the last of us Reputație: 228 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Ei, cum dreaq! Marș în p.m. de clonă proastă! Tu cine p.m. ești, moluscă? Nu ai curajul să spui, este? Cine p.m. să te creadă, căcăciosule? Ai sânge în instalație să spui cine ești, ce cont/conturi ai avut înainte? nu schimba subiectul cand nu ai argumente 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 3, 2019 nu schimba subiectul cand nu ai argumenteSubiectul fiind...? Ce p.m. vrei bă? Răspunde la întrebarea pe care ți-am pus-o și lasă dumele astea de 2 bani, căcăciosule! Marș dreaq de laș!Exectarea! 1 3
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Subiectul fiind...? Ce p.m. vrei bă?Răspunde la întrebarea pe care ți-am pus-o și lasă dumele astea de 2 bani, căcăciosule! Marș dreaq de laș!Exectarea! ANALfabetule ! sa nu mai vorbesti cu mine ca esti prost punga ! 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 3, 2019 ANALfabetule ! sa nu mai vorbesti cu mine ca esti prost punga !Marș, bă, distrusule! Tu te-ai băgat în vorbă cu mine, băga-mi-aș toată pula-n strachina ta! 1 3
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Marș, bă, distrusule! Tu te-ai băgat în vorbă cu mine, băga-mi-aș toată pula-n strachina ta! esti screlozat ? te bagi aiurea in seama si pe urma injuri cand nu ai argumente, tipic mosilor ajunsi pe ultima suta de metri 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 3, 2019 esti screlozat ? te bagi aiurea in seama si pe urma injuri cand nu ai argumente, tipic mosilor ajunsi pe ultima suta de metriEști un troll prea prost, prea fără haz, prea ca la țară, pentru a-ți mai acorda fie și un minim de atenție. Consultă totuși un psihiatru, poate reușește să mai amelioreze ceva!Hai, zât! 1 3
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Ești un troll prea prost, prea fără haz, prea ca la țară, pentru a-ți mai acorda fie și un minim de atenție. Consultă totuși un psihiatru, poate reușește să mai amelioreze ceva!Hai, zât!nu mai schimba subiectul, te-am intrebat ceva de la inceput si nici acum nu ai dat un raspuns nici dupa cateva zile . Troll esti tu de cand te-ai inhaitat cu toti retardatii cu care te asemeni ! 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 3, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 3, 2019 nu mai schimba subiectul, te-am intrebat ceva de la inceput si nici acum nu ai dat un raspuns nici dupa cateva zile . Troll esti tu de cand te-ai inhaitat cu toti retardatii cu care te asemeni !ii este rusine sa recunoasca ca este un **spam editat** ! si tu acum :)))) 1
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 sa recunoasca scatofagul ca ii iau nea-mul in pula de **spam editat**i care pestesc **spam editat**e de la 14 ani ! 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 4, 2019 sa recunoasca scatofagul ca ii iau nea-mul in pula de **spam editat**i care pestesc **spam editat**e de la 14 ani !* neamul... futu-te-n gât! ii este rusine sa recunoasca ca este un **spam editat** ! si tu acum :)))) Puțoiule, ți-ai băut lăpticul, sau vrei să-ți dau eu niște kefir? :laugh2 1 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 4, 2019 * neamul... futu-te-n gât! Puțoiule, ți-ai băut lăpticul, sau vrei să-ți dau eu niște kefir? :laugh2Am ras **spam editat** ! 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 4, 2019 Am ras **spam editat** !Ai râs ca proasta la bec, știm!P.S. Ești în pauza mare? 1 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 4, 2019 Ai râs ca proasta la bec, știm!P.S. Ești în pauza mare?Am zis foarte clar, cauta atentie in alta parte OB-ule ! 3
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 * neamul... futu-te-n gât! Puțoiule, ți-ai băut lăpticul, sau vrei să-ți dau eu niște kefir? :laugh2Tu de ce crezi ca am pus cratima ? Poatr mata' ! 4
tuicarul Reputație: -222 Postat Martie 4, 2019 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Martie 4, 2019 **spam editat**ul loveste din nou :laugh2 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 4, 2019 Am zis foarte clar, cauta atentie in alta parte OB-ule !Bă puțoiule, când eram eu șmecher, tu nici prost nu erai. Acum ai ajuns la stadiul de prost și nici nu sunt semne că ai mai evolua.Tu de ce crezi ca am pus cratima ? Poatr mata' !De analfabet ce ești, d'aia ai pus-o! "Poatr" mata', mai pui mâna pe carte! 1 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 4, 2019 Bă puțoiule, când eram eu șmecher, tu nici prost nu erai. Acum ai ajuns la stadiul de prost și nici nu sunt semne că ai mai evolua.De analfabet ce ești, d'aia ai pus-o! "Poatr" mata', mai pui mâna pe carte!ce draq tot cauti atentie ?!? esti screlozat nu gluma. Nu ai nici o treaba cu acest forum 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 4, 2019 **spam editat** libidinos ce esti ! 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 Harlechino tu alte replici mai ai? 1 2
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Martie 4, 2019 Oras:București Oras:București Postat Martie 4, 2019 Tu ai fost,esti si vei fi mereu prost,ai fost un prost cu inițiativă d asta ai impresia ca ai fost smecher :)Are si șmecheria mandria ei :)Bă puțoiule, când eram eu șmecher, tu nici prost nu erai. Acum ai ajuns la stadiul de prost și nici nu sunt semne că ai mai evolua. De analfabet ce ești, d'aia ai pus-o! "Poatr" mata', mai pui mâna pe carte! 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 4, 2019 Patrocle nu am timp de tine ! 3
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 mars la somn sclavule ca ai program 1
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 Bă puțoiule, când eram eu șmecher, tu nici prost nu erai. Acum ai ajuns la stadiul de prost și nici nu sunt semne că ai mai evolua.De analfabet ce ești, d'aia ai pus-o! "Poatr" mata', mai pui mâna pe carte!raspunde la ce te-am intrebat nene si nu mai divaga ! Te macina,a ? 4
picon Reputație: 1046 Postat Martie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 4, 2019 ce draq tot cauti atentie ?!? esti screlozat nu gluma. Nu ai nici o treaba cu acest forumQ.E.D.Nu ai nicio șansă să evoluezi de la stadiu de prost. Tu ai fost,esti si vei fi mereu prost,ai fost un prost cu inițiativă d asta ai impresia ca ai fost smecher :)Are si șmecheria mandria ei :)Bă, lingăule, bă milogule, tu ce p.m. te tot bagi ca supozitorul? Marș dreaq, de cimpanzeu electrocutat și nu te mai băga în seamă. bulache! raspunde la ce te-am intrebat nene si nu mai divaga ! Te macina,a ?Ți-am răspuns, debilule! Ai pus cratima de prost ce ești. Mulțumit? Suge-o și pleacă! 1 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 5, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 5, 2019 Esti un exemplu clar de cretinism, lucrare de dizertatie pentru cei de la medicina. Ai umplut topicele cu mirosul tau de sconcs coclit ! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum