Sari la conținut

ANNITA-PRO SI CONTRA!

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Sper insa sa nu vii cu mana goala. Sa o aduci si pe Annita. Dau eu cafelele. Nu de alta, dar sa ii facem in ciuda "marinarului".

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:pretutindeni
Postat

Eu sint primul fan al Anittei  :hooray  :laugh2  :laugh2

Se vede ca ii esti fan, de vreme ce-i stalcestti numele Annitei si inca in mod repetat. PRIMUL fan eu ii sunt si ma voi la in clont cu oricine... SA SE STIE!

Pisicus, vezi ca ai gresit meridianul, Annita vine mult mai de la est... ai gresit si paralela... este si mult mai la nord.

post-76822-0-13521700-1372520426_thumb.jpg

• Oras:Piatra
Postat

Se vede ca ii esti fan, de vreme ce-i stalcestti numele Annitei si inca in mod repetat. PRIMUL fan eu ii sunt si ma voi la in clont cu oricine... SA SE STIE!

Pisicus, vezi ca ai gresit meridianul, Annita vine mult mai de la est... ai gresit si paralela... este si mult mai la nord.

attachicon.gifhot-snow-girl.jpg

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Annita tata, nu mi-ai raspuns la intrebare: bem o cafea in pat?

Postat

Ca idee,eu mi-am dat acceptul....insa numai pina saptamina viitoare mai pot garanta ca o putem bea...!

Postat

Ca idee,eu mi-am dat acceptul....insa numai pina saptamina viitoare mai pot garanta ca o putem bea...!

O sa fac tot posibilul sa ajung pe malul Muresului saptamana viitoare.

Postat

Fratii si surorile mele, eu merg doar sa beau o cafea (in pat) cu Annita, nu merg sa o cer in casatorie. Ce aveti? De agatzat doar pe blondy vreau sa o agatz. Dar ii cam inabordabila.

Postat

attachicon.gifhot-snow-girl.jpg

Uite de- aia nu mai poate ea ca i-am stalcit eu numele de scena.  привет малыш вы строгий папа

Postat

...  привет малыш вы строгий папа

Меня не волнует

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Fratii si surorile mele, eu merg doar sa beau o cafea (in pat) cu Annita, nu merg sa o cer in casatorie. Ce aveti? De agatzat doar pe blondy vreau sa o agatz. Dar ii cam inabordabila.

Unde vrei sa ma agati? :girly

Postat

Unde vrei sa ma agati? :girly

Daca-ti spun ca in mijlocul patului te superi?

Postat

Multumesc "histriotule"! Sper ca acum e bine?

P.S. Vezi ca am cerere mare la canapeaua din sufragerie. Asa ca mai gandeste-te.

Postat

Cred ca ai inteles gresit: eu o agat pentru mine, nu pentru tine. Tie ti-o dau pe Anda. Ce zici, facem trocul?

Postat

Ouch... si Anda stie???

NU, dar o sa afle.

Poi nu spuneai ca ma infiezi ? Daca este in familie inseamna ca e a noastra  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gabriel, cam sari calul. Pai maine, poimaine o sa-mi ceri sa-ti dau si nevasta proprie si personala :laugh2. Dragule, toate cele pomenite de mine iti vor fi mame, nu neveste. Intelesu-m-ai?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...