justitiaru Reputație: 1361 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Februarie 22, 2019 Ce aveți mă cu el? O fi îndrăgostit de vreuna da p'aci. Lăsați omu sa isi spuna ofurile.Ai de plm ce rai sunteti =)) 4
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 22, 2019 Il las, sa se descarce, dar nu stau sa-l tin de mana. Normal ca i-ai rupe-o :D
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Normal ca i-ai rupe-o :D Pentru? :girlyCrezi ce vrei.
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 23, 2019 Pentru? :girlyCrezi ce vrei. Nu mai incerca sa pari ceea ce nu esti ! ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2019 Nu mai incerca sa pari ceea ce nu esti ! ;) :) Stii tu mai bine ca mine cine sunt? Peseu: Cand o sa ajung sa sar la rupt mainile de nebuna, fara motiv de autoaparare, ma inchui la balamuc si arunc cheia.Dar repet: tu esti liber sa crezi ce vrei.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2019 Las si eu asta aici. Pe nisipul de la mareEu am scris ca te iubescA venit valu' cel mareȘi cuvintele s-a ștersCând va bate vântul peste părul tăuÎți vei aminti de numele meu. :laugh2 1 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 24, 2019 E genul de femeieCăreia nu-i plac complimentele,Dar iubește florile-n ghiveci.O seacă momenteleÎn care tu crezi că o mișcăDaca pleci.Ești prea prost să asculțiCând îți spune din priviri.În agenda ei de chestii ciudateEști trecut la " musafiri ".Tu ești tipul de musafirCare nu se descalță la intrareȘi nici nu vrea sa pleceCând e ora de culcare.Ești prost făcut grămadă,Daca tu Crezi că vila ta la cheieO poate face sa te vadaCu alti ochi de femeie. asta e minunata :) ps: lasa-i sa vorbeasca, tu scrie mai departe, nu-i baga in seama... si felicitari pentru articol 3
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 asta e minunata :) ps: lasa-i sa vorbeasca, tu scrie mai departe, nu-i baga in seama... si felicitari pentru articol bine ai revenit! :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 24, 2019 bine ai revenit! :)multumesc! .... de fapt, versurile astea m-au (re)adus, ca sa fim ontopic :) aseara am plecat pe urma lor si, spre marea mea surpriza, m-au condus pe forum, la topicul astahabar n-am cine e, dar m-am suparat un pic ca unii l-au luat in deradere 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 multumesc! .... de fapt, versurile astea m-au (re)adus, ca sa fim ontopic :) aseara am plecat pe urma lor si, spre marea mea surpriza, m-au condus pe forum, la topicul astahabar n-am cine e, dar m-am suparat un pic ca unii l-au luat in deradereLasă, nu te supăra La ce scrie, ne-om uitaPoate mai adăugăm un versMai puțin, așa, din mersSă nu zici ca ne ferimCu o rimă contribuim :) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 24, 2019 ma rog, suparat e probabil prea mult... iritat e mai aproape de adevar :) bine v-am regasit pe toti :) 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 La pagina 2 se observa ca a fost o intenție de a fi confundat cu "poietul". Asta ma onorează, dar nu este cazul. Omul chiar este Poet! :) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 24, 2019 Asta ma onorează, asa ar trebui, avand in vedere ca a mai presarat ici-colo si Nichita :D .... comparatia chiar e flatanta pentru tine, dar nu si pentru ei :laugh2 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 asa ar trebui, avand in vedere ca a mai presarat ici-colo si Nichita :D .... comparatia chiar e flatanta pentru tine, dar nu si pentru ei :laugh2Sunt rușinat, si pe nedrept. Of, of, bietul de mine ... :angel
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 Mulțumesc pentru cuvintele voastre de încurajare. Inițial nu vroiam sa mai continui, dar pentru mine și pentru voi, continui cu drag . 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 M-am născut obosit.De altfel, nici nu-mi explic de ceNu mă mișcă nimic.Nici măcar ideea de a fi fericit.Nu! Eu m-am născut tristȘi deloc precaut.Că viața asta nu mi-a oferitNici măcar singurul lucruPe care-l caut...Liniștea.Mă obosesc ploile și oamenii,Mai degrabă, Că m-au supt de vise,M-au lăsat fără de vlagă.O sa mor de somn și de oboseală. 3
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 Să plâng în ale tale apeMai multMi-aș fi dorit,Și strigătul din pleoapeDe l-aș fi auzit...N-ar fi secat astăzi toate,Și-n dune de nisipN-ai fi îngropat sufletele moarteAle celor ce te-au iubit. 3
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 Curând va apărea și cartea ! 2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 Te lupți cu mori de vânt.Și mori de ciudă.Dintre urechea dreaptă și cea stângăCare ți-e mai surdă?Pentru ce te zbați, copil neghiob?Cui ridici cetate?Cu care ochi ce nu ti-e orbVezi steaguri ridicate?Cu ce prilej ți-ai înălțatSabia până-n soare?Nu simți că-n tine de fapt,Se dă lupta cea mai mare? 2
vagabondul cel rau Reputație: 63 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Mulțumesc pentru cuvintele voastre de încurajare. Inițial nu vroiam sa mai continui, dar pentru mine și pentru voi, continui cu drag . Baftă "poietule" și succes în continuare. Scuză-ma că intervin, dar totuși de ce postezi pe un site de curve și curvari ? 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 :laugh2 Poietul asta cam plagiaza :laugh2 Sursa versurilor pare a fi facebook :laugh2
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 :laugh2 Poietul asta cam plagiaza :laugh2 Sursa versurilor pare a fi facebook :laugh2 . Și acolo ma gasesti. Pagina de Facebook poiet analfabet 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 te cred.ia scrie tu un comentariu acolo sa vada lumea ca tu esti.acumscrie data de astazi si in paranteza pt. sarlatanu :laugh2 :laugh2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 La ce trebuie facebook, când exista nimfo? N-am :)
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 Baftă "poietule" și succes în continuare. Scuză-ma că intervin, dar totuși de ce postezi pe un site de curve și curvari ? Remains mystery, for the time being.
Postări Recomandate