Sari la conținut

Vine primavara ... cu aroma de "iarba"

Postări Recomandate

• Oras:Ping trei ms
Postat

Sigur era aghesmuită azi noapte, de aia s-a împiedicat p'acilea cu remarci stupide. Se poate ierta,e cantitate neglijabilă şi nu prezintă valoare ptr niciun fel de troc.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

...

... stai jos nota 4 !  :laugh2

"Europarlamentarii au adoptat o rezoluţie privind utilizarea canabisului în scopuri medicale şi fac apel la autoritățile din statele membre ale Uniunii Europene să profite de potenţialul acestor tipuri de medicamente ..."

Am cunoscut drogati, e oribil.

Asa incep multi, azi o iarba, maine o seringa...

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

XOXO, văd ca eşti tăiat ca maioneza, lol.Lasă că ai bani de înca un cont premium, ni i-ai arătat, potentule financiar ce eşti tu.

E bine că se mai pune botniță la asemenea specimene, se mai cenzurează cât de cât, e ferfeniță forumul de fecale şi limbaj abject ale aceloraşi microcefali. Bann pe IP ar fi mult mai eficient!! Că schimbă nickurile aproape săptămânal din câte văd. Penibil şi jenant.

PS. Mi-am adus aminte de bancul cu legenda tăierii cifrei şapte, cu rădăcini in Decalog, îl ştiți. Bun şi rafinat banc.

=))))))

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

I-am zis la o curva sa aiba atentie la betivi. A dat din cap. Dupa i-am zis sa aiba grija si la drogati, s-a suparat.

Tu realizezi ca toate sunt la fel si toate sunt topite dupa cate un distrus d-asta?!  :laugh2  Aia a crezut ca vrei s-o desparti de iubi, sa produca pentru tine. Pentru glume d-astea poti sa te astepti la inscenarea unui flagrant de proxenetism, daca insisti...    :girly  

Postat
Sceleratul ăla (din nou bannat) are printre alte metehne şi Sindromul Tourette, când îl apucă, înjură cu ce-i trece prin gură, din păcate în mereu acelaşi spectru, nu are pic de imaginație. 

În ce priveşte Decalogul Preasfântului Părinte Pipilică, Go-Moku ăsta se încadreaza flagrant la 4 si 8 , adică s-a și confesat, a și vărsat lacrimi amare, ambele delicte la ochiul maro al fătucii ăleia pe care o iubea cu disperare.

Se pare că ea iubea pe oricine, mai puțin pe parpanghelul aurolac cu aere grandomane, poveste fără happy end ce nu are loc în viața lui privată ci tocmai aici, în văzul unui public unde eu unul mă simt copil nevinovat printre monumentele de perversitate ce le citesc cu plăcere, dacă au și umor, altfel trec rapid la alt subiect.

Am ajuns de când citesc forumul să-mi schimb impresia despre mine. LOL.

Noroc cu nimfo.com, noroc bun.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...