Sari la conținut

Sincer mă simt ca ultimul prost

law988

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Asta a cazut ca o proasta  , naiva si disperata  de mica dupa bani .

Sunt si acum fete de genul acesteia , restranse  in bisericute de 3-4 fete , cu una dintre ele bagata la inaintare

Acolo procuratura si-a facut datoria fiindca  reteua incepuse sa se extinda  si sa bata la ochi .

• Like 3
  • Oras:undeva
Postat

Asta a cazut ca o proasta  , naiva si disperata  de mica dupa bani .

Sunt si acum fete de genul acesteia , restranse  in bisericute de 3-4 fete , cu una dintre ele bagata la inaintare

Acolo procuratura si-a facut datoria fiindca  reteua incepuse sa se extinda  si sa bata la ochi .

Cat de prost esti! Nu numai procuratura si-a facut datoria handicapatule, sistemul este mult mai amplu. Tu esti doar un taran basit, cu pretentii de mare filozof, la tine sistemul de justitie se refera doar la acces direct. Esti doar o pizda proasta! Hai marsh la Balaceanca, te cauta aia in draci!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Cat de prost esti! Nu numai procuratura si-a facut datoria handicapatule, sistemul este mult mai amplu. Tu esti doar un taran basit, cu pretentii de mare filozof, la tine sistemul de justitie se refera doar la acces din rect. Esti doar o pizda proasta! Hai marsh la Balaceanca, te cauta aia in draci!

am editat eu :)

• Like 3
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cat de prost esti! Nu numai procuratura si-a facut datoria handicapatule, sistemul este mult mai amplu. Tu esti doar un taran basit, cu pretentii de mare filozof, la tine sistemul de justitie se refera doar la acces direct. Esti doar o pizda proasta! Hai marsh la Balaceanca, te cauta aia in draci!

Asta este ca in reclama aia cu femeia de serviciu care da sfaturi medicale......

• Like 3
Postat

Asta este ca in reclama aia cu femeia de serviciu care da sfaturi medicale......

Nu ai ce sa ii faci, face parte din ignorantii handicapati, orice i-ai spune el crede ca are dreptate! Asta se cheama boala psihica .... in cee ce il priveste, nu mai mira pe nimeni! :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Sper ca aici nu incearca sa ne vorbeasca de actul justitiei un santajist  din acest sistem ,unul care ar trebui sa respecte un anumit cod deontologic facut prin angajamente  de genul "Jur pe onoare și conștiință..." si care dupa ce a jurat devine cel mai mare ordinar , incalcandu-si  adesea comportamentul si mai ales prin alierea cu grupuri  infractionale  sau vreun papagal care plangea pe la usa unei prostituate prin Constanta ca nu vrea sa-l mai primeasca , exact cand vroia sa faca cea de-a treia Recenzie . Ar fi chiar nedemn sa aduca el in discutie asa ceva  chiar el asta

In fine , am mai intalnit procurori corupti , judecatori desfranati , politisti violatori  sau care se aliaza/protejeaza  grupari infractionale  care racoleaza tinere in vederea prostitutiei  ...etc .

(Ca si  ex. un caz recent )

https://evz.ro/**spam editat**-violata-de-profesor-si-politist.html

Doar intr-un stat corupt pana in maduva oaselor intalnesti asemenea specimene la tot pasul care voit isi incalca prin diverse infractiuni  atributiunile de serviciu

Ma scuzati acum , ma duc s-o leg pe Pichinela . Cred ca a scapat din lant  si mi-a luat mirosul saracuta , ca am observat-o din intamplare cum sare bucuroasa si se gudura  de piciorul meu. Pichinela treci la tata , sa te parcheze la cotecior . Ce cauti fata mea pe aici sa dai din codita ? Treci sa-ti dau  niste bobite (pastile de somn) , ca te vad cam agitata .

Postat

Bunul cel mai de preț din toate timpurile: țapul ispășitor. Că doar n-o să bagi la bulău tot grupul infracțional de 20-40 de băiețași dăștepti. Are onoarea un singur reprezentant. Ce, la 20 de producătoare te gândești doar la 3,4 șefici? Adică ei nu mai ARE și alte chestii de rețele greucene?

