poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 Plâng demonii-n tineCând mai vineCâte un disperat de viațăSă-ți promită raiul. Despre ce rai vorbești tu, măCând taci in cor de bisericăȘi te sugrumăVisele altora?!Că tati ți-a dat baniiSă te faci ce zice mami,Pesemne, ea n-a avut posibilitatea taCum nici tu nu o s-o aiPe cea a copilului tău. Tu faci, tu dregi, tu nervi cu draciCând ți se zice " nu ".Păi același tati crezi căȚi-a cumpărat ție steleleSă cadă când vrei tu?! Morții tăi de răsfățat.
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 Ai intrat în inspirația mea de astăziCa un microb frumosȘi sunt fericitFiindcă îmi place aerul tandruDin jurul tău.Acum îmi vei circula nestingherităÎn UniversȘi în fiecare zi imi vei trimite câte o stareSufleteascăÎn loc de scrisoare.Cred că uneori voi fi tristCa un elefant omorât de fluture,Și te-as da afara,Dar nu voi ști unde te găsesc:Tu îmi vei fi când într-o mana,Când intr-un ochi ori pe frunte,Când intr-un gând. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 Să mă ierți că nu îți suntȘi că de asta scriu,M-ai ierta de-aș ști să cânt?Ți-aș părea mai viu? Doar că... pentru dorul meu" A fi mut " e lege...Și oricât l-aș cânta euTu nu l-ai înțelege. Să mă ierți că azi mă rogDe mine... să mă iert,Căci n-am știut să nu fiu orbLa rana ta din piept. Să mă ierți că nu credeamÎn ce tu-ti puneai speranțe...Eu de teamă îmi zideamPe inimă faianțe. Să mă ierți că tot fugeamSă n-ajung eu cel rănit.Tu-n urma mea, eu nu vedeam...Veneai pe-o muchie de cuțit.
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 Nu vrei să-mi fii poeziaFără de sfârșit?În care frenezia si elegiaSă nu fie decât chit.Nu vrei sa fii vers cu versPoemul meu de dor?Cu podul palmei să îți țesMetafore de amor. Nu aș lăsa să te reciteToți analfabeții!În liniștea dintre clipeTe-ar contempla poeții. Te-as scrie atât de frumosPe suflet și pe rană.Să n-o mai știu, să n-o descosCa să resimt ce-nseamna. Fii începutul meu-un poem fără sfârșit. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 " Tare necăjită ai fost, mamă,Iarna, vara, orice timp trecândCât era de frig sau de căldură,Tot desculță te-am văzut umblând. N-ai purtat o haină mai ca lumea,O scurteică veche doar aveai.Dar și pe aceea totdeauna,Doar de sărbători o îmbrăcai! Tu așa ai fost de când țin mintePe picioare-ai mers la drum, mereu.Nici în car nu te suiai de teamăBoilor să nu le fie greu. Ce păcat că n-ai trăit măicuță,C-ai plecat fără de timp in lut.Ce pantofi ți-aș fi adus acuma,Și ce haină ai mai fi avut! 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 - Apogeu sentimental - Mi-am plantat cuvinte prin toate caieteleȘi emoții în toate locurilePe care ai calcat. Mi-ai sadit parfum de eternitateRupte din cel mai luminos colt al raiuluiÎn fiecare cuta din piele Pe care ai atins-oCa pe clapeIn cel mai geros crivat polar. Ne-am incalcit intr-un ghem euforic,Indescalcibil,Indescurcabil,Ca cele de care ne împiedicamCand eram mai miciȘi nu știam ce sunt. Ca cele in care Poeții și-au blocat mâinile,Stilourile și viețile cu totul. Se sfârșesc anii precum painea in casele sarace,Și noi ne sfârșim precum anii,Consumandu-ne până ne uităm. Sper sa am o moarte mai frumoasăDecat viața pe care am trait-oNetraind-o in mare parte. O sa pun lichidare de stocToate emoțiile care au mai rămas,Toate poeziile romantice la pachet cu un vin iefin,Rămășițele Fericirii din varaȘi, nu in ultimul rand,Nesomnul din atâtea și atat de multe nopți. Eu nu-mi incalc promisiunile.Te voi iubi mereu, numai căSe prea poate sa nu mai citești asta pe nicăieri, Poate doar in caietul ăla vechi,Scris la cel mai înaltApogeu Sentimental.