monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 31, 2019 Poate pentru tine ignoranta este o fericire,pentru că altfel nu-ti mai pierdeai timpul pe aici. Eu oralul il fac protejat așa că te întreb pe tine despre gust, eu iti pot spune despre formă :) Cât despre utilizatorii cuvântului mai sus disputat, îs cam morți băieții aia, nu-i asa?Exemplul tau il putem folosi si in alte domenii. eu ti-am zis ce tipologii de persoane il folosesc în momentul actual, nu am făcut referire la originea lui. Politica din ziua de azi, de exemplu, nu mai este aceeași cu politica de acum 70-100 de ani. Apropo...tu fuți sau ai ajuns la performanța orgasmului mental? 4
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 31, 2019 Dar pentru ca sunt obisnuită ca niște useri să facă pagini de offtopic pentru a acoperi esențialul, reamintesc : 2
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 31, 2019 Numarul de telefon la care pot fi găsită zilele astea este: 0740432745 :* 3
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 31, 2019 6
gelugun Reputație: -199 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 post-88053-0-12957900-1536753542.jpg Femeie adevarata, pur sange de Moldova ! :flowers2 :clap2 :hihat 3 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Mai 31, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Mai 31, 2019 @>gelugun<,ai dreptate "pur sânji de moldoveancă"eu o spuneam încă din septembrie anul trecut.Am vizitat-o astăzi și încă o dată m-am convins,dacă mai era nevoie că experiența,găina bătrână face zeama bună,de o parte și de alta,chiar dacă morcovul nu mai e tânăr,dar totuși viguros care nu se dă bătut în fața unuia tânăr,face diferența.Nu știu dacă e cazul să notez și astăzi,dacă am notat-o de vreo două ori.O voi vizita la fiecare vizită a ei în Iași și o recomand cu mare plăcere.Dacă doriți totuși să vedeți notele,înotați printre zecile de rânduri inutile de pe acest topic până când veți descoperi recenziile făcute de mine și colegii care au vizitat-o.Să aveți cu toții spor în toate și la toate! 7 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 1, 2019 Vă mulțumesc :* 2
andrei3612 Reputație: 32 Postat Iunie 2, 2019 Postat Iunie 2, 2019 Revii la Is in luna copilului sau se face deja cea a lui cuptor?😊
baiatu2 Reputație: 375 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 4, 2019 Finalizare în gura faci?Eu zic ca Nu, scrie ca face Oral Protejat. Sau poate vrei finalizare in gura dar cu balon? 3
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2019 Eu zic ca Nu, scrie ca face Oral Protejat. Sau poate vrei finalizare in gura dar cu balon?Și eu zic la fel :) :* 2
justme23 Reputație: 31 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Cam când e următoarea vizită în Iași? :)
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 21, 2019 Hai,să-ți răspund eu,sâmbătă la prânz până luni seara. 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
shoany Reputație: 21 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Zimand Oras:Zimand Postat Iunie 21, 2019 Bun Monica vin in Iași în August.Sper din suflet sa te prind intr un weekend Kiss!
shoany Reputație: 21 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Zimand Oras:Zimand Postat Iunie 21, 2019 Iașul pentru mine are valoare sentimentala ,și vreau să petrecem 2 ore frumoase
danrobert21 Reputație: 925 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Postat Iunie 21, 2019 :slap2
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 22, 2019 😂😂 Eu ar fi trebuit să ajung astăzi pe la prânz doar ca am pierdut trenul de dimi.Ajung astăzi pe la aproximativ ora 19. Asa că voi fi dispo începând de mâine dimi si pana luni seara :* 2
andrei3612 Reputație: 32 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Bună Monica! Vei fi de găsit pe undeva între 5 și 10 iulie? Ti pup!🤩🥰
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 22, 2019 Încă nu stiu când și cum voi veni luna viitoare :) vedem atunci :* 2
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 22, 2019 Hei... dragi domni :* Țin să vă anunț că introduc și mesajul, astfel că o oră în care va avea parte de masaj de relaxare și o finalizare prin sex oral și /normal costă 200 lei. Știați că marketingul este o stare de spirit, nu-i așa ??? 3
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 22, 2019 Și pentru că sunt zen vă voi spune cum mi-a venit ideea. Fiind o persoană vizuală imi folosesc destul de mult imaginația putând vizualiza mental o anume experiență, pot face apel la memorie sau imi pot imagina o experiență în funcție de stimulii de moment. Stăteam acasă pe fotoliu, moleșită, era foarte cald, aerul se simțea greu și, în ciuda geamurilor deschise, nu simțeam pe piele nici o adiere de vânt.Si atunci am închis ochii și m-am transpus într-o altă ipostază. Am închis ochii și eram într-un apartament cu aer conditionat. Fumez o țigară în bucătărie, deși e geamul deschis nu adie vântul, se aud mașinile pe stradă, se simte miros de cald, mă simt precum un peste pe uscat. Termin tigara si ma duc in sufragerie unde e răcoare, aparatul a cărui menire e să mă racorească face o treabă de nota 10, pe canapea e bine, iau cartea in mână și o deschid, duc degetul la gură și umezesc cu limba buricul degetului, apoi dau pagina cu el, eu iubesc hârtia cărților. Este o carte interesantă despre cum se scriu articolele de presă. Sunt relaxată, răcorită, si deschid ochii. Sunt acasa, pe fotoliu, zăpușală. Închid ochii. Las cartea din mână și mă duc să deschid ușa, pe drum către ușă imi bag picioarele in pantofii cu toc cui. Zâmbesc in timp ce intind mana pentru a face cunoștință, unele lucruri devin obiceiuri si ne definesc caracterul. Mergem in dormitor, persoană din fată mea imi impune să fiu protocolară asa că urmez protocolul. Se simte bine pielea sub efectul dramei si a influenței mâinilor mele. Nimic nu este mai frumos decat un om dezbrăcat care se lasă pe mâinile tale, atunci il vezi si il simți în toată splendoarea lui de om, dezbrăcat ca un țânc, atunci ii vezi frustrările și încrederea de sine, limitările impuse si vezi cât de mult ar fi putut crește dacă era frământat de alte mâini. Simt fiecare muschi, fiecare zona tensionată, de la gât, umeri, spate, brațe, palme, picioare si tălpi. Cu fiecare mișcare mai eliberez din tensiune, mai relaxez, în timp ce mă relaxez și eu nici prea prea, nici foarte foarte, ci suficient cât sa-i transmit omului starea mea. E bine în camera, aerul merge, e răcoare. Parul i se ridică dacă fac anumite mișcări suave, penisul începe să crească chiar dacă se află sub greutatea propriului bazin, coloana își modifică curbura, fundul se ridică usor în sus. Acum e momentul pentru intors cu fata-n sus. Crema-mi face pielea alunecoasă, palmele se simt bine pe ea. Preiau controlul,strâng, masez, înfig, transpir, imi este cald si totusi e atât de bine, pulsul imi crește, strâng perna, simt pana si picătură de transpirație care mi se prelinge pe șira spinării!!! Deschis ochii, sunt în fotoliu, e cald, porii imi vibrează, da, mi-am adus aminte de ce iubesc căldura . Deja mă simt mult mai bine! 5
coldfusion Reputație: 4335 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Iunie 23, 2019 Bună prezentare.... Voi doi sunteti frati ? Intreb pentru un prieten care crede ca sunteti amandoi la fel de imbecili. 4
andrei3612 Reputație: 32 Postat Iunie 23, 2019 Postat Iunie 23, 2019 E vreo problemă cu fuziunea la rece sau ai frecat-o până s-a încins și nu merge răcirea?🤓
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum