ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Și dacă ești fata ce treabă ai tu cu mine că nu înțeleg.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 Tanti...stai calma...ca si io tat curva sint...si tat batrina ca matali. Baeti mor delegat sa adun informatiile dispri curvili din orasi si sa li zic acilea. Iei ma suna imediat dupe cie or fost la vro curva...imi povestesc...si io scriu acilea. Asa ie treaba ! ;) 1
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Eu prefTe rog er bărbați
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Te rog să-ți vezi de treabă ta nu-mi purta tu de grija
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 Cei cu capul pe umeri nu dați crezare unor oameni deplasați ..de la caracter.Eu nu suport omulce au niste vicii care nu le fac cinste.Numi plac oameni reci ce-mi transmit o energie negativă.De exemplu: Ia să văd cum lucrezi ..pe un ton josnic ....că sa știu dacă mai vin.Deci cum sa lucrezi cu drag ...deja vorbele îmi ia tot cheful.Vorba dulce mult aduce.Tanti...nuş cum sati spun...dara si fututu pi lovele tat un viciu ie ! Si sa sti ca kear nu ie di pus la loc di cinste. Asa ca moi suptire cu judicarea viciilor ti rog io frumos. Ca si moldoveni tat oamini ie !!! :) 2
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Nu mai scrie aberații vino personal să mă cunoști.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 Te rog să-ți vezi de treabă ta nu-mi purta tu de grijaTanti...da matali nai inteles...nimica si diloc !!! Io nu tii iti port di grija. Io lor li port di grija !!! Ai prinso ? :)
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Eu sunt reală în poze nu pun pozele nimănui și nici nu am spus alta vista decât cat am.Cand ești vesela radiezi când ai câte o problema și nu te-ai odihnit suficient arăți cu totul altfel depinde de zi.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 Nu mai scrie aberații vino personal să mă cunoști.Tanti...iti zic io...placa asta cu vino personal sa ma cunosti ie veche. Tati zdrentele o foloseste...di mult. Da uiti cum fasim. Io vin la tini la o cafia...si punim tara la cale...daca tu raspunzi acilea la alea 4 intrebari di moi sus. Sti matali...alea cari lioi ievitat !!! ;)
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Tu ai o problema și rog administratorul acestei pagini sa te blokeze.Nu se poate că toate persoanele să ne jignească.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 Tu ai o problema și rog administratorul acestei pagini sa te blokeze.Nu se poate că toate persoanele să ne jignească.Eeeee nuse poate...ba se poate...ti asigur io...da ti intreb...fooooarti serios...uni ie jicnirea ? Cini tio jicnit ? Sa sti ca nui o jicnire sa spui ca ai 50 di ani.Sa sti ca nui o jicnire sa spui ca ai burta.Sa sti ca nui o jicnire sa spui ca dai doar bretelele jos. Asa ca...uni ie jicnirea ?????
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 Tanti AneMary...li raspunzi la baeti la intribarile alea...sau ignori cu intentiie subectu ??? :)
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Nu-i treabă ta nu răspund la întrebări incomode și e treabă mea cat sunt dispusa să vadă omul în funcție de cât stă și cât plătește.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 ...nici nu am spus alta vista decât cat am. Cand ești vesela radiezi când ai câte o problema și nu te-ai odihnit suficient arăți cu totul altfel depinde de zi...Mda...ai si matali dreptati...cie sa zic. Sa sti ca io ti compatimesc...ca io creca matali oi avut vro 10-12 ani...ciel putin...di zile consecutive in cari nu tioi odihnit sufisient. Nu pria oi radiat di multisor. :) 1
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 De ce sa spun de unde sunt, cati bani fac câți copii am etc .Nu mi se pare normal sunt chestiuni care mă privesc pe mine nu pe oricine.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 Nu-i treabă ta nu răspund la întrebări incomode și e treabă mea cat sunt dispusa să vadă omul în funcție de cât stă și cât plătește.Poi asa zi mah Tanti...ca intrebarile ie incomode...si daia nu raspunzi. :) Da ia zi...jicnirea uni ie ??? :)
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 De ce sa spun de unde sunt, cati bani fac câți copii am etc .Nu mi se pare normal sunt chestiuni care mă privesc pe mine nu pe oricine.Tanti...nu intereseaza pi niminea di uni iejti...citi bani ai sau fasi...citi copkii ai. Nu teo intrebat niminea di astea...asa ca no da in diverse. Io tiam pus 4 intribari. Tu oi spus ca tiam jicnit. Raspunde la intrebari...si zi uni ie jicnirile !!!!!
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Cel mai bine este sa te ignor că nu se merita sa vorbesc cu tine este pierdere de timp Cei ce vad aceste conversații asi va da seama ce ești rău intentioata .și nimic din ceea ce spui nu este adevărat
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 :)))))) In primu rind...matali tioi bagat in seama cu mini...nu invers. In al doilea...tat cie am spus ie adivar gol golut...iara lucru asta il vor confirma si alti. In al treilea...iera foooarti simplu ca tu sa dovedesti ca io mint si maninc cacat. Spuneai acilea... "Baaah...am 39 di ani...va 6arat buletinu la unu din voi casa confirme pi forum. "Baaah...nam burta...sint slim cu coastele lipite di sira spinariii..si va pun pozili imedeat" Si tat asa... Da matali...noi facut asta ! Oi dato in diverse ! Zi...spune...unde team jicnit io ?????? Ci am spus ??????
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 NuIgnor persoana ta bolnava.Tu pui întrebări ? Te-am întrebat eu ceva.
doncta Reputație: 2294 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Aprilie 9, 2019 Stimata Doamna,Va garantez eu ca nimeni nu are nimic cu dumneavostra. Daca cineva si-a exprimat o parere referitor la dumneavoastra dupa ce v-a vizitat este parerea lui si indiferent daca va convine sau nu trebuie sa o respectati. Daca credeti ca aveti ceva de intvatat de la persoana respectiva este OK daca nu, asta este mergeti mai departe.Eu va recomand:- sa nu mai fiti asa de incruntata sa priviti totul cu mai multa detasare si sa incercati sa glumiti si pe forum si cu clientii- cand sunteti obosita si nu aveti chef de munca eu spun sa va luati pauza, sa nu lucrati in ziua aia- daca aveti probleme uitati de ele cand este vreun client pe acolo 4
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Nu sunt obligata sa radpund.
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 Du-te și tratează te la doctor după cum văd că te rod anumite probleme ai ceva sigur deplasat.
ana marya Reputație: 10 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Aprilie 9, 2019 De ce trebuie sa suport jignirile acestei persoane că am burta că nu sunt alimentele că nu am poze reale .? Nu este corect
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2019 Nu sunt obligata sa radpund.Mah tanti...normal ca nu iesti obligata sa raspunzi...da nisi nu ierai obligata sa duci discutiia in deruta !!! Tu oi vinit aci...pi un forum cari discuta dispri curve...dispri fututu pi bani...si oi spus ca comentariu ala dispri matali ie rautacios...ie mincinos...ie jicnitor. Bun sa zicem ca asa am facut io...am fost rea...am mintit...si team jicnit. Tu...corecteazama. Dovedestema ca am mincat io cacat. Zi.."baaah...javra aia di Amelia a zis ca io am 53 di ani...si io nam...am doar 51" !!! :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum