law988 Reputație: 163 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2019 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 12, 2019 Asta a cazut ca o proasta , naiva si disperata de mica dupa bani .Sunt si acum fete de genul acesteia , restranse in bisericute de 3-4 fete , cu una dintre ele bagata la inaintare Acolo procuratura si-a facut datoria fiindca reteua incepuse sa se extinda si sa bata la ochi . 3
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 12, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 12, 2019 Asta a cazut ca o proasta , naiva si disperata de mica dupa bani .Sunt si acum fete de genul acesteia , restranse in bisericute de 3-4 fete , cu una dintre ele bagata la inaintare Acolo procuratura si-a facut datoria fiindca reteua incepuse sa se extinda si sa bata la ochi .Cat de prost esti! Nu numai procuratura si-a facut datoria handicapatule, sistemul este mult mai amplu. Tu esti doar un taran basit, cu pretentii de mare filozof, la tine sistemul de justitie se refera doar la acces direct. Esti doar o pizda proasta! Hai marsh la Balaceanca, te cauta aia in draci! 2 4
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 12, 2019 Cat de prost esti! Nu numai procuratura si-a facut datoria handicapatule, sistemul este mult mai amplu. Tu esti doar un taran basit, cu pretentii de mare filozof, la tine sistemul de justitie se refera doar la acces din rect. Esti doar o pizda proasta! Hai marsh la Balaceanca, te cauta aia in draci! am editat eu :) 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 12, 2019 Cat de prost esti! Nu numai procuratura si-a facut datoria handicapatule, sistemul este mult mai amplu. Tu esti doar un taran basit, cu pretentii de mare filozof, la tine sistemul de justitie se refera doar la acces direct. Esti doar o pizda proasta! Hai marsh la Balaceanca, te cauta aia in draci!Asta este ca in reclama aia cu femeia de serviciu care da sfaturi medicale...... 3
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 12, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 12, 2019 Asta este ca in reclama aia cu femeia de serviciu care da sfaturi medicale......Nu ai ce sa ii faci, face parte din ignorantii handicapati, orice i-ai spune el crede ca are dreptate! Asta se cheama boala psihica .... in cee ce il priveste, nu mai mira pe nimeni! :laugh2 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 12, 2019 Sper ca aici nu incearca sa ne vorbeasca de actul justitiei un santajist din acest sistem ,unul care ar trebui sa respecte un anumit cod deontologic facut prin angajamente de genul "Jur pe onoare și conștiință..." si care dupa ce a jurat devine cel mai mare ordinar , incalcandu-si adesea comportamentul si mai ales prin alierea cu grupuri infractionale sau vreun papagal care plangea pe la usa unei prostituate prin Constanta ca nu vrea sa-l mai primeasca , exact cand vroia sa faca cea de-a treia Recenzie . Ar fi chiar nedemn sa aduca el in discutie asa ceva chiar el astaIn fine , am mai intalnit procurori corupti , judecatori desfranati , politisti violatori sau care se aliaza/protejeaza grupari infractionale care racoleaza tinere in vederea prostitutiei ...etc .(Ca si ex. un caz recent )https://evz.ro/**spam editat**-violata-de-profesor-si-politist.htmlDoar intr-un stat corupt pana in maduva oaselor intalnesti asemenea specimene la tot pasul care voit isi incalca prin diverse infractiuni atributiunile de serviciuMa scuzati acum , ma duc s-o leg pe Pichinela . Cred ca a scapat din lant si mi-a luat mirosul saracuta , ca am observat-o din intamplare cum sare bucuroasa si se gudura de piciorul meu. Pichinela treci la tata , sa te parcheze la cotecior . Ce cauti fata mea pe aici sa dai din codita ? Treci sa-ti dau niste bobite (pastile de somn) , ca te vad cam agitata .
