Sari la conținut

TOP:De bifat - Rebeca 0753420394

robert83

Postări Recomandate

• Oras:Râmnicu Vâlcea

Ca să intervin și eu puțin ca să liniștesc apele sau poate le "tulbur", mă refeream că atunci nu avea o locație prea ok, lua programări "pe bandă", deci avea unele minusuri pe care sper că le-a corectat.

Am specificat, voia să te facă să te simți bine. Nu vreau să o denigrez sau ceva.

Salutare și spor să avem la critici constructive!

Link spre comentariu

Bună dragilor, pot sa zic că vă apreciez părerile la fiecare în parte deoarece am cu fiecare experiențe diferite. 💋

@Vegeta13 daca dorești să afli dacă mi-am îmbunătățit serviciile, atitudinea etc ... te poftesc la o mică întâlnire 😅 pup 💋

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, dorind sa merg cat de cat la sigur, am studiat bine forumul si am decis sa ii fac o vizita Rebecai.

Contact whatsapp, am vorbit, stabilit o ora de intalnire. Dupa 10 minute, mi-a scris ca nu poate sa ajunga, si sa amanam pe o alta ora. Am zis, ok, nici o problema. La ora respectiva am fost acolo, scris pe WA, nici un raspuns. Dupa 15 minute am plecat. Frustrat, evident. Cand am ajuns acasa mi-a scris ca acum a ajuns, ca ii pare rau. Pentru ca inca nu apucasem sa vorbesc cu altcineva, am zis ca hai sa incerc totusi. I-am zis ca merg totusi, si de data asta ne-am chiar intalnit.

Locatia pe Doamna Stanca in spate la Kaufland. Apartament ok, o colega prezenta, nici o problema. Rebeca arata excelent in persoana, dupa parerea mea mai bine decat in poze. O fi si chestie de gust, mie imi plac asa mai subtirele.

Povestit 5 minue, si-a cerut scuze pentru intarziere si toata chestia cu intalnirea, ceea ce e de apreciat. M-a facut sa ma simt in largul meu rapid, lucru care nu se prea intampla. Din nou, de apreciat. Dupa ce am rezolvat cu amenda, a inceput treaba cu pupaturi pe corp. A intrebat, am ales ON, fain executat, cu atentie la anexe, privirea la mine, un pic de deep, foarte fain. La cererea mea, am trecut la NP cu ea deasupra, apoi din spate, apoi finalizat pe spate si buci. Implicare, tot ce trebuie.
Dupa mi-a oferit un masaj, pe care l-am acceptat, si nu mi-a parut rau. Ca si restul, masajul executat cu simt de raspundere, cu grija sa ma simt bine. In timpul asta am povestit diverse, ceea ce a creat o atmosfera placuta. Apoi dus, si plecat acasa.

Locatia: 9, nu cine stie ce, dar nimic de criticat. M-am intalnit cu colega si la sosire si la plecare, ceea ce a fost un pic ciudat, dar nici o problema.
Aspect: 10, arata brici la corp si fata. As lua-o acasa :)
ON: 10, atentie la anexe, privit in ochi, deep, nu stiu ce ar putea fi mai mult.
NP: 9, implicare, energie.
Igiena: 10, piele fina, mirosea frumos, ce mai, o placere.
Atitudine: 10, tot timpul cu grija sa ma simt bine, vorbareata, lipicioasa.
Halat: 250 pentru o ora, o finalizare si masaj, ca atat am putut. Meritat pana la ultimul banut.

Absolut recomand, am de gand sa mai merg in vizita. Cu toate ca a inceput cu stangul, cu balbaieli la ora de intalnire, in final a fost o experienta foarte placuta. Ar trebui sa dea lectii si altora. Multumesc Rebeca!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal Sibiu

În seara asta i-am făcut din nou o vizită frumoasei Rebeca.

Aceaș căprioară frumoasă și drăguță cu simțul umorului, bine dispusă, întotdeauna găsești un subiect de discuție cu Rebeca. Programare făcută aseară cînd am fost la Găbița.

Sunat, deschide ușa frumoasa Rebeca într-o ținută secxi și provocatoare de îți venea să sari direct pe ia.

După o poveste si o bîrfă cu ia și cu Găbița, junioru iera nerăbdător de aventură.

După igienizarea corespunzătoare,am mers camera de ostilitati unde ce a urmat nu vreau să o descriu pentru că am făcut-o în alte recenzii.

Rebeca ie irezistibilă, profesionistă, pro client, și își merită cu prisosință locul în top.

Note se știe 10 cu plus la toate capitolele, cine a fost pe la ia știe că crează dependenta.

Locația Domna Stanca în spate la Kaufland.

De recomandat da oricînd cu mult drag.

Te pup si te îmbrățișez Rebeca.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:fucking vile
  • Oras:fucking vile

Am avut si eu placerea sa ma duc din nou la domnisoara Rebeca duminica  , aceleasi servici de calitate , nu are rost sa mai dau note , am dat mai sus singurul lucru care pot sa spun este ca daca as da note acum ar fi maxime .

cat despre colega ei , ca era cineva deranjat de ea fiind in sufragerie .sincer eu am stat la povesti si inainte si dupa cu ambele , nu ma deranjat deloc chiar mi-a facut placere .va pup pe amandoua si sper sa ne revedem curand .

Link spre comentariu

Aseară i-am făcut din nou o vizită frumoasei Rebeca.

Aceaș fată zîmbitoare frumoasă, glumeață și cu mult bun simt.

Contact telefonic programare respectată de ambele părți. Ajung în locație ap nou pe Doamna Stanca în spate la Kaufland unde mă aștepta într-o ținută secxi și provocatoare de îți venea să sari direct pe ia.

După ce am pus țara la cale, mai o poveste m-ai o glumă cu ia și cu Găbița mă invită in dormitor să nu uităm pentru ce am venit. Acțiunea nu o m-ai descriu ca am făcut-o în alte recenzii doar vă zic că parcă ie m-ai dracoasă si pro client, cu servici și prestație de înaltă calitate.

Ca și note nu pot să-i dau decît 10 cu plus la toate capitolele.

De recomandat da oricînd cu mult drag. Păcat că pleacă așa repede de la noi din oraș.

Vă pup si vă îmbrățișez pe amîndouă și vă aștept cu mult drag.

Link spre comentariu
Vizitator super_man
Reputație: 0

Poți să îmi spui te rog unde ai locația,dar precisă...că bag pe gps. Sunt in Sibiu și poate am posibilitatea să trag o viteză la tine pt 60 min.

Link spre comentariu

Poți să îmi spui te rog unde ai locația,dar precisă...că bag pe gps. Sunt in Sibiu și poate am posibilitatea să trag o viteză la tine pt 60 min.

Poți să o suni...are nr în titlu, zic..😉
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...