Sari la conținut

Cat timp?

Postări Recomandate

• Oras:Middle of Nowhere
Postat

Uite o intrebare probabil neobisnuita recomandata baietilor sau chiar si fetelor daca au fost in aceasta situatie pentru voi este pusa doar pentru discutii :)

Cat timp ati stat cu o persoana ca sa faceti sex cu ea?

Incep eu,am stat cu fosta mea prietena 1 an si jumatate si nu,nu era mai mica ca mine ba chiar mai mare cu 1 an :)))) eu aveam 19 ani si ea 20 de ani atata timp m-am rugat de ea sa incercam si noi lucruri mici si ea se oripila cand auzea de asta cei drept dupa 6 luni voiam sa o termin cu ea dar tineam la ea mult si am zis sa mai incerc,in cele din urma am avut o discutie si a zis ca ar fi pregatita dupa 2-3 ani cand am auzit lucrul acesta urmatorul gand nu a fost altul decat sa o termin cu ea si sa ne vedem fiecare de viata lui,ea a fost devastata sa auda asta si a incercat dupa sa isi schimbe parerea dar nu stiu nu mai aveam nici o atractie fata de ea,da recunosc am fost un prost mi-am pierdut 1 an si jumatate din viata incercand sa o fac cu cineva la care tin si am aflat unde ma dus chestia asta in depresie si suferinta deoarece incercand sa imi refac o relatie nu am reusit si anul acesta a trebuit la acest forum ca sa pot face primul pas la cei 25 ani care ii am ce pot spune e ca nu a fost cine stie ce wow dar am facut-o ceea ce asta conteaza :).

Seara buna!

Dar ai avut ceva răbdare 1 an jumate.Eu am umblat acum cu una o săptămână am vazut ca nu vrea la revedere =)))).Stii piesa aia "las-oooooooo las-o sa zboareeeee ca asa sunt ele păsări calatoare":)))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dar ai avut ceva răbdare 1 an jumate.Eu am umblat acum cu una o săptămână am vazut ca nu vrea la revedere =)))).Stii piesa aia "las-oooooooo las-o sa zboareeeee ca asa sunt ele păsări calatoare":)))

Avea 20 ani.

• Oras:Delete city
Postat

pai asa am facut si eu zboara puiule zboara :)))

• Oras:Ferentari
  • Oras:Ferentari
Postat

Uite o intrebare probabil neobisnuita recomandata baietilor sau chiar si fetelor daca au fost in aceasta situatie pentru voi este pusa doar pentru discutii :)

Incep eu,am stat cu fosta mea prietena 1 an si jumatate si nu,nu era mai mica ca mine ba chiar mai mare cu 1 an :)))) eu aveam 19 ani si ea 20 de ani atata timp m-am rugat de ea sa incercam si noi lucruri mici si ea se oripila cand auzea de asta cei drept dupa 6 luni voiam sa o termin cu ea dar tineam la ea mult si am zis sa mai incerc,in cele din urma am avut o discutie si a zis ca ar fi pregatita dupa 2-3 ani cand am auzit lucrul acesta urmatorul gand nu a fost altul decat sa o termin cu ea si sa ne vedem fiecare de viata lui,ea a fost devastata sa auda asta si a incercat dupa sa isi schimbe parerea dar nu stiu nu mai aveam nici o atractie fata de ea,da recunosc am fost un prost mi-am pierdut 1 an si jumatate din viata incercand sa o fac cu cineva la care tin si am aflat unde ma dus chestia asta in depresie si suferinta deoarece incercand sa imi refac o relatie nu am reusit si anul acesta a trebuit la acest forum ca sa pot face primul pas la cei 25 ani care ii am ce pot spune e ca nu a fost cine stie ce wow dar am facut-o ceea ce asta conteaza :).

Seara buna!

Ai stat 1 an jumate si ea baga anal si oral.. posibil aici p forum
Postat

pai asa am facut si eu zboara puiule zboara :)))

După un an jumate...timp in care ti-ai facut laba.Ce rost are sa ai gagica daca nu se babardeste?
Postat

... exista o regula ... daca o femeie nu se fute cu tine in 6 saptamani, fii sigur ca nu se va fute cu tine ... nici de atunci incolo ... 

regula nu se aplica in cazul in care unul din voi e insurat, respectiv maritata, aici variabilele sunt mult mai complexe ...

