Sari la conținut

Bruneta senzuală de lux 0721726690 21 ani

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0

Și eu voiam sa merg la ea , dar in condițiile astea m-am răzgândit .

M-am uitat pe la cine ai fost tu si dupa parerea mea Bella este peste multe dintre cele la care tie ti-a placut.

• Like 1
Link spre comentariu

Stati cuminti cu domnisoara Bella ca nu o sa dati de nicio "printesa",  iar despre GFE si erotism nici nu se pune problema . M-am dus super entuziasmat si, cand am ajuns in fosta locatie a Laurei Burebista (ce amintiri!), am crezut ca am dat lovitura. Din pacate, a fost o dezamagire atat ca aspect(este supraevaluata: nu prea pomeneste nimeni de inaltime si de acnee), cat si ca prestatie. Nu stiu cum s-a prezentat la inceputuri, dar acum se vede ca nu mai face cu placere ceea ce face si ca nu prea e prezenta. Nu ii prevad un "viitor" prea  stralucit, lasa senzatia ca oricum nu va mai face pt prea mult timp treaba asta.

Ca plusuri: corp misto, oral senzual facut multa imaginatie (gura ei micuta se muleaza bine pe pula), 
Minusuri: GFE, FK absente, senzatie de sex cu papusa gonflabila.

Pastrati-va banii pt alte "investitii". 

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna!

Numele meu este Bella si am 20 de ani

Sunt brunetă Ochii căprui Ten bronzant 

50 de kg 1,67 înăltime 

tarife

✔200 ron /30 minute/ 1 finalizare 

✔300 ron /60 minute /2 finalizari 

servicii 

sărutări dulci,corporale sau pe buze 

sex oral protejat /neprotejat (neprotejat in functie de igienă)

sex normal protejat in diferite poziții

sex intre sani

finalizare in prezervativ / corporală /orală 

masaj erotic 

masaj de relaxare 

dus împreună /asistat 

✔Programul meu este de luni-vineri (ocazional in weekend) orele 08:00-18:00 

Numărul de telefon :0721726690 sms/wapp

• Like 71
Link spre comentariu
  • Oras:The city we all love to hate
  • Oras:The city we all love to hate

Buna!

Numele meu este Bella si am 20 de ani

Sunt brunetă Ochii căprui Ten bronzant

50 de kg 1,67 înăltime

tarife

✔200 ron /30 minute/ 1 finalizare

✔300 ron /60 minute /2 finalizari

servicii

sărutări dulci,corporale sau pe buze

sex oral protejat /neprotejat (neprotejat in functie de igienă)

sex normal protejat in diferite poziții

sex intre sani

finalizare in prezervativ / corporală /orală

masaj erotic

masaj de relaxare

dus împreună /asistat

✔Programul meu este de luni-vineri (ocazional in weekend) orele 08:00-18:00

Numărul de telefon :0721726690 sms/wapp

Poti confirma ca programul incepe la 08.00? Cu saptamani in urma am incercat de 2 ori programare de la 08.00 si nu s-a putut. Am decalat pe la 10-11 si apoi nu am mai ajuns eu. Frustrant pentru amandoi.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Stati cuminti cu domnisoara Bella ca nu o sa dati de nicio "printesa",  iar despre GFE si erotism nici nu se pune problema . M-am dus super entuziasmat si, cand am ajuns in fosta locatie a Laurei Burebista (ce amintiri!), am crezut ca am dat lovitura. Din pacate, a fost o dezamagire atat ca aspect(este supraevaluata: nu prea pomeneste nimeni de inaltime si de acnee), cat si ca prestatie. Nu stiu cum s-a prezentat la inceputuri, dar acum se vede ca nu mai face cu placere ceea ce face si ca nu prea e prezenta. Nu ii prevad un "viitor" prea  stralucit, lasa senzatia ca oricum nu va mai face pt prea mult timp treaba asta.