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 - Apogeu sentimental - Mi-am plantat cuvinte prin toate caieteleȘi emoții în toate locurilePe care ai calcat. Mi-ai sadit parfum de eternitateRupte din cel mai luminos colt al raiuluiÎn fiecare cuta din piele Pe care ai atins-oCa pe clapeIn cel mai geros crivat polar. Ne-am incalcit intr-un ghem euforic,Indescalcibil,Indescurcabil,Ca cele de care ne împiedicamCand eram mai miciȘi nu știam ce sunt. Ca cele in carePoeții și-au blocat mâinile,Stilourile și viețile cu totul. Se sfârșesc anii precum painea in casele sarace,Și noi ne sfârșim precum anii,Consumandu-ne până ne uităm. Sper sa am o moarte mai frumoasăDecat viața pe care am trait-oNetraind-o in mare parte. O sa pun lichidare de stocToate emoțiile care au mai rămas,Toate poeziile romantice la pachet cu un vin iefin,Rămășițele Fericirii din varaȘi, nu in ultimul rand,Nesomnul din atâtea și atat de multe nopți. Eu nu-mi incalc promisiunile.Te voi iubi mereu, numai căSe prea poate sa nu mai citești asta pe nicăieri, Poate doar in caietul ăla vechi,Scris la cel mai înaltApogeu Sentimental.Mai iartă-ne Poete! Prea ne topești in zona fluid - sufleteasca
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 1, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Martie 1, 2019 I-am zis bizonului că n-are habar ce-i calamburul, pamfletul scurt și metrica în fraze făra coaie.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Cu sau fara rime, viata merge înainte. "Binele împinge" :)
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 " Ce dacă fur?Ce dacă sunt laș?Ce dacă sparg soarele ca pe-un ou?Si vărs gălbenușul pe oraș? Ce știu eu decât să plâng?Ce dacă gura mea nebună A mușcat carne din lună? Anii mi i-am pierdut prin amintiri intunecoase, Am jinduit toată viața după lucruri frumoase. Am hoinarit cu sufletul incins in sfoară Și tinerețea mi-am macinat-o ca o moară.Din clasele pe care plângea igrasia M-am inhaitat cu visul și poezia. Ce folos însă, că mi-am cântat tainele, Eu căruia visul i-a furat hainele?La ce mai sunt bun?Ce speranțe, ce tristeți am avut euCare am dat cu pietre in Dumnezeu? "
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 " Ce dacă fur?Ce dacă sunt laș?Ce dacă sparg soarele ca pe-un ou?Si vărs gălbenușul pe oraș? Ce știu eu decât să plâng?Ce dacă gura mea nebunăA mușcat carne din lună? Anii mi i-am pierdut prin amintiri intunecoase,Am jinduit toată viața după lucruri frumoase.Am hoinarit cu sufletul incins in sfoarăȘi tinerețea mi-am macinat-o ca o moară.Din clasele pe care plângea igrasiaM-am inhaitat cu visul și poezia. Ce folos însă, că mi-am cântat tainele,Eu căruia visul i-a furat hainele?La ce mai sunt bun?Ce speranțe, ce tristeți am avut euCare am dat cu pietre in Dumnezeu? "Bun Creștin, mai departe ma abțin
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 Ce simt și ce scriu,Adeseori, nu se leagă . In valuri de emoții, Cuvintele-mi aleargă În podul minții. O trigamă cu toate sinonimele iubirii Stau in sir indian,Asteptandu-si scrierea.Noi, noi, noi, noi. Șapte de " noi " in titlu.De aici mă jur ca nu mai știu. Nu e așa de simplu Sa fiu fericit sa scriu...Iar trist, acum,Chiar nu vreau sa fiu. Lăsăm pe mai târziu,Când o să-mi umpli paharul.Și nu o sa mai fie locDecat pentru cuvintele Traznite din amarulGust de " noi ". 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 1, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 1, 2019 Azi , te-ar mai fi așteptat un ceas de buzunar,Pe care de mult l-am aruncat.Al naibii, accesoriu bizar!Incerca sa mi te amintească După ce te-am uitat. In rest e bine, nu am mai aruncat nimic,Ca a ajuns sa te uiteSi zațul de pe fundul unui ibric.Cearșafurile trec mai greu peste, Iar candelabrul nenorocit s-a îndrăgostit...Probabil de alta ca si tine. Eu doar ascult si tac.Ca...de! Ce-ar mai putea face un blazat ca mine.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Ce simt și ce scriu,Adeseori, nu se leagă . In valuri de emoții,Cuvintele-mi aleargăÎn podul minții. O trigamă cu toate sinonimele iubiriiStau in sir indian,Asteptandu-si scrierea.Noi, noi, noi, noi. Șapte de " noi " in titlu.De aici mă jur ca nu mai știu.Nu e așa de simpluSa fiu fericit sa scriu...Iar trist, acum,Chiar nu vreau sa fiu. Lăsăm pe mai târziu,Când o să-mi umpli paharul.Și nu o sa mai fie locDecat pentru cuvinteleTraznite din amarulGust de " noi ".E clar frate, nu prea ești "frate"