• Like 8
  • Minus 7
Postat

... exista o regula ... daca o femeie nu se fute cu tine in 6 saptamani, fii sigur ca nu se va fute cu tine ... nici de atunci incolo ... 

regula nu se aplica in cazul in care unul din voi e insurat, respectiv maritata, aici variabilele sunt mult mai complexe ...

Draga kayzer esti intr- o grava eroare.

Orice femeie stie din primele 2 minute ,hai 3 daca vreodata se va culca cu tine si toate florile din lume si toate restaurantele si plimbarile nu vor schimba acest lucru.

Da ,cu siguranta daca nu are caracter se va folosi de toate plimbarile si cinele oferite de tine adica toata atentia ta dar niciodata si tine bine minte asta niciodata nu vei schimba ceea ce a decis in primele 2 minute.

Asadar acorda-i 2 intalniri si daca la a doua inca tot nu s-a intamplat intre voi doi nimic inseamna ca nu exista acea chimie cum o numesc ele si nu se va intampla niciodata.Vei pedala degeaba iar ea se va folosi de tot ceea ce va putea lua de la tine pana va gasi unul valabil.

Si 2 intalniri am fost generos.Pentru ca pentru orice femeie a existat si exista acea persoana cu care la viata ei s-a culcat din prima seara cand s-au intalnit atat de mult placandu-l pe el.Da sigur “a fost o greseala “ va spune .Nu n-a fost o greseala pur si simplu atat de mult i-a placut de el.Si si daca a fost o greseala incearca sa fii tu acea greseala .E o jignire pana la urma la adresa ta ca barbat sa stii ca se culca cu unii din prima seara iar tu trebuie sa astepti cu saptamanile si nicidecum o onoare

Succes ! :)

• Like 8
Postat

o sa tin cont pe viitor de regula asta :)))

Postat

Ai stat 1 an jumate si ea baga anal si oral.. posibil aici p forum

nu face iti spun sigur ca si acum e virgina si asa va ramane :)))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Draga kayzer esti intr- o grava eroare.

Orice femeie stie din primele 2 minute ,hai 3 daca vreodata se va culca cu tine si toate florile din lume si toate restaurantele si plimbarile nu vor schimba acest lucru.

Da ,cu siguranta daca nu are caracter se va folosi de toate plimbarile si cinele oferite de tine adica toata atentia ta dar niciodata si tine bine minte asta niciodata nu vei schimba ceea ce a decis in primele 2 minute.

Asadar acorda-i 2 intalniri si daca la a doua inca tot nu s-a intamplat intre voi doi nimic inseamna ca nu exista acea chimie cum o numesc ele si nu se va intampla niciodata.Vei pedala degeaba iar ea se va folosi de tot ceea ce va putea lua de la tine pana va gasi unul valabil.

Si 2 intalniri am fost generos.Pentru ca pentru orice femeie a existat si exista acea persoana cu care la viata ei s-a culcat din prima seara cand s-au intalnit atat de mult placandu-l pe el.Da sigur “a fost o greseala “ va spune .Nu n-a fost o greseala pur si simplu atat de mult i-a placut de el.Si si daca a fost o greseala incearca sa fii tu acea greseala .E o jignire pana la urma la adresa ta ca barbat sa stii ca se culca cu unii din prima seara iar tu trebuie sa astepti cu saptamanile si nicidecum o onoare

Succes ! :)

Deși un pic exagerată cestia cu primele 2-3 minute, e adevărat că o femeia știe repede dacă se va fute cu tine sau nu și dă și semnale în acest sens. Că pulărăul e blambec și nu-și dă seama, e altă poveste. O fată/femeie știe dacă se va fute cu tine, după prima conversație, îndeobște, dorind să vadă dacă este și o compatibilitate intelectuală/spirituală etc.