Ca plusuri: corp misto, oral senzual facut multa imaginatie (gura ei micuta se muleaza bine pe pula), 

Minusuri: GFE, FK absente, senzatie de sex cu papusa gonflabila.

Pastrati-va banii pt alte "investitii". 

ce pretentii sa aveti de la pustoaicele astea 18-25 ani, logic ca-s puse majoritatea pe fast-fuck si produs bani repede si cu putin efort, ca sa nu mai vorbim de lipsa experientei...de unde atata GFE, si cu tine acum, e vorba de "chimie" domne si s-a scos   :slap2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Hey,

Tocmai ce am incheiat o experienta foarte placută cu Bella. Am gasit-o aici pe forum, am contactat-o si am stabilit intalnirea. Locatia usor de gasit, locuri de parcare prin zonă cu putin noroc, dacă nu esti pe jos. Bloc curat, linistit, lume multa in jur, nu iesi in evidenta usor pe acolo. M-a intampinat o super fată tânără si frumoasă, un pic timidă si veselă. Comunicativă, eu nu prea. Este minionă, cu un corp frumos si ferm. Sanii exact cat trebuie, forma frumoasă.

Note:

Locatia - apartament impartit cu o colega, AC in camera, baie curată, totul perfect - nota 10;

GFE - Gaseste subiecte, ai ce discuta cu ea, nu ii inchizi gura usor :). Prezentă placută - nota 10;

Fata - Frumoasă si tanară cu un corp bine proportionat, pe gustul meu - nota 10;
Normal - on top, fără fake, nu spectaculos dar exact ce trebuie, se implica, geme, te face sa te simti acolo - nota 10;

Igiena - foarte curata, miroase fresh - nota 10;

Cu siguranță voi reveni. Multumesc frumos Bella.

• Minus 1
Link spre comentariu

Hey,

Tocmai ce am incheiat o experienta foarte placută cu Bella. Am gasit-o aici pe forum, am contactat-o si am stabilit intalnirea. Locatia usor de gasit, locuri de parcare prin zonă cu putin noroc, dacă nu esti pe jos. Bloc curat, linistit, lume multa in jur, nu iesi in evidenta usor pe acolo. M-a intampinat o super fată tânără si frumoasă, un pic timidă si veselă. Comunicativă, eu nu prea. Este minionă, cu un corp frumos si ferm. Sanii exact cat trebuie, forma frumoasă.

Note:

Locatia - apartament impartit cu o colega, AC in camera, baie curată, totul perfect - nota 10;

GFE - Gaseste subiecte, ai ce discuta cu ea, nu ii inchizi gura usor :). Prezentă placută - nota 10;

Fata - Frumoasă si tanară cu un corp bine proportionat, pe gustul meu - nota 10;

Normal - on top, fără fake, nu spectaculos dar exact ce trebuie, se implica, geme, te face sa te simti acolo - nota 10;

Igiena - foarte curata, miroase fresh - nota 10;

Cu siguranță voi reveni. Multumesc frumos Bella.

Multumesc dragule :*
  • Like 65
Link spre comentariu

Salut.

Dupa vizita nr 2 la domnisoara Bella

Igiena 10 apartament si ea , direct in dush dupa mine

Fata 9

Corp 10

GFE 10 desi nu ma omor duupa asta a reusit ea sa ma convinga ca imi place

Relativ comunicativa amabila, schimbat pozitii . Pentru mine e de preferat un cost maricel si o gagica buna fata de un cost redus cu 25 30% si o tipa nasoala.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salut.

Dupa vizita nr 2 la domnisoara Bella

Igiena 10 apartament si ea , direct in dush dupa mine

Fata 9

Corp 10

GFE 10 desi nu ma omor duupa asta a reusit ea sa ma convinga ca imi place

Relativ comunicativa amabila, schimbat pozitii . Pentru mine e de preferat un cost maricel si o gagica buna fata de un cost redus cu 25 30% si o tipa nasoala.

Multumesc :*
  • Like 65
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...