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 5, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 5, 2019 Ochii tăi căprui N-au cunoscut niciodată O mare mai mare decât Marea unei singure lacrime Provocată de uscăciunea deșerturilor Dintr-un singur om. Degetele taleN-au simțit atingere mai moaleDecât cea pe propria-ți pieleAmprentată de cicatrici si frici Pe care ți le asumi si le faci Ca si cum " nu-i nimic aiciDin ce ați putea voi înțelegeȘi prefer să mă uitați ". Urechile tale Au rămas cu un auz amarDupă atâtea răsărituri de cuvânt Ce nu te încălzesc măcar Când ți-e nor și vânt Și pulsul in zadar. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 6, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 6, 2019 Bubutzule, ești bine, mă? 2
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Martie 6, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 6, 2019 Ochii tăi căpruiN-au cunoscut niciodatăO mare mai mare decâtMarea unei singure lacrimeProvocată de uscăciunea deșerturilorDintr-un singur om. Degetele taleN-au simțit atingere mai moaleDecât cea pe propria-ți pieleAmprentată de cicatrici si friciPe care ți le asumi si le faciCa si cum " nu-i nimic aiciDin ce ați putea voi înțelegeȘi prefer să mă uitați ". Urechile taleAu rămas cu un auz amarDupă atâtea răsărituri de cuvântCe nu te încălzesc măcarCând ți-e nor și vântȘi pulsul in zadar. Continua poietule si mai lasa tristetea :D . E blonda cu ochii caprui si isi face cicatrici singura ?
siana Reputație: -1368 Postat Martie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2019 Wow ! Ce baiat simtitor !
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 8, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 8, 2019 Înainte de a începe: La mulți ani doamnelor și domnișoarelor!Să ne iubiți mereu! 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 8, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 8, 2019 O să mor de inanițieCăci tu tai în carne vieȘi pe post de farfurie Îți e toamna grea, târzie. Iar pe plâns de epopeeSă mă-gropi intr-o idee:N-am fost decât o scânteie Ce s-a stins la vânt de zmeie. Aruncă-mi ahtul smăcinatIntr-o mare de uscatȘi printr-un gest neînsemnat Să-ți amintești că m-ai uitat. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 8, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 8, 2019 Vom obosi Și ne vom odihni sufletul La umbra faptelor Născute din dorința de aNe ferici, Care n-au fost niciodată îndeajuns Si nici nu vor fi.Dar din câte sunt Să ne facem umbră!Pe bucata noastră de gând Soare să nu pătrundă! Să ne odihnim simțirile,Cam un sfert de lume...Să ne treacă fericirile.Vedem apoi ce mai rămâne. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 8, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 8, 2019 Ne vom uita poețiIar poeții nu se uită. ( atât se-adâncă ne e uitarea )Ne vor izbi de pereți Gânduri ce ne mustrăConștiința și răbdarea. Vom rătăci veșnic venetici. Străină ne va fi casaUnde, gubavi și bezmetici, Ne-om așeza în pod masa. Urechi n-or mai avea pereții Cum n-am eu glas pentru ce scriu. N-a mai avea nici karma lecții La cât de absent o să fiu. Pentru tine sper o lumeCare să-ți distrugă năpasta. Pentru mine sper volumeIn care să scriu despre asta. * gubav = bolnăvicios, lipsit de putere.
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 8, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 8, 2019 Pe un cântec de leagăn fredonat de focAdormeam in brațe care aziImi par atât de stranii.Și glasul sobei îmi chema visul la jocIn timp ce realitatea-mi atârna, Nedumerită, de gâtul mamii. * o secundă de copil. 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 8, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 8, 2019 " Căci asta e iubirea cea mai mare,Să vezi cu ochii celuilalt, adânc, Iar când nu e cu tine și te doareSă-i simți in ochii tăi pe-ai lui cum plâng. " 1
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Martie 8, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Martie 8, 2019 Mi-au secat pensulele,Brațele, ochii,PălmileDe dorul ce ți-l ducRămas-au netede doar rănile. Suflu să le usucPână aeru-mi devine palidȘi simțul invalid. Mi-au înțepenit genunchii De-atâta inghemuire-n gând Și mâinile pe latul frunții. Poziție de om flămând De sens. 1
Postări Recomandate