copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 25, 2019 Nu vreau să fiu rău cu tine dar cred că nu ai trecut nici de primul test al ei (autodescrierea prin mesaj)....chiar ea mi-a arătat mesaje comice de la fel de fel de useri care sperau să fie primiți dar se exprimau fie infantil, fie vulgar, fie agramat...nici la ușa blocului nu ajungeau))) :blushing2 :laugh2 Mai bine zi ce mai face mami tău Rozeta lu Kendra....cat pe ce să o fut.... :girly am ratat o la mustațăhttps://media2.giphy.com/media/xZcfedF13altC/giphy.gif?cid=3640f6095c7424aa323577306f1ad8c2 4
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 vede moldoveni prosti da la galati cu ceafa lata
miky patronul nostru Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 patronul din dodoasca
themadking Reputație: -136 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Februarie 26, 2019 Mda, nu am luat in calcule atatia parametri...bine, imprumut o dubitza zdravana si in loc de formol ii turnam vodca pe gat (doi litri si e pa si pusi o zi). Il ungem cu miere si dat cu fulgi ii dam drumul pe la Universitate in pasaj cu o pancarta pe el "Carina iarta-ma, nu mai fac)))" :laugh2hai, ma ai pregătit banneru' eu te astepthahahahahah
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 hai, ma ai pregătit banneru' eu te astepthahahahahah Cine e distrusul care se scoală cu noaptea'n cap, nici nu se spală pe dinți, de pişat nu cred, că are pamperşi şi intră pe forum ? Cont principal :pidsadera - pe ăsta doar fute, ce ? Conturi secundare :basescu 2019, up-date-ză'l .. boule !harley guineea - pe ăsta dă cu râtu'amun ra - aici o ia la dosjustisiarul - tot prostii cu gura faceprostitution - face ce zice la nickname ?ion de raion - iar rimează cu ... muionkiss fm -7arul ..vali46...diamonds are forever..cavill... mai sunt ? Am uitat, adoarme cu capul pe tastatură şi nu cred că are coşmare, din alea cu strapoane ...sau are ? MULȚUMESC, DANIELO... nene, esti cretin ? ai uitat ca mi-ai trimis PM si m-ai intrebat vrute si nevrute despre Carina de la TOP si ti-am raspuns la toate intrebarile. Spor la denigrari si mancat cacat Victeur ! Esti slab de inger nu gluma daca pui botul la toate mizeriile astea 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 ia de aici pe paine psihopatule, o sa pun altfel intrebarea: PE CINE NU AI INTREBAT DE CARINA_ ?!?!?! ia de aici pe paine psihopatule, o sa pun altfel intrebarea: PE CINE NU AI INTREBAT DE CARINA_ ?!?!?! ia de aici pe paine psihopatule, o sa pun altfel intrebarea: PE CINE NU AI INTREBAT DE CARINA_ ?!?!?! ia de aici pe paine psihopatule, o sa pun altfel intrebarea: PE CINE NU AI INTREBAT DE CARINA_ ?!?!?! ia de aici pe paine psihopatule, o sa pun altfel intrebarea: PE CINE NU AI INTREBAT DE CARINA_ ?!?!?! 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 26, 2019 muie Steaua =)) 2
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 muie moldoveni prosti cu ceafa lata care cumpara parfumuri ca sa il primeasca fetele =))) ca banii lui nu e de ajuns, tre sa mai fie si injosit
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 saracul moldovean, semi defapt :laugh2, ca e mic de tot :))) 1
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 Moldova-i ca o floare !Cu femei focoase....Monica , mi-e dor de tine ! 3 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Sa-ti fie de bine Gelule Ai bagat pe ziua de azi un scurt rapid , privind la poze ? Fii sincer .
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 muie Steaua =))Se lasa seara in cimitiru belu .... =)) 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 27, 2019 Nu e vânătorul. 1 1
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2019 Sa-ti fie de bine Gelule Ai bagat pe ziua de azi un scurt rapid , privind la poze ? Fii sincer .Eu prefer dama in real....virtualul ti-l las tie. 4 3
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 24, 2019 muie Steaua =)) Hai Rapidu 1
nobel_a Reputație: 731 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 Moldova-i ca o floare !Cu femei focoase....Monica , mi-e dor de tine !Asta e cea mai frumoasa postarePune o sirena, un cutit o ancora si e perfecta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum