biancaana Reputație: 2 Postat Februarie 19, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 19, 2019 :)Cred ca poți face la site cerereNu știu ... cum am încercat sa ma uit dar nu îmi apare de loc ... decât contact Și acolo nu ma ajuta cu nimic Ca nu pot șterge
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 Nu știu ... cum am încercat sa ma uit dar nu îmi apare de loc ... decât contact Și acolo nu ma ajuta cu nimicCa nu pot ștergeacceseaza linkul https://nimfomane.com/inscriere/personal-data/delete si pe urma pui din nou parola pentru confirmare...ca sa ti se stearga contul ! Succes in viata !
biancaana Reputație: 2 Postat Februarie 19, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 19, 2019 Mersi mult :) și ți-e îți doresc la fel
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 multumesc la fel, esti o scumpa
nid 35 Reputație: 637 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 ÃŽmi doresc din tot sufletul sa șterg dacă știți cum va rog sa ma ajutațiLasa asa ..nu-ti mai dori sa fii stearsa de aici ..ca te putem testa si virtual! 😃😃E mai important sa iti prezinti mai in detaliu serviciile , zona in care poti fi gasita, program de lucru...si cateva cuvinte despre tine : experienta ..alea- alea...hai curaj !!!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2019 ce pesti balena ucigasa ????, ori zici calumea ori mi-o sugi ! Ca alte inventii de copil tampit nu ai, ai imputit forumul cu duhoarea ta de mumie !Știi tu bine, n-o mai suge! multumesc la fel, esti o scumpaȘi tu un lingău bătrân. 3 4
brettforta9 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 tot pe bani te futi "bianco"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum