dau cu sabia in balta Reputație: 386 Postat Februarie 26, 2019 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 Poze mai concludente se poate?
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2019 Disponibilă Venim, dar sa vedem o recenzie a unui membru colorat.sanii astia nu par mici cum sunt descrisi in recenzie.
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Februarie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 27, 2019 Dar poze fara textile vedem la tine?
ionelsimanco Reputație: 2873 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 am fost. locatie la universitate, pe langa fac de arhitectura, bloc vechi, lift care nu merge, de urcat ceva etaje pe scari... inauntru e curat, am primit prosop curat, era gel barbatesc, doar cabina de dus e mica si o deschizi ca sa te apleci la picioare... 2 oglinzi nu f bine plasate ajuta, pt anumite pozitii, locuri, unghiuri. locatie de 7-8 (i-am recomandat sa o schimbe)ea - o fata mica, mica, sub 1,60, sub 50 kg, adica o miniona slim, cu figura interesanta, frumusica,8-9, silueta f frumoasa pt tipul asta de fata 9 (talie, fund, picioare), tate mici dar frumusele (DA, nu sunt mari, dar nici "bretele", am fost lasat sa ma joc cu ele, tot cu ele l-a ridicat pe gigel - in lipsa ON) 8-9. la fata pare de 20 si ceva de ani, la corp de 16-17... curata, mirosind frumos si discret, dar nu a facut dus de fata cu mine... la discutie pare in regula, comunica si pare de bun simt.prestatia, dupa dusul meu, a fost un moment cu mangaieri si atatari ale lui gigi, apoi OP, destul de bun,, nu f divers dar facut cu simt de raspundere, nu oo, nu altele... 7am trecut la NP, unde a fost muuult mai bine, receptiva, da contre, participa, schimba pozitii fara comentarii, e mica si usoara, asa incat am putut schimba pozitii cu ea in pula, am facut-o cu mine in picioare si ea la mine in brate, dand serios din cur...si cu ea deasupra se misca bine, in plus e realmente foarte mica si stramta la pasarica, asa incat la inceput am intrat incet, cu grija, sa nu se rupa ceva in ea. normalul a fost f bun, de 9!per total 150 ron / 1 fin, pret parca un pic cam mare, dar ea cred ca merita vizitata o data, cel putin. eu voi reveni probabil, cand va introduce fk si/sau on, eventual intr-o locatie cu lift functional...pt mine a fost ok. 20
nesatulul Reputație: -13 Postat Februarie 28, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 28, 2019 Finalizare faciala faci? 1
nid 35 Reputație: 637 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2019 Buna .Nu folosesc whatsapp 👉ðŸ»ðŸ‘ŒðŸ¼Ar fi bine sa folosesti..este de mare ajutor ca si comunicare in stabilirea unei programari.
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 1, 2019 Si poate oui si tu poze fara textile..mai sexi..sa vina omul
Postări Recomandate