Da, avem un sistem juridic brici!

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sau ca zidarul ce avea cabinet de stomatologie. 

• Like 5
  • Minus 3
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Asta se intampla cand vrei prea multe si ai prea putine

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Uneori multi ne simțim cam prosti. 

Unii chiar suntem. 

:)

Postat

Sper ca aici nu incearca sa ne vorbeasca de actul justitiei un santajist  din acest sistem ,unul care ar trebui sa respecte un anumit cod deontologic facut prin angajamente  de genul "Jur pe onoare și conștiință..." si care dupa ce a jurat devine cel mai mare ordinar , incalcandu-si  adesea comportamentul si mai ales prin alierea cu grupuri  infractionale  sau vreun papagal care plangea pe la usa unei prostituate prin Constanta ca nu vrea sa-l mai primeasca , exact cand vroia sa faca cea de-a treia Recenzie . Ar fi chiar nedemn sa aduca el in discutie asa ceva  chiar el asta

In fine , am mai intalnit procurori corupti , judecatori desfranati , politisti violatori  sau care se aliaza/protejeaza  grupari infractionale  care racoleaza tinere in vederea prostitutiei  ...etc .

(Ca si  ex. un caz recent )

https://evz.ro/**spam editat**-violata-de-profesor-si-politist.html

Doar intr-un stat corupt pana in maduva oaselor intalnesti asemenea specimene la tot pasul care voit isi incalca prin diverse infractiuni  atributiunile de serviciu

Ma scuzati acum , ma duc s-o leg pe Pichinela . Cred ca a scapat din lant  si mi-a luat mirosul saracuta , ca am observat-o din intamplare cum sare bucuroasa si se gudura  de piciorul meu. Pichinela treci la tata , sa te parcheze la cotecior . Ce cauti fata mea pe aici sa dai din codita ? Treci sa-ti dau  niste bobite (pastile de somn) , ca te vad cam agitata .

Esti prea prost si idiot pentru lumea asta!!! Bai bulangiule, faci niste afirmatii nereale care, in lumea reala ar putea sa iti aduca mari neplaceri. Citeste si tu art. 268 NCP, asta asa poate bagi ceva la cap! Iti gasesc totusi niste scuze, pe langa faptul ca esti un psihopat handicapat si mitoman, esti nepermis de incult si de prost informat. Sociopatule, ai luat forumul asta la rand, ai facut sapaturi, ai scos din context multe lucruri, doar pentru ca asa reuseai tu sa iti satisfaci nevoia bolnava de a improsca cu noroi. Sincer, imi este mila de tine, esti un om bolnav si ai nevoie urgenta de ajutor. Ai ajuns sa te identifici cu acest forum, cu multiplele clone de pe care postezi.

Cu toata mila pe care o simt fata de tine, meriti un ....hai sictir javra jegoasa si psihopata!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cred ca iar mi-a fugit cateaua din lant  . Pichi , Pichi !!! ...unde esti fa ?

Fa , daca iti trag 2  basini cu niste Zip-uri , pe art 226  si 207 , te bag in cotet de nu mai iesi pana la 5 ani de acolo . Dar , momentan prefer sa te tin pe  bobite , ca dupa aceea ma reclami la Cedo ptr. rele tratamente aplicate unei pechineze.

Nu stiu ce-o fi in capul unei catele .Nu se uita si ea atenta , deloc , la talie  De fapt , nu ma mira , sare parsiveste de piciorul dresorului, ca sa-l muste ,  si apoi incepe tot ea sa scheaune  cu scuzele de rigoare , apoi tot ea se reantoarce spasita si incepe sa se gudure de talpa  . Crezi ca e usor sa ajungi cu o stea la profilul profesional si sa  plangi pe la usa uneia de 18 ani ? Basca sa te mai si aliezi cu infractori de drept comun.