Keyser cam are dreptate, uneori poate dura și 6 săptămâni, mai ales dacă ea și-ar dori o relație mai serioasă, de durată, sau dacă vrea să te țină în joc de glezne, să se joace un pic cu tine. Problema e ce vrei tu, adică, doar futai și apoi alta, sau o relație de durată, cu implicare sentimentală, pentru că trebuie să știi să alegi fata respectivă. Adică, să nu vrei să fuți o fată care vrea o relație, sau să vrei o relație cu una care vrea doar distracție și futai. Pe românește, să nu încurci borcanele.

• Like 10
  • Minus 4
Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Erai acasa? :) Nu raspunde, nu esti seful in casa... Ptiu, am vrut sa spun ca tu esti cel rasfatat! :laugh2

Nu mi-e somn, dar ma bag la somn in juma de ora. Esti prea simpatic, de aia iti trec multe... ;) E si asta o calitate, nu sunt rea aici. :hug1

Neața :)))

Acasă, unde în altă parte să fiu? :D Și, când,vreodată, a fost barbatu' shef în casă? :)))) "unde-mi sunt ciorapii, unde-mi sunt chiloții, ce crăpăm azi?" :)))))

Ajungi la un moment dat sa te duci acasă, vorba lu' Al Bundy "Dumnezeu știe de ce" :))))

Pot spune, în urma observațiilor făcute de femei, în timp, că am rămas același tip vesel. Da, poate fi enervant, iritant pentru unele persoane(mi s-a spus tot de femei, ca nu prea iau viața în serios, replica mea fiind-"n-am decât de câștigat") altele, că le binedispune. O chestie utilă, ca tot e vorba aici.

Personal, indiferent ca este vorba de femei sau de bărbați, am ajuns la concluzia că există trei categorii.

Nefutabili

Futabili

"ma' hart uill go on"

În prima categorie intră acele persoane care, orice ai face, nu te poți atinge de ele. Sunt excepții, dar accesibile doar bogatanilor.

A doua categorie, futabile, depinde totuși de niște chestii, condiții. Un orizont lărgit, igienă impecabilă, vocabular mai dezvoltat, ținută vestimentară. Pe scurt, as fute întotdeauna o femeie, slaba, grasă, tinerica, bătrânică(nu chiar babofilie) care se îngrijește.

A treia categorie, care are o legătură și cu prima, ăia care așteaptă marea dragoste. Nici acolo situația nu e chiar roz, poate exista un bărbat bine, frumos dar cu 10 cm de pula sau o femeie căreia-i cauți tatele și nu le găsești.

Chestia este că poți nimeri o perioadă numai persoane din a doua mulțime, apoi alta din prima. Nimeni nu trebuie sa fie descurajat de situație, mai mulți prieteni, călătorii, sporesc șansele. Plus că nu trebuie sa fiți ficsi pe anumite persoane(fotomodele, în cazul bărbaților, sau bărbați cu funcții, averi șamd în cazul femeilor)

Aveți de unde alege. :)

PS-mult am mai scris! :D

• Like 3
Postat

Neața :)))

Acasă, unde în altă parte să fiu? :D Și, când,vreodată, a fost barbatu' shef în casă? :)))) "unde-mi sunt ciorapii, unde-mi sunt chiloții, ce crăpăm azi?" :)))))

Ajungi la un moment dat sa te duci acasă, vorba lu' Al Bundy "Dumnezeu știe de ce" :))))

Pot spune, în urma observațiilor făcute de femei, în timp, că am rămas același tip vesel. Da, poate fi enervant, iritant pentru unele persoane(mi s-a spus tot de femei, ca nu prea iau viața în serios, replica mea fiind-"n-am decât de câștigat") altele, că le binedispune. O chestie utilă, ca tot e vorba aici.

Personal, indiferent ca este vorba de femei sau de bărbați, am ajuns la concluzia că există trei categorii.

Nefutabili

Futabili

"ma' hart uill go on"

În prima categorie intră acele persoane care, orice ai face, nu te poți atinge de ele. Sunt excepții, dar accesibile doar bogatanilor.

