonda Micalaca 22ani 0755471728

andreiyi

Postări Recomandate

Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

Am reusit sa ajung si la aceasta domnisorica.

Programare pe whatsapp, fara probleme.

Locatie-10+, Ared Kaufland, baie cu de toate

Aspect- stiu ca e o chestie subiectiva, dar pt mine e de 10+. Frumoasa la fata, aer tineresc, sani perfecti, fund extrem de apetisant.

Atitudine-10, se comporta si vorbeste frumos, nu te simti grabit.

GFE- aici as zice 7, pt mine FK e important si ea nu face. In rest destul de ok, e deschisa, joviala, putin timida dar e o dulceata de fata

OP - 7, destul de scurt si moale, pe mine nu m-a dat pe spate, e loc de mai bine.

NP - 10, arata extrem de bine in orice pozitie o pui, e atragatoare, gemete, priviri perverse, contre, mangaieri pe corp. E o adevarata placere sa faci sex cu ea. Pacat ca nu face FK.

De revenit: cu siguranta, e super ok fata.

De recomandat: da, per total o experienta frumoasa.

Link spre comentariu

Din pacate Bianca s-a schimbat mult de când s-a mutat cu colega Monica la ared kaufland,a luat tot ce e negativ de la Moni,nu mai are aceași atitudine față de client ,totul e mecanic,pe repede inainte,,pacat k nu mai este persoana cea dinainte care era mult mai zâmbitoare,amabila si vorbareata.

Într-adevăr e foarte frumoasă chiar era una din preferatele mele(top 5 Ar),dar daca nu-si schimbă atitudinea o sa aibe de pierdut pe viitor.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Din pacate Bianca s-a schimbat mult de când s-a mutat cu colega Monica la ared kaufland,a luat tot ce e negativ de la Moni,nu mai are aceași atitudine față de client ,totul e mecanic,pe repede inainte,,pacat k nu mai este persoana cea dinainte care era mult mai zâmbitoare,amabila si vorbareata.

ÃŽntr-adevăr e foarte frumoasă chiar era una din preferatele mele(top 5 Ar),dar daca nu-si schimbă atitudinea o sa aibe de pierdut pe viitor.

Hei dragule ... da ai dreptate m-am schimbat (nu mai fac oral neprotejat) atât in rest nu 😘 te pup ... nu o sa ma schimb niciodată 🤩

Link spre comentariu
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde

Dragilor azi sunt disponibilă pana seara târziu. ‼

Biaca draga , tu îi fi disponibilă ... da portofelul meu încă nu ...... 

Link spre comentariu

Ca nu face FK mai e cum e dar macar oralul neprotejat daca lar face,din ce stiu il facea protejat cand era colega cu Monica

Tot protejat il face si acum.

Link spre comentariu

am fost eu astazi din nou la bibi , eu i-as da 10 pe linie , am incercat sa propun fk si poate am si insistat putin :D dar in afara de putin tease nu am avut noroc, a spus ca pur si simplu nu vrea sa faca fk si punct , si nu o condamn , singuru minus ar fi totusi op , dar la cat de papusa ii , parca pot inchide un ochi! oricum este MULT peste majoritatea din arad , din punctu meu de vedere pe 1 pe arad la momentul de fata! 

• Like 2
Link spre comentariu

Hmmmmm, o ora cu ON si kiss (eu is curios ce inseamna kiss, adica pupicei sau sarutari patimase) e 400 lei. Cam scump zic eu. Esti fata faina, frumoasa rau si m-am simtit bine cu tine, dar chiar mi se pare exagerat. Si sa platesti 50 lei pentru kiss, iar mi se pare exagerat.

Dar tu esti libera sa ceri cat vrei ðŸ˜

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...