Sari la conținut

Hei... salut! :*


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu vreau sa crezi ca ii tin partea Monicai. Cand a venit la Brasov si eu am patit la fel ca tine. M-am programat prin sms pentru a doua zi, ea mi-a cerut confirmare cu 30 min inainte..binenteles ca nu a mai raspuns...draci pe mine

Mai tarziu i-am trimis un PM in care i-am cerut socoteala!

Si-a cerut scuze...apoi ne-am intalnit pana la urma...si din pacate, nu am mai reusit a doua intalnire datorita programului ei si al meu...

Dar tot ce pot spune ca a fost cea mai dulce teapa!

Totul până la somn Mai stii? Nu m-am trezit la ora 10 !

Dar ne-am întâlnit o dată, cred că mi-am luat revanșa atunci :*

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie

Unii dintre voi va meritati soarta, pe bune! Dupa ce va faceti pres si-i trimiteti frumos username-ul de pe forum, doar-doar o sa va primeasca, pitipoanca batrana si tupeista nu numai ca va trage teapa, dar va ofera si un uro virtual gratuit aici, pe forum. Soarta de sclavi si de milogi ... c'est la vie!:)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Unii dintre voi va meritati soarta, pe bune! Dupa ce va faceti pres si-i trimiteti frumos username-ul de pe forum, doar-doar o sa va primeasca, pitipoanca batrana si tupeista nu numai ca va trage teapa, dar va ofera si un uro virtual gratuit aici, pe forum. Soarta de sclavi si de milogi ... c'est la vie!:)

Mă peștișor, nu mai ai loc de mine???

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu am susținut, întotdeauna, că părerile sunt subiective. Fiecare cu experientele lui. Dacă ție nu îți plac tăntițele, cu sigurantă că nu le vei vizita. Subiectiv nenică. De la a citi recenziile cuiva care a fost la mine, la a-i critica gusturile, la a jigni gratuit, e cale lungă. Esti născut la 7 luni, nu-i asa?

  • Like 1
Link spre comentariu

ÃŽncerc ÅŸi eu o primă recenzie. După mult timp în care doar m-am interesat despre programul ei, iată că azi astrele s-au aliniat, iar traiectoriile noastre ÅŸi implicit ale organelor noastre sexuale s-au intersectat. 😎 Citind în prealabil țigăneala de pe forum, nu m-am speriat de o eventuală țeapă ÅŸi am trimis pe la 14:00 un sms cu declarația intenției de a o cunoaÅŸte. Răspunsul a fost prompt, stabilit întâlnirea pt ora 17, ceva mai tarziu amânat de ea cu 20 min. Mie mi s-a părut că fata a tratat serios procesul de programare, poate ÅŸi datorită scandalului izbucnit pe forum. Puțin după ora 17 am ocupat poziție în zona blocului de vis a vis de gara int, cel cu ziarul de is ÅŸi am aÅŸteptat. Locuri de parcare doar în spatele blocului, cele din față sunt personalizate. La ora convenită primesc sms ÅŸi apel, resun, aflu Bloc, scară, etaj ÅŸi spart. Dra m-a întâmpinat la intrare (în apart.😋), dezbrăcată într o rochiță ÅŸi cu bulănaÅŸe natur, neîmpachetate în ciorăpei sexy. Fain apart, modern, in pofida aparențelor de la exterior. Ne-am aÅŸezat pe canapea ÅŸi am început să povestim tete a tete ca 2 vechi amici. GFE imens! I-am spus că am aÅŸteptări maxim de porno, fata, dăÅŸteaptă, s-a prins pe loc despre ce-i vorba ÅŸi a semnat contractul de prestări servicii. L-am semnat ÅŸi eu prin achitarea a 150 lei pt un număr. Am început un dans lasciv, pe ritmurile unei muzici special compuse pt sex, în care ne-am atins carcasele, iar scula mea a făcut cunoÅŸtință cu bucile ei. Ne-am mutat în pat, eu dat pe spate, ea deasupra, dominatoare, mi-a frământat obiectul cu țâțele. Pfai ce mi se sculase! Montarea prezervativului cu gura (ÅŸi cu buzele ÅŸi dinții) a adus senzații erotice tactile extreme! A netezit ÅŸtiuletele bine de tot cu mucoasa ei bucală ÅŸi palatină catifelată, după care mi-a prezentat altă intrare, cu un moț de păr deasupra, la fel de fierbinte ÅŸi umedă, dar cu mult mai strâmtă! Pfai, ÅŸi începu să sară în p.lă ca pistonaÅŸul de la diesel. Sări ea cu fața, apoi se întoarse cu spatele ÅŸi îi oferi mai departe acelaÅŸi tratament deosebit membrului meu plus o vedere ca din primul rând la teatru ochilor meu, care se desfătau cu imaginea sexului ei lacom ce îmi înghițea hulpav scula, pt ca în momentul următor s-o scuipe afară. Am continuat cu un doggy, poziție din care mi-am ÅŸi expulzat copilaÅŸii cruzi în interiorul pântiÅŸelui eu, fapt împiedicat doar de prezervativ. Mai povestirăm noi una alta ÅŸi ne luarăm p'ormă rămas bun. Eu îi dau fetei nota 10 (zece) la capitole precum aspectul fizic (sigur, corespunzător celor 34 ani si ei), igienă, GFE, oral, dar la normal pun si un plus. Pot spune că întâlnirea cu ea a fost o experiență deosebită, pe care mi-aÅŸ dori s-o reeditez. Băeții, alo, încolonarea ÅŸi la fată, că mai face asta doar vreun an! S-a înțeles? Baftă ÅŸi scule beton!