A doua categorie, futabile, depinde totuși de niște chestii, condiții. Un orizont lărgit, igienă impecabilă, vocabular mai dezvoltat, ținută vestimentară. Pe scurt, as fute întotdeauna o femeie, slaba, grasă, tinerica, bătrânică(nu chiar babofilie) care se îngrijește.

A treia categorie, care are o legătură și cu prima, ăia care așteaptă marea dragoste. Nici acolo situația nu e chiar roz, poate exista un bărbat bine, frumos dar cu 10 cm de pula sau o femeie căreia-i cauți tatele și nu le găsești.

Chestia este că poți nimeri o perioadă numai persoane din a doua mulțime, apoi alta din prima. Nimeni nu trebuie sa fie descurajat de situație, mai mulți prieteni, călătorii, sporesc șansele. Plus că nu trebuie sa fiți ficsi pe anumite persoane(fotomodele, în cazul bărbaților, sau bărbați cu funcții, averi șamd în cazul femeilor)

Aveți de unde alege. :)

PS-mult am mai scris! :D

:laugh2

Un barbat cu simtul umorului si karisma o sa futa cel putin una din categorii, daca nu din toate.

Nu stiu cum estimeaza ei in cat timp s-ar fute o virgina, acolo regulile sunt altele...

Dar ca femeie pot spune ca in scurt timp imi place de cineva sau nu.

Iar daca as vrea o relatie serioasa, nu m-as fute din prima seara, altfel ajung sa fiu folosita pentru o partida, multe gandesc asa. ;)

Peseu: Neata!  :laugh2

:kiss3

• Like 3
  • Minus 1
Postat

:laugh2

Un barbat cu simtul umorului si karisma o sa futa cel putin una din categorii, daca nu din toate.

Nu stiu cum estimeaza ei in cat timp s-ar fute o virgina, acolo regulile sunt altele...

Dar ca femeie pot spune ca in scurt timp imi place de cineva sau nu.

Iar daca as vrea o relatie serioasa, nu m-as fute din prima seara, altfel ajung sa fiu folosita pentru o partida, multe gandesc asa. ;)

Peseu: Neata!  :laugh2

:kiss3

așa e, la o virgină, lucrurile stau diferit.Cele mai multe se tem. "dacă nu ma iubește, dacă ma lasă, etc" dar e normal, între 16-25 de ani este perioada "vrabia mălai visează". Și ce e drept, și băieții visează muieri peste muieri.

OK, mi se pare normal sa nu "cedezi" din prima, nu văd o problemă, e destul timp dup-aia.

• Like 1
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

stiu/simt destul de repede daca am (al)chimie cu duduia.

in acelasi timp, e f important ce-ti doresti, ca sa stii ce cauti.

sa stii care e genul futabil, care cauta relatie serioasa, care...ca sa nu le incurci, cum s-a zis anterior, si sa aluneci in penibil.

daca esti exclusiv pe cotzaiala, vei fi deschis cam tuturor colaborarilor :), din care ti le alegi pe alea care-ti plac mai mult, iar in paralel poti incerca si la cele pe care ti s-a pus "pata", dar care sunt mai greu de "cucerit". astfel, cu ouale goale, vei avea linistea, calmul, poate si luciditatea necesara ca sa astepti si din partea ailalta!...fiindca nimic (cred) nu e mai stupid in ochii unei muieri care nu face click cu tine decat sa te vada disperat dupa pizda ei, pe care oricum nu prea ar vrea sa ti-o dea... :)))))))

la relatii serioase, cu implicatii sentimentale, e mai complicat, ca-s multe variabile. 

ca numitor comun - si asta e chestie de gust personal - fie ptr cotzait, fie ptr relatii serioase, nu-mi plac femeile toxice, vampiroaice, care te invadeaza, care te haituiesc...am avut cateva in "tinerete", care erau interesante pana la un punct, dar am ajuns la concluzia ca nu-mi fac "bine" :)

• Like 3
Postat

Și chestia asta cu "relația serioasă". De cele mai multe ori se rezumă la garanția ca vor fi împreună până la adânci bătrâneți. Nu există așa ceva. Relația, cândva, cumva, se va termina. E o chestiune de timp. Ce rămâne? Sa parcurgi drumul cu bucurie. Că, vorba lu'nea Marin," timpul nu are răbdare..." :)

• Like 1
Postat

Și chestia asta cu "relația serioasă". De cele mai multe ori se rezumă la garanția ca vor fi împreună până la adânci bătrâneți. Nu există așa ceva. Relația, cândva, cumva, se va termina. E o chestiune de timp. Ce rămâne? Sa parcurgi drumul cu bucurie. Că, vorba lu'nea Marin," timpul nu are răbdare..." :)

Asa deci! 