solaris oly Reputație: 20 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Bunul cel mai de preț din toate timpurile: țapul ispășitor. Că doar n-o să bagi la bulău tot grupul infracțional de 20-40 de băiețași dăștepti. Are onoarea un singur reprezentant. Ce, la 20 de producătoare te gândești doar la 3,4 șefici? Adică ei nu mai ARE și alte chestii de rețele greucene? Da, avem un sistem juridic brici! 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2019 Asta este ca in reclama aia cu femeia de serviciu care da sfaturi medicale......Sau ca zidarul ce avea cabinet de stomatologie. 5 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Februarie 12, 2019 Asta se intampla cand vrei prea multe si ai prea putine 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Uneori multi ne simțim cam prosti. Unii chiar suntem. :)
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 13, 2019 Sau ca zidarul ce avea cabinet de stomatologie. Sau țăranul culegător de ciuperci care are hotel de 4 stele in Sinaia. 2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 13, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 13, 2019 Sper ca aici nu incearca sa ne vorbeasca de actul justitiei un santajist din acest sistem ,unul care ar trebui sa respecte un anumit cod deontologic facut prin angajamente de genul "Jur pe onoare și conștiință..." si care dupa ce a jurat devine cel mai mare ordinar , incalcandu-si adesea comportamentul si mai ales prin alierea cu grupuri infractionale sau vreun papagal care plangea pe la usa unei prostituate prin Constanta ca nu vrea sa-l mai primeasca , exact cand vroia sa faca cea de-a treia Recenzie . Ar fi chiar nedemn sa aduca el in discutie asa ceva chiar el astaIn fine , am mai intalnit procurori corupti , judecatori desfranati , politisti violatori sau care se aliaza/protejeaza grupari infractionale care racoleaza tinere in vederea prostitutiei ...etc .(Ca si ex. un caz recent )https://evz.ro/**spam editat**-violata-de-profesor-si-politist.htmlDoar intr-un stat corupt pana in maduva oaselor intalnesti asemenea specimene la tot pasul care voit isi incalca prin diverse infractiuni atributiunile de serviciu Ma scuzati acum , ma duc s-o leg pe Pichinela . Cred ca a scapat din lant si mi-a luat mirosul saracuta , ca am observat-o din intamplare cum sare bucuroasa si se gudura de piciorul meu. Pichinela treci la tata , sa te parcheze la cotecior . Ce cauti fata mea pe aici sa dai din codita ? Treci sa-ti dau niste bobite (pastile de somn) , ca te vad cam agitata .Esti prea prost si idiot pentru lumea asta!!! Bai bulangiule, faci niste afirmatii nereale care, in lumea reala ar putea sa iti aduca mari neplaceri. Citeste si tu art. 268 NCP, asta asa poate bagi ceva la cap! Iti gasesc totusi niste scuze, pe langa faptul ca esti un psihopat handicapat si mitoman, esti nepermis de incult si de prost informat. Sociopatule, ai luat forumul asta la rand, ai facut sapaturi, ai scos din context multe lucruri, doar pentru ca asa reuseai tu sa iti satisfaci nevoia bolnava de a improsca cu noroi. Sincer, imi este mila de tine, esti un om bolnav si ai nevoie urgenta de ajutor. Ai ajuns sa te identifici cu acest forum, cu multiplele clone de pe care postezi.Cu toata mila pe care o simt fata de tine, meriti un ....hai sictir javra jegoasa si psihopata! 1 4
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 13, 2019 :laugh2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 13, 2019 Cred ca iar mi-a fugit cateaua din lant . Pichi , Pichi !!! ...unde esti fa ?Fa , daca iti trag 2 basini cu niste Zip-uri , pe art 226 si 207 , te bag in cotet de nu mai iesi pana la 5 ani de acolo . Dar , momentan prefer sa te tin pe bobite , ca dupa aceea ma reclami la Cedo ptr. rele tratamente aplicate unei pechineze.Nu stiu ce-o fi in capul unei catele .Nu se uita si ea atenta , deloc , la talie De fapt , nu ma mira , sare parsiveste de piciorul dresorului, ca sa-l muste , si apoi incepe tot ea sa scheaune cu scuzele de rigoare , apoi tot ea se reantoarce spasita si incepe sa se gudure de talpa . Crezi ca e usor sa ajungi cu o stea la profilul profesional si sa plangi pe la usa uneia de 18 ani ? Basca sa te mai si aliezi cu infractori de drept comun.Dar , stai , mai exista o sansa sa te reabilitezi , ca Miky dresorul nu e prost , isi inchipuie doar cum este sa faci pe prostul . Asa ca n-ai nicio sansa . Adica ce sansa ai putea sa ai ca sa scapi , decat acelea , ori continui sa te foiesti in continuare si sa te lingi pe preput , cum o faci de obicei , ori sa rozi din nou lantul si sa-ti dai Erase sau Delete si sa fugi in padure ? Doar ca ...si asa ...iti raman prin zapada urmele de labute :) 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 13, 2019 Cred ca iar mi-a fugit cateaua din lant . Pichi , Pichi !!! ...unde esti fa ?Fa , daca iti trag 2 basini cu niste Zip-uri , pe art 226 si 207 , te bag in cotet de nu mai iesi pana la 5 ani de acolo . Dar , momentan prefer sa te tin pe bobite , ca dupa aceea ma reclami la Cedo ptr. rele tratamente aplicate unei pechineze. Nu