Dar , stai , mai exista o sansa sa te reabilitezi , ca Miky dresorul nu e prost , isi inchipuie doar cum este sa faci pe prostul . Asa ca n-ai nicio sansa . Adica ce sansa ai putea sa ai ca sa scapi , decat acelea , ori continui sa te foiesti in continuare si sa te lingi pe preput , cum o faci de obicei , ori sa rozi din nou lantul si sa-ti dai Erase sau Delete si sa fugi in padure ? Doar ca ...si asa ...iti raman prin zapada urmele de labute  :)

• Like 1
Postat

Fa , daca iti trag 2  basini cu niste Zip-uri , pe art 226  si 207 , te bag in cotet de nu mai iesi pana la 5 ani de acolo . Dar , momentan prefer sa te tin pe  bobite , ca dupa aceea ma reclami la Cedo ptr. rele tratamente aplicate unei pechineze.

Nu stiu ce-o fi in capul unei catele .Nu se uita si ea atenta , deloc , la talie  De fapt , nu ma mira , sare parsiveste de piciorul dresorului, ca sa-l muste ,  si apoi incepe tot ea sa scheaune  cu scuzele de rigoare , apoi tot ea se reantoarce spasita si incepe sa se gudure de talpa  . Crezi ca e usor sa ajungi cu o stea la profilul profesional si sa  plangi pe la usa uneia de 18 ani ? Basca sa te mai si aliezi cu infractori de drept comun.

Dar , stai , mai exista o sansa sa te reabilitezi , ca Miky dresorul nu e prost , isi inchipuie doar cum este sa faci pe prostul . Asa ca n-ai nicio sansa . Adica ce sansa ai putea sa ai ca sa scapi , decat acelea , ori continui sa te foiesti in continuare si sa te lingi pe preput , cum o faci de obicei , ori sa rozi din nou lantul si sa-ti dai Erase sau Delete si sa fugi in padure ? Doar ca ...si asa ...iti raman prin zapada urmele de labute  :)

Cornelusi ai ramas cu sechele grave dupa divort.

Dumnezeu cu mila! :pope

• Like 2
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ba esti prost de bubui psihopatule! 

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cornelusi ai ramas cu sechele grave dupa divort.

Dumnezeu cu mila! :pope

Ii place sa suga coceanul si a ramas cu sechele! :laugh2

Postat

Ii place sa suga coceanul si a ramas cu sechele! :laugh2

Am vorbit cu fosta lui nevasta pe FB :laugh2 Mi-a povestit ce zdreanță de bărbat a avut si cum a fugit mâncând pământul de psihopat.

• Like 1
Postat

Am vorbit cu fosta lui nevasta pe FB :laugh2 Mi-a povestit ce zdreanță de bărbat a avut si cum a fugit mâncând pământul de psihopat.

Pai la cum se manifesta pe aici, ii dau dreptate bietei femei!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum sa va spun , doar direct :

Forumisti , inchideti usa trecutului , caci altfel il repetati .....

Si se face si curent.

Plus ca ce treaba are foaia matricola a familiei cu ciondanelile de aici ?

Eu iert.....si iubesc ( greu mai este !) , ca doar sunt fundamente crestine☺

Nu-i asa Sfinte Parinte Pipilica ?

Ne-a cam taiat pisicul macaroana , cu topice de colorare rapida....

Sa va vad , va puteti abtine ?

Succes si inspiratie la femei !

Postat

Ce i-am activat pe fraieri .....hai , latra Pichinela   , ca-ti dau voie sa te joci si sa te guduri/bucuri   , dar nu ca in serile de joi , cand zaceai ca morocanoasa sub masa  , dupa care te-ai intors , tot tu , suparata  si te-ai luat la cateleala cu  fraiera cealalta (se stie ea ...incepe tot cu P ..  la  userul de aici ) 

Postat

Cum sa va spun , doar direct :

Forumisti , inchideti usa trecutului , caci altfel il repetati .....

Si se face si curent.

Plus ca ce treaba are foaia matricola a familiei cu ciondanelile de aici ?

Eu iert.....si iubesc ( greu mai este !) , ca doar sunt fundamente crestine☺

Nu-i asa Sfinte Parinte Pipilica ?

Ne-a cam taiat pisicul macaroana , cu topice de colorare rapida....

Sa va vad , va puteti abtine ?

Succes si inspiratie la femei !

Femeia a simtit nevoia sa se spovedească.

Daca nu la mine la cine???

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...