Bine, sa ma anunti cand divortezi...  :laugh2

ca numitor comun - si asta e chestie de gust personal - fie ptr cotzait, fie ptr relatii serioase, nu-mi plac femeile toxice, vampiroaice, care te invadeaza, care te haituiesc...am avut cateva in "tinerete", care erau interesante pana la un punct, dar am ajuns la concluzia ca nu-mi fac "bine" :)

Asa e valabila si la barbati, mai ales cei fara siguranta in sine...

Sufocant e putin spus, nici papucii nu poti sa le dai ca te scot din minti sa se impace... Bleah!  :no2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Asa deci! 

Asa e valabila si la barbati, mai ales cei fara siguranta in sine...

Sufocant e putin spus, nici papucii nu poti sa le dai ca te scot din minti sa se impace... Bleah!  :no2

Depinde :))))

Ca era, cum vreo 4 ani, să mă divorțeze unu cu cifa :))))

• Like 1
Postat

Depinde :))))

Ca era, cum vreo 4 ani, să mă divorțeze unu cu cifa :))))

Imi pare rau. Eu nu as mai fi avut incredere, e ca si cum ramane sa se complaca pana... pana mea, no comment.

:hug1

(Sunt curioasa, dar mai bine imi spui daca vrei, nu vreau sa fiu indiscreta.)

• Like 1
Postat

Imi pare rau. Eu nu as mai fi avut incredere, e ca si cum ramane sa se complaca pana... pana mea, no comment.

(Sunt curioasa, dar mai bine imi spui daca vrei, nu vreau sa fiu indiscreta.)

:)

În momentul de față nici nu se pune problema Sunt un om mulțumit. Și sa vorbesc de viitor... Iau totul pas cu pas.

• Like 1
Postat

În momentul de față nici nu se pune problema Sunt un om mulțumit. Și sa vorbesc de viitor... Iau totul pas cu pas.

:) Viitor... Pentru multi si prezentul este un mister.  :laugh2

Eu, de exemplu, stiu cu siguranta ca o sa fiu in alta tara, am visat un moment superb... m-am trezit energizata, mai demult.... :)

Am visat cu 2 luni inainte de incident unde o sa fiu, apoi unde urma sa fiu...

Te ajuta cu ceva sa stii viitorul cand nu poti face nimic sa-l schimbi? Neeeeea!

Aveam cosmaruri noaptea, ziua traiam ce am visat, de tot rahatul...  :no2

E mai bine sa traiesti momentul si sa nu te gandesti la ce o sa fie. ;)

• Like 1
Postat

etapa cu etapa, ca fotbalistii, ne dorim play-offul! totiiiiiiiiiiiiiii! :)

• Like 1
Postat

Asa deci! 

deci asa, iti cam place dã dracu' :)

• Like 2
Postat

deci asa, iti cam place dã dracu' :)

:laugh2  E simpatic, glumim.

Ii doresc o casnicie fericita, sincer. ;)

Eu nu m-am bagat, dar ii respect pe cei care incearca sa faca o relatie sa dureze... Sa dureze in sensul sa te bucuri de ea...

Intelegi tu, sunt sigura. :)

• Like 2

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Seara buna!

Ai pus presiune mereu pe ea in legatura cu sexul. Aici e problema.

In general o femeie face sex cu un barbat, doar atunci cand se implica emotional cu acel barbat si nu simte nici o presiune in legatura cu partea sexuala. Femeile nu doresc sa fie folosite din punct de vedere sexual.

Exceptie fac escortele si femeile care fac sex pe bani. Ele nu trebuie sa se implice emotional ca sa faca sex cu un barbat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...