  • Like 8
Link spre comentariu

Îmi cer scuze pt cele câteva greşeli de scriere din postul precedent.

 

Am uitat deasemenea să relatez despre lozincile porcoase delicioase pe care le declama în timp ce îmi îmbrăca scula. Genial mai sună cuvintele p.lă, p..dă, c..ie şi f.t.t dintr-o guriță femeiască!...

  • Like 2
Link spre comentariu

Va salut,

 

Am vizitat aceasta doamna zilele trecute si nu imi pare rau deloc pentru alegerea facuta. Nu este cea mai chipesa fiinta pe care am vazut-o, dar arata ok, este simpatica si mai ales feminina. Altfel zis, nu as intoarce capul pe strada doar dupa chip, dar imbracata provocator, cu acel trup, m-as intoarce cu siguranta. Trup relativ sportiv, as putea spune ca pacaleste timpul, cu exceptia sanilor, care devin totusi frumosi cand se excita si sfarcurile si mamelonul se intaresc. Corpul nu tradeaza varsta. Cat despre feminitate, aici cred ca sta cel mai bine. Simti ca discuti cu o femeie, cu bune si cu rele, care nu fura curent sa te impresioneze. Sigura pe ea, prezenta si cu atentia indreptata spre felul de a fi al clientului pentru a fi pe placul acestuia. Genul de femeie cu care as iesi la cina cu drag, si m-as gandi doar cum va fi in pat dupa...(defect barbatesc). Precizez ca aceasta feminitate se regaseste si in pat, desi, gresit in cazul meu, a incercat sa foloseasca si putin limbaj vulgar. Piersicuta frumusica, desi recunosc ca nu am avut mult timp sa o privesc, cu un mic smoc de frizura (dupa moda veche).

 

Nu as putea spune ca a facut ce am vrut, pentru ca m-am simtit pacalit, la modul cel bun. Am inceput sarutand-o, mangaind-o, ea alintandu-ma in toate felurile. A luat un prezervativ, si a dat senzatia ca incepe un oral, in timp ce parea foarte excitata. A asezat prezervativul cu gura, dupa care m-a tras spre ea si a ascuns jucaria inauntru, intr-o pozitie de misionar. Scena te fura cu totul. Am uitat ce vroiam, daca asa imi placea sau nu. Am fost acolo de parca mi-as fi dorit sa o satisfac eu pe ea si nu invers. Recunosc ca mi-a placut mult acest lucru. Mai ales ca s-a incolotocit ca o anaconda in jurul meu, desi era dedesupt, si nu s-a desprins pana nu am capitulat, timp in care ma saruta, sa imi fure aerul, asa cum imi placea. Fara nici o graba, de parca am fi putut sa ne uitam si la un film impreuna sau sa jucam un monopoly, am fumat o tigara, am mai discutat, apoi ne-am reapucat de treaba. De data aceasta eram hotarat sa ma bucur mai mult de oral, ceea ce imi place cel mai mult din capitolul sex. Aici m-am simtit pacalit. Am inceput cu ea deasupra mea, bucurandu-ma de sfarcurile acelea intarite atat de repede dupa pauza de tigara, saruturi, mangaieri, etc. Atat de bine, atat de prins de moment... coboara spre ceea ce imi doream, simt din nou cavitatea bucala cum imi monteaza prezervativul, se redica si se infinge cat poate de tare. Am simtit in aceasta pozitie o menghina atat de placuta ca nu as mai fi putut cere sa revenim la oral pentru nimic in lume. In aceasta pozitie si-a folosit intr-un anume fel muschii vaginali, cum nu mi-a fost dat sa vad. Nu stiu daca e carte, talent sau conformatie genetica, dar asa ceva mai vreau. Aici m-a furat. Asa cum era de asteptat, desi de cele mai multe ori la al doilea numar nici nu mai reusesc sa termin, de data aceasta am fost gata in maxim 5 minute. Au urmat alte 5 minute in care am stat imbratisati si alte 5 minute la o ultima tigara. Este prima data cand cineva imi sugereaza sa o mai tin asa in brate cateva minute. Nu am habar cat am stat sau daca am depasit timpul regulamentar.

