Sari la conținut

Ane Mary Matură

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

...apartament la parter, 2-3 camere. Curat, baie OK. Nu as pune ramasag dar banuiesc ca mai era cineva in locatie.
Pozele sunt reale, dameza este oricum in multe privinte, insa lipseste pasiunea si traieste cu senzatia ca este buna in ceea ce face.

Vizitat baia apoi in dormitor cateva momente de oral, apoi normal protejat pe la spate, apoi finalizare pe sani. Nimic spectaculos.

Desi mie nu mi-a placut, pentru Targoviste pare promitator, conditii decente, servicii acceptabile.
Note.
Locatie - 10
Oral - 7
Normal - 5
Pret - 100 lei un numar, specificand sa nu depasesc o jumatate de ora.

In zona am observat doua masini ce pareau ca asteapta, dubios dat fiind ora tarzie. Nu stiu daca au legatura cu dameza sau nu...

Asaaa...dupe matali...flacau asta tat rautacios ie .??? :)
Vizitator haloowen
Reputație: 0
Postat

Ul Amiaza :)))) dar cam ce varsta estimezi ca ar avea?  e de 50+ ?

Vizitator
Postat

...si tu imi esti simpatica Alina si poate ne v-om vedea vreodata 

Cu drag...si...promit sa fiu cuminte!.... :)

In ce o priveste pe doamna,nu sunt eu in masura sa dau sfaturi,mai ales ca are o experienta mult mai mare...si de viata si in aceasta bransa ...

Sfaturile de care trebuie sa tina cont,sunt cele date de Amelica,iar dc doamna o sa citeasca putin si o sa se documenteze,va intelege...

Eu ii pot transmite doar ca...domnii din Cta,nu sunt chiar asa de rai...cum par...dar,au standarde foarte ridicate si cer calitate maxima la servicii(spre deosebire de cei din alte orase)...dc nu primesc asta,atunci...chiar e o problema...

Cei de la Brasov,sunt niste ingerasi,in comparatie cu cei de aici,care sunt niste draci impielitati :P dar...niste oameni foarte misto,cand ajungi sa-i cunosti... :)

My out!...numai bine doamna si spor la bani!iar voua domnilor, all the best!!! :)

Postat

Ul Amiaza :)))) dar cam ce varsta estimezi ca ar avea?  e de 50+ ?

Soto !!!!! :)))))))

• Oras:ROMANIA
Postat

mai Amelia laso asa ....fie si un lup mancat de oaie ...oricum ne-am lamurit cu totii cum sta treaba. 

eu unul nu sunt rau ii urez succes in afaceri ....in definitiv nu omaoara pe nimeni si nici nu da in cap sa fure din buzunare

acum ca nu vrea sa invete nimic din discutiile astea  ce pierzi tu?....doar ea are de pierdut daca o tine asa pe a ei

• Like 3
Vizitator haloowen
Postat

Sfaturile de care trebuie sa tina cont,sunt cele date de Amelica,iar dc doamna o sa citeasca putin si o sa se documenteze,va intelege...

dati-mi voie sa ma indoi (esc) :))

mai e una Siana tot pe 50+, cu vasta experienta, pe la capitala.dupa ce au intins-o 3 continente si prin cutia craniana cred, acum se crede cea mai tanti de lux cu 100 eurici pe ora,dar daca suni si esti cizelat ramane cred la 50-100 lei :)

• Like 1
Vizitator haloowen
Postat

Amia dacă te uiți bine pe Târgoviștei nu sunt decât două pagini in doi ani și jumătate aici deja de rai ce sunteți ați făcut 8 pagini.Si nu este vina mea.Cum am spus sunt oameni buni și oameni răi...nu poți mulțumi pe toată lumea.

fii om bun! zi-ne cati ani ai? azi daca vreau matura o ridici la 48? maine daca vreau "gerovital" o scazi la 38?

• Like 1
Postat

Mulțumesc Gică pt sfaturi.

cu placere ...n-au fost cu rautate chiar daca asa ti s-or fi parut

• Like 1
Postat

Tanti...

Iartama...dar iejti grea di cap...sau ti fasi ca nu inteleji !!! ;)

Nu conpara nisiodata Tirgoviste cu Constanta !!! Acu...azi...in Constanta...ie cateva sute di curve...pisti o luna...o luna jumate...vin hoardele di lacuste la mare !!!

Team moi spus...nu conteaza ca ai 50 di ani. Vini baeti si la varsta ceia daca oferi civa di calitate. Poi in lindicu mieu...Vicky si Moni ie pensionare...si tat se inghesuie ajtia pila usea lor. Da Vicky baga pula pi git...si o scoati pi nari !!!

Matali ai obosit ! Di mult !!! Io ci am avut di zis o fost fix si perfect !

Daca taceai...filozof ierai ! Ci ai spus mata acilea...o validat tat ci am zis io !!!

Nam nimica cu tini...numi iei dila gura...si ma piş pi iei di 300 di lei cheltuiti...da iti zic...pientru linistea matali...laso moale cu vrajiala ca scîrțîie !!! Or sa vina si alti flacai cari or sati dea pisti nas acilea ca baji publisitate falsa...sa nu cari cumva sa li zici si lor ca sint rai...ca porma ma supar io...rau di tat !!!

Ti pup ! Spor la bani !!! ;)

Postat

Bai să știi Amelia că dacă mai făcut de 50 să știi că mă simt flatata că atât așa de bine.

Poi asta iera si scopu mieu...sa ti flatez ! :)

Acuma pi buni...pientru virsta matali nu arati chear asa di naspa...da laso dreaq di publisitate di 39 di ani...ca macane rau di tat !!!

Hai zi pi buni acuma...si iti zic io ca baeti apresiieaza sinceritatea...citi ani ai pi buletin ???

Postat

Dieci nisi acuma nu vriei so dai pi buni ?! :)

Bini mah tanti...treaba matali...da nu fasi bini !!!

Haidi pa !!!

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Te rog întreabă alte fete când spun că au 19-21

Lasati-o pe Amelia sa faca ce vrea, le fel da dvs.

O intrebare daca-mi permite-ti.

Cati ani aveti?

• Like 1

Postat

Te rog întreabă alte fete când spun că au 19-21

Da casa nu zici ca oi pus vro intrebare si nu tiam raspuns io...

Acu vro 2 saptamini or aparut pi peata 2 pupeze...di 17 ani ! Am sa caut io topingurili lor si am sa bag citatele acilea moi tirziu. Sa sti ca io cind am aflat ca ie **spam editat**e...amindoua...am vinit acilea si public iam avertizat pi tăți baieti !!!!!

Io asta fac acilea !!! Io protejez baeti sa nu ia tepe...sa nu intre la belele...si sa nu arunce cu bani lor greu cistigati pi tati zdrdntele. Cind ie vro fata..sau fumeie...sau chear baba...cari merita..cari ofera un futai bun di bani ceruti...sa sti ca io spun !

Ceteste pi forum si oi sa vezi !!! ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...