Sari la conținut

!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Raluca , o veste și mai buna privind reintroducerea oralului neprotejat nu ne dai :lol: ? Ar fi senzație. 

• Like 1
Postat
23 hours ago, il pupparo said:

Raluca , o veste și mai buna privind reintroducerea oralului neprotejat nu ne dai :lol: ? Ar fi senzație. 

Nu fiti rai cu fata, zau asa. Face foarte bine ce face, chiar si asa protejat. Pe mine m-ar fi durut mai tare daca nu ne mai dadea voie sa ii facem si noi cate un cunni....😀

• Membru Premium
Postat

Asa e frate , da cum marea majoritate ne dorim oralul necauciucat , sa simțim limba pe pula , nu cauciucul ala , e o pierdere; mai ales având in vedere ce bine sugea pula without :lol:.

• Like 4
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Postat

'na seara la lume,

Revizitat si eu, saptamana asta, caprioara...

Sincer, nu mai stiu knd am fost ultima oara, da' e ceva vreme...nu ca n-as fi vrut, dar mereu m-a incurcat teribil faza aia cu "programare numai telefonic". O prindeam din 3 in 14, sa ma programez, ca mai mereu nu eram singur la momentul cand "tatonam" si nu puteam suna. Iar cand sunam...nu raspundea, probabil fiind "ocupata".

Va inchipuiti deci stupoarea, bucuria si mancarimea suprema care m-a cuprins cand am citit "acum am si wsp!!"🥳:bandit Ca un facut, la scurt timp mi-a aparut un drum (intre birou si casa) fix in zona Romana! Deci, soarta "voia"! 😇 Bagat wsp, propus "ora H", si...."voia"/putea si ea! Pai daca nici asta nu e "aliniere de astre" si "cuib facut la barza chioara", chiar nu stiu cum se explica cele 2 expresii 😂

Asigurat ca inca sta la adresa veche si....vroummm. Reconfirmat, conform procedurii si, cu 3-4 minute inainte deora programata ajuns la interfon, si-apoi la caprioara.

Nu stiu ea, dar io muream sa o revad, si sa-mi compar amintirile cu "situatia" actuala. Ce sa zic...eu m-am mai uratzit si "prostit" in ultimu' timp, park mi-a mai trecut exuberantza cu care privesc lumea din jur, fatza de acu' ceva timp. (1 an, sa zicem). Dar ea? La fel de frumusik cum mi-o aminteam, tot blonda, tot cu ochi albastri superbi (acu' dac'or fi alta nuanta nu dati cu pietre...barbat, deci daltonist 😋. RGB si cam atat cuprinde cunoasterea mea), tot cu vocea aia umpicutz mai joasa/ragusita, cu timbru sexy (pentru mine), tot cu corpul slim fit de exceptie, cu poponeatza si "alura" puse in evidenta de toace, tot calda si lipicioasa la primire....

Trecut, ca de obicei, la chat si, in afara de tigara, mi-am "umplut" ochii de "caprioara", de zambetul, rasetul si privirea albastra (continui pe culoarea asta), si urechile de vocea deosebita. Cerut la dush, ca timpul era limitat (doar 30 min am putut rupe), primit prosop, intalnit amandoi, nude, in pragul camerei de actiune si trecut la "business"...

Eu m-am cam "spurcat" in ultima vreme, referitor la oral, dar ea nu....deci, ca in "old times"-urile mele scenariul era "totul protejat" 🥴. Asa, un "must" pentru a trezi "adormitul" am trecut la pupicei, mangaieri, (sanishorii maxim!, curbura si "taria" poponetzei, la fel) reciproce. Si cand zic "reciproce" il includ si pe Gogu, care a fost mangaiat si "tavalit" intr-o parte si in alta de sanii caprioarei pana a reusit sa stea, singur, cat de cat in echilbru, cand a primit pelerina....OP-ul ok, cu udatura, cu tandretze sau mai "hard", cu batai sau cu lins, mai pe "scurt" sau mai pe "adanc"....trecut la un moment dat, la sugestia mea, la LOT sa mai "mai ingrop" sau sa ma-nfrupt din sanisori si sfarcuri si sa mai "controlez" nitzel poponeatza. Pe finaltrecuram iar la OP ca, desi eram cu toti nervii si senzatiile zbarnaind, parea ca Gogu se cam deconectase de "nava mama". Sa-i aducem aminte de vremurile cand era "fricos".

Am cam muncit-o 🙈

Dush iar, chat iar, imbracat si da-i sa fug...eram fix "in time". Da' ti-ai gasit....:256"Ho mah sprinterule!!. hai inc-o tigara:gifs_ojos" M-am conformat, ce sa fac...nu pot sa las o domnitza-n distress/shuparata...

Apoi: hug, pupici, zambete strengaresti, lift si....mers spre casa....

NOTE, pe scurt:

Locatia: 9+...MagheruxRoseti, deci central - si e cam penurie pin zona de caprioare (cel putin din ce urmaresc eu), locuri de parcare gasesti (de cand s-a facut totul din jur "cu plata"), apartamentul mereu curat si aerisit (chit ca se mai si fumeaza), 2 camere (deci loc de chat cu canapea, masutza si chiar bar, in afara de camera "cu pat"), baia ok cu loc sa te-nvarti si tu, ca omu', la dush (e walk-in).

Raluca: 10....pentru gusturile mele. Si-aici intra cu procente egale chipul, corpul, vocea; what you see (in poze) is what you get si, in plus, poti simti carnitza tare, pielea catifelata si caldura cu care te-nconjoara. La figurat la chat, la propriu la actiune 😋 Pe bune acum: o simti cum "se-ncinge" sub palmele tale, cum incepe sa-i arda trupul cand e in focul actiunii. Mie-mi place chestia asta, si (pentru mine) e dovada ca pune pasiune. Nu ramane "rece". In toate sensurile.

Atitudine: 10....chiar si cand era doar pe "apel": daca o prindeai si programai, erai sigur 110% ca nu-ti da tzeapa. Lasand la o parte seriozitatea (sau respectul fata de timul tau) de la prima vizita si pana la ultima, a fost proclient. Fara nicio fortzare. Doar pentru ca asa ii e "stilul". Mereu zambitoare, mereu interesat de persoana ta si de ceea ce ai de zis, vorbareatza sa intrii in atmosfera si sa nu te simti chiar ca un strain, naturala, calda si "pasionala" la partea de actiune.

Igiena: 10 ....bebelush parfumat (discret) si catifelat 😋

OP: 9+....e nota pentru "protejat", ca acu' am note si pentru "ne-". Da' nu tre' sa comparam mere cu pere😉. Eu unul n-am prins-o cand facea ONP. Cre' c-am fost si in perioada aia, dar pe-atunci eram cu "totul protejat". No regrets! Da' e exemplu clasic de disparitie specii : cand vrea el, nu vrea ea, si cand vrea ea nu vrea el😂 In urmatoarea viatza poate procedez altfel (daca-mi aduc aminte de viatza asta)

NP: 9++...asta e "...mere cu mere". Beneficiat, in timp, de toate clasicele: misionar, LOT, capritza...lasand "tehnica" la o parte (o are si pa tehnica...cu twerk-uri, cu contre, cu imbratizsari si cu sarit in....) chestia cu "duduitul motorashului" / incingerea pe masura ce se prinde la(in) actiune, mie-mi place mult. Zic eu ca dovedeshte ca e acolo, cu tine....

Cado': 200/1fin....cat pe ce sa fie dtd 30 min. Din motive obiective 🤬🥰cca 37min.

Concluzia: acu' daca are si wsp :rever sper sa ajung mai des!

Ma decurc eu, cu "totul protejat", ca doar era si deviza mea. Si, poate asa, pot sa stau si mai "linistit", pe-aici, depunand aceeasi activitate ca si pana acum 😁😉

🥂

• Like 8
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

La ce numar de telefon putem suna ? Pe whatsapp faci programari ?

• Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat

Am vizitat-o de curand pe Raluca. Pe scurt - una peste alta isi merita locul la top, arata foarte bine si se implica in ce face.

Domnisoara blonda, micuta, la vreo 1.60, cu o voce destul de profunda pentru fizicul si varsta ei, care o face sa para mai matura. 26 ani declarati insa la prima vedere pana sa imi spuna varsta, mi s-a parut mai mica, i-as fi dat vreo 23 maxim. Sani medii frumosi, rotunzi; funduletul tare si obraznic, cu o piele fina si placuta la atingere care m-a facut sa iau pozitia de drepti aproape instant dupa ce am inceput sa-i mangai rotunjimile alea si pasarica.

Incepe cu sarutari pe corp, gat, piept, apoi urmeaza specialitatea casei in pat un masaj usor cu sanii si corpul pe maciuca, in caz ca mai e nevoie de vreo "intarire" suplimentara. 
FK - din pacate nu

OP - 8.5. Se simte bine prin caciula; incearca si deep o baga pe gat cat poate, face niste artificii cu limba foarte excitante. La una din vizite am pus-o sa vina in 69 sa ii ling pasarica aia frumoasa si am terminat puternic la oral in cauciuc, am oprit-o la un moment dat pentru ca simteam ca explodez si s-a conformat, insa pana la urma tot a fost prea mult. Reactioneaza bine de tot la oral, din ce am vazut s-a "bucurat" si ea o data destul de bine.

NP - 9 geme misto, stramta, fiind si micuta o manevram cum voiam. Pe la spate se vad si simt superb bucile tari si rotunde si pasarica mulata pe pula. Nu comenteaza la pozitii, am incercat umeri craci, misionar, capra, LOT. Se implica, da si ea contre, te calareste. Eye contact excitant atunci cand e posibil. Dupa momentul de varf sta cuminte sa te calmezi si sa te bucuri pe indelete.

Igiena foarte buna, no comment.

Atitudine placuta, foarte vorbareata, deschisa; am mai vazut mici stangacii cand si cand, probabil fiind si la primele vizite pana ne acomodam mai bine unul cu altul. Am apreciat ca nu m-a grabit niciodata, mai sta de vorba si la relaxare si dupa ce ai incheiat activitatile sportive, nu e cu ochii pe ceas. Daca esti cu bun simt si ea e la fel.

Singurele lucruri de care imi pare rau e ca nu ofera FK si poate ON, macar unul din ele ar fi super.

M-am simtit bine de fiecare data cu Raluca si o sa mai revin cu mare placere.

Halat 200 / 300h

Spor.

• Like 5
  • Inimioara 1

"May you live in interesting times."

🗿  https://youtu.be/d6caXS8394A  🗿

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...