Ce sa zic, am fost fermecat. Probabil am fost un alt client, un numar, o bataie de cap, o ora muncita din greu pentru doamna, asa cum e si normal. Dar m-a facut sa ma simt atat de potent, de barbat, de apreciat, (desigur pastrand proportiile, ne cazand spre prapastia idiotilor) incat nu pot decat sa-i multumesc. Cred ca tine in primul rand de profesionalism si de inteligenta emotionala.

Locația vis a vis de gara Nicolina, se gaseste parcare, totul ok.

 

 

 

Mai departe doar notele regulamentare

 

Locatie: 10 - apartament curat, nedecomandat in zona Gara Internationala. Avand bucatarie inchisa, se poate fuma, ceea ce este de ajutor pentru pauze publicitare.

 

Aspect 8,5 - nu ar fi corect fata de copilele de 19 ani, carora carnea le infloreste, sa dam mai mult de atat.

Oral nu notez - sper sa aflu candva.

Normal 10 - vai de viata mea ce mi-a putut face... daca eram cu 10-15 ani mai tanar as mai fi incercat odata tot atunci. Din mica mea experienta de pana acum, la acest capitol isi ia coronita.

Anal: Nu am cerut, nu sunt interesat.

 

GFE: 10 te saruta si te mangaie pe toate partile, de parca i-ai facut bucuria vietii ei si nu stie cum sa te mai rasplateasca.

 

As reveni cu siguranta din mai multe motive: varsta apropiata, prezenta placuta, atat in discutii cat si in comportament, gesturi, feminitate, dar mai ales as reveni sa ma conving ca ceea ce mi-a facut cu muschii vaginali, cu miscarile perfect sincronizate nu a fost o simpla intamplare. Si apoi m-as mai intoarce sa verific daca se pricepe si la oral :) .

 

 

 

Voi sa fiti iubiti, ea sa fie fericita iar pe mine sa ma mai fericeasca odata.

  • Like 13
Link spre comentariu

Am fost la Monica acum ceva timp. Am făcut programare prin sms, răspunsul a venit prompt. Cu o jumătate de ora înainte am confirmat din nou, totul a fost respectat la minut.

O dată intrat in apartament, m-a întâmpinat intr-o rochiță colorată. Stilul ei jovial si simpatic m-a relaxat instant. Din dormitor se auzea, in surdină, o superbă baladă rock (e prima oară când remarc așa ceva la o escorta).

Am stat de vorbă despre tot felul de lucruri in timp ce, pe muzica aia faina, a inceput, usor usor, să ne dezbrăcăm. Chiar dacă e trecută de 30 de ani, are un corp tonifiat si o piele catifelată.

Are un stil interesant de a monta prezervativul ( aproape ca nu mi-am dat seama) iar apoi a inceput cu un oral sustinut, cu atenție mare la sateliți. La primul număr, am preferat să termin in GOT fiindcă stie să facă minuni cu mușchii vaginali. E incredibil sentimentul si merită incercat de fiecare măcar o dată.

După primul număr, a urmat al doilea, bineînțeles după o scurtă igienizare înainte. In pauza dintre am optat pentru un scurt masaj de relaxare. Apoi a început cu un oral protejat terminând apoteotic, in poziția misionarului, cu picioarele ei incolotacite in jurul meu.

Acum sa trecem la note:

 

Locație: 10, baie moderna, prosop curat, pat care nu scârțâie

Aspect: 9 pe gustul meu si cu un corp frumos, tonifiat

Oral : 9 pentru că e doar protejat

Normal: 10, una din cele mai faine experiențe de până acum.

Gfe: 10, ai cu cine discuta, muzica relaxantă, jovială,

Tarif 250 ron/h

 

In cazul meu, programarea a fost respectată la minut, iar cat timp am fost la ea nu m-a presat nicio secundă.

Sper sa-i treacă supărarea si să revină in Iasi. Am incercat să fixez o intalnire imediat după discuțiile de aici însă isi inchisese cartela. :(

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Si uite asa te-ai gandit tu ca daca tot nu ai avut activitate pe site sa ne postezi noua primul tau post (ah scuze, prima minciuna).

Ca din aprilie 2019 pana acuma nu ai avut timp sa povestesti sau sa mergi la fete.

 

Fishy fish 🟠🠠🎣 ?

 

Eu asta am simtit/citit

Link spre comentariu

Da, uite "asa m-am gandit sa postez primul post".

Nu prea imi pasa ce crezi tu, sincer. Logica ta ma cam depaseste :)).

Nu incerc sa conving pe nimeni, doar descriam experienta avuta. Voi avea o contributie mai consistenta de acum. Yep, asta a fost a doua postare. :D

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...