vagabondul cel rau Reputație: 63 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Remains mystery, for the time being. What remains mystery ? You or her ? :) 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 24, 2019 De ce crezi ca le scrie tocmai aici , fiindca este locul care i-a spulberat visele si i-a adus numai tristete/suferinta , ceea ce se resimte permanent in scrierile sale . Ceva il face sa se reintorca in locul care i-a cauzat doar patimi. Exact ca si criminalul care simte nevoia sa se intoarca (intotdeauna) la locul faptei :laugh2 Poietul asta cam plagiaza :laugh2 Sursa versurilor pare a fi facebook :laugh2 Nu este asa , tot el este. Se duce , se intoarce , se rebranduieste .....fugind neincetat si ascunzandu-se de adevar si de propriile greseli pe care cu greu si le poate explica si asuma . In fine , e genul care ar face orice numai sa falseze si sa se amageasca singur cautand motive . Na ca ...now it's no longer a mystery :) 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 De ce crezi ca le scrie tocmai aici , fiindca este locul care i-a spulberat visele si i-a adus numai tristete/suferinta , ceea ce se resimte permanent in scrierile sale . Ceva il face sa se reintorca in locul care i-a cauzat doar patimi. Exact ca si criminalul care simte nevoia sa se intoarca (intotdeauna) la locul faptei Nu este asa , tot el este. Se duce , se intoarce , se rebranduieste .....fugind neincetat si ascunzandu-se de adevar si de propriile greseli pe care cu greu si le poate explica si asuma . In fine , e genul care ar face orice numai sa falseze si sa se amageasca singur cautand motive . Na ca ...now it's no longer a mystery :) De unde stii asa sigur ca este tot el ? Daca era el, pana acum confirma asta prin postarea pe care i-am zis sa o faca.Pana la proba contrarie nu este decat un Ponta in miniatura :laugh2 1 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2019 :laugh2 Poietul asta cam plagiaza :laugh2 Sursa versurilor pare a fi facebook :laugh2 Daca mai sapi putin, dai de o pustoaica Diana din Satu Mare. Dar poate e o coincidenta. ;)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Nu pot sa sap pentru ca n-am facebook, nu prea pot sa vad ce a mai postat.Doar prima pagina, cred, nici nu am stat sa sap :laugh2Dar o poate face altii. :laugh2
vagabondul cel rau Reputație: 63 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Am săpat eu. Are pagina de Facebook " poiet analfabet " ca si aici. Dar totusi ramane mister, dece si aici ? Nu are nevoie de publicitate aici . Are pagina de Facebook si blog personal. :)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 De ce ? Pentru ca NU este el, d'aia :laugh2 , ce este atat de greu de inteles :laugh2
vagabondul cel rau Reputație: 63 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 De ce ? Pentru ca NU este el, d'aia :laugh2 , ce este atat de greu de inteles :laugh2 Ca e el sau nu din partea mea sa continue. Vreau sa aflu ce sau cine la adus în starea asta. :)
poiet-analfabet Reputație: 150 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In dragoste Oras:In dragoste Autor Postat Februarie 24, 2019 De câte ori vrei să murimCa să ne dăm seamaCă iubirea o clădim mereu pe teamaCă mâine nu o să mai fin? De câte ori vrei să tăcemÎn mijloc de vifor?Tot ce suntem și avem Sunt vorbe care dor. De câte ori să ne trezimÎn vise ce nu ne aparțin?De câte ori ne amintimCă nu suntem sortiți să fim? Nu suntem sortiți să fim... 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 24, 2019 Mulțumesc pentru cuvintele voastre de încurajare. Inițial nu vroiam sa mai continui, dar pentru mine și pentru voi, continui cu drag .* voiam ... 2 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2019 * voiam ... Ai gasit un nod in atata mormanu'... :laugh2Adevarul e ca atunci cand iti place ceva - inveti. Iar sa scrii nu e chiar asa de greu. ;) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 24, 2019 De unde stii asa sigur ca este tot el ? Daca era el, pana acum confirma asta prin postarea pe care i-am zis sa o faca.Pana la proba contrarie nu este decat un Ponta in miniatura :laugh2 Am eu un fler mai aparte ...si inainte plagia si se inspira din Marin Sorescu , plus ca ....dar nu mai povestesc ;) 2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 24, 2019 Am eu un fler mai aparte ...si inainte plagia si se inspira din Marin Sorescu , plus ca ....dar nu mai povestesc ;)Sa te futa cainii de sobolan analfabet! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 24, 2019 De ce crezi ca le scrie tocmai aici , fiindca este locul care i-a spulberat visele si i-a adus numai tristete/suferinta , ceea ce se resimte permanent in scrierile sale . Ceva il face sa se reintorca in locul care i-a cauzat doar patimi. Exact ca si criminalul care simte nevoia sa se intoarca (intotdeauna) la locul faptei Nu este asa , tot el este. Se duce , se intoarce , se rebranduieste .....fugind neincetat si ascunzandu-se de adevar si de propriile greseli pe care cu greu si le poate explica si asuma . In fine , e genul care ar face orice numai sa falseze si sa se amageasca singur cautand motive . Na ca ...now it's no longer a mystery :)Da-te dracu, esti prost de bubui sobolane!
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 24, 2019 https://media2.giphy.com/media/8LHq9hhrKSbWU/giphy.gif?cid=3640f6095c72ceab4b353043771c8549 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 24, 2019 https://media2.giphy.com/media/8LHq9hhrKSbWU/giphy.gif?cid=3640f6095c72ceab4b353043771c8549Esti un las sobolane, iei atata muie incat esti cu gura plina mereu! :laugh2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Ce ar fi sa nu ne certam si pe acest topic,sa-l lasam pe poiet sa-si continue evoluția? :) 3
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 24, 2019 Ce ar fi sa nu ne certam si pe acest topic,sa-l lasam pe poiet sa-si continue evoluția?Daca ii dai o muie lui kiki77, te intelegi cu el! :laugh2 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 24, 2019 https://media2.giphy.com/media/8LHq9hhrKSbWU/giphy.gif?cid=3640f6095c72ceab4b353043771c8549Handicapatule, urat esti, falit esti, analfabet esti, ce pula calului mai doresti sobolane!
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 24, 2019 Cred ca nu te-ai uitat cum trebuie in oglinda , sa vezi NEBUNA speriata de bombe , care refuza sa se mai duca si la servici in ultimul timp , preferand sa zaca pe aici de la primele ore ale diminetii . Atarnatorule !!!. :) 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Ce ar fi sa nu ne certam si pe acest topic,sa-l lasam pe poiet sa-si continue evoluția? :)Ar fi ceva imposibil :laugh2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Sa elaboram un topic destinat eternelor conflicte. Dar nu aici! :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 24, 2019 ca sa ne reintorcem la poezie... oricum ar fi eaDe câte ori vrei să murimCa să ne dăm seamaCă iubirea o clădim mereu pe teamaCă mâine nu o să mai fin?De câte ori vrei să tăcemÎn mijloc de vifor?Tot ce suntem și avemSunt vorbe care dor.De câte ori să ne trezimÎn vise ce nu ne aparțin?De câte ori ne amintimCă nu suntem sortiți să fim?Nu suntem sortiți să fim...pot sa-ti sugerez ceva? sper sa nu te superi pentru o mai buna cadenta, la a doua strofa, al treilea vers, as introduce inca un ceTot ce suntem si ce avem... ps: la prima strofa am observat ca ai inlocuit in primul vers n-o cu nu o.... din acelasi motiv, banuiesc... poate si la cuvantul vifor ai putea sa bagi accent pe o, ca un fel de licenta poetica (pentru cei care citesc si nu o pot face ei insisi, mental) 2
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Februarie 24, 2019 pentru o mai buna cadenta, la a doua strofa, al treilea vers, as introduce inca un ceTot ce suntem si ce avem... De pe-un fund de lac,Doi ochi te privește,Ce să fie oare?E un mare pește.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 24, 2019 era si un mesaj ascuns in rimele alea? :) ... ca nu m-am prins, iertata-mi fie nestiinta 2
Postări Recomandate