stiu ce-o fi in capul unei catele .Nu se uita si ea atenta , deloc , la talie De fapt , nu ma mira , sare parsiveste de piciorul dresorului, ca sa-l muste , si apoi incepe tot ea sa scheaune cu scuzele de rigoare , apoi tot ea se reantoarce spasita si incepe sa se gudure de talpa . Crezi ca e usor sa ajungi cu o stea la profilul profesional si sa plangi pe la usa uneia de 18 ani ? Basca sa te mai si aliezi cu infractori de drept comun. Dar , stai , mai exista o sansa sa te reabilitezi , ca Miky dresorul nu e prost , isi inchipuie doar cum este sa faci pe prostul . Asa ca n-ai nicio sansa . Adica ce sansa ai putea sa ai ca sa scapi , decat acelea , ori continui sa te foiesti in continuare si sa te lingi pe preput , cum o faci de obicei , ori sa rozi din nou lantul si sa-ti dai Erase sau Delete si sa fugi in padure ? Doar ca ...si asa ...iti raman prin zapada urmele de labute :)Cornelusi ai ramas cu sechele grave dupa divort.Dumnezeu cu mila! :pope 2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 13, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 13, 2019 Cred ca iar mi-a fugit cateaua din lant . Pichi , Pichi !!! ...unde esti fa ?Fa , daca iti trag 2 basini cu niste Zip-uri , pe art 226 si 207 , te bag in cotet de nu mai iesi pana la 5 ani de acolo . Dar , momentan prefer sa te tin pe bobite , ca dupa aceea ma reclami la Cedo ptr. rele tratamente aplicate unei pechineze. Nu stiu ce-o fi in capul unei catele .Nu se uita si ea atenta , deloc , la talie De fapt , nu ma mira , sare parsiveste de piciorul dresorului, ca sa-l muste , si apoi incepe tot ea sa scheaune cu scuzele de rigoare , apoi tot ea se reantoarce spasita si incepe sa se gudure de talpa . Crezi ca e usor sa ajungi cu o stea la profilul profesional si sa plangi pe la usa uneia de 18 ani ? Basca sa te mai si aliezi cu infractori de drept comun. Dar , stai , mai exista o sansa sa te reabilitezi , ca Miky dresorul nu e prost , isi inchipuie doar cum este sa faci pe prostul . Asa ca n-ai nicio sansa . Adica ce sansa ai putea sa ai ca sa scapi , decat acelea , ori continui sa te foiesti in continuare si sa te lingi pe preput , cum o faci de obicei , ori sa rozi din nou lantul si sa-ti dai Erase sau Delete si sa fugi in padure ? Doar ca ...si asa ...iti raman prin zapada urmele de labute :) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ba esti prost de bubui psihopatule! 1 4
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 13, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 13, 2019 Cornelusi ai ramas cu sechele grave dupa divort.Dumnezeu cu mila! :popeIi place sa suga coceanul si a ramas cu sechele! :laugh2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 13, 2019 Ii place sa suga coceanul si a ramas cu sechele! :laugh2Am vorbit cu fosta lui nevasta pe FB :laugh2 Mi-a povestit ce zdreanță de bărbat a avut si cum a fugit mâncând pământul de psihopat. 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 13, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 13, 2019 Am vorbit cu fosta lui nevasta pe FB :laugh2 Mi-a povestit ce zdreanță de bărbat a avut si cum a fugit mâncând pământul de psihopat.Pai la cum se manifesta pe aici, ii dau dreptate bietei femei!
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 Cum sa va spun , doar direct :Forumisti , inchideti usa trecutului , caci altfel il repetati .....Si se face si curent. Plus ca ce treaba are foaia matricola a familiei cu ciondanelile de aici ?Eu iert.....si iubesc ( greu mai este !) , ca doar sunt fundamente crestine☺Nu-i asa Sfinte Parinte Pipilica ?Ne-a cam taiat pisicul macaroana , cu topice de colorare rapida....Sa va vad , va puteti abtine ?Succes si inspiratie la femei !
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 13, 2019 Ce i-am activat pe fraieri .....hai , latra Pichinela , ca-ti dau voie sa te joci si sa te guduri/bucuri , dar nu ca in serile de joi , cand zaceai ca morocanoasa sub masa , dupa care te-ai intors , tot tu , suparata si te-ai luat la cateleala cu fraiera cealalta (se stie ea ...incepe tot cu P .. la userul de aici )
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 13, 2019 Cum sa va spun , doar direct :Forumisti , inchideti usa trecutului , caci altfel il repetati .....Si se face si curent. Plus ca ce treaba are foaia matricola a familiei cu ciondanelile de aici ?Eu iert.....si iubesc ( greu mai este !) , ca doar sunt fundamente crestine☺Nu-i asa Sfinte Parinte Pipilica ?Ne-a cam taiat pisicul macaroana , cu topice de colorare rapida....Sa va vad , va puteti abtine ?Succes si inspiratie la femei !Femeia a simtit nevoia sa se spovedească.Daca nu la mine la cine??? 1
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Postat Februarie 13, 2019 Am inchis usile, am tras obloanele. Vine dracu Katrina si matura tot. In buncar cu noi toti, unul peste altul.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 13, 2019 Femeia a simtit nevoia sa se spovedească.Daca nu la mine la cine??? Eutanasia salveaza Romania 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum