anubis97 Reputație: 11 Postat Ianuarie 14, 2021 Postat Ianuarie 14, 2021 Buna. Dirty talk se poate sau footfetish?
shakil Reputație: 9 Postat Ianuarie 23, 2021 Postat Ianuarie 23, 2021 8 hours ago, raluca__ said: Disponibilă pentru programări.🥰 Aztaz
westzone Reputație: 116 Postat Ianuarie 24, 2021 Postat Ianuarie 24, 2021 Una din cele mai frumoase fete si ca aspect si personalitate, am prins-o cand avea 200 tariful la ora si lucra pe la romana. (cred ca tot p-acolo e si aucm) Daca ar baga FK si ar fi mai GFE oriented ar fi peste multe din printesele de acum cu tarife de UK.
daniungu Reputație: 4 Postat Ianuarie 24, 2021 Postat Ianuarie 24, 2021 6 hours ago, raluca__ said: Disponibilă.🥰 mai esti disponibila? ca te-am sunat de cateva ori, insa nu ai raspuns
Membru Premium il pupparo Reputație: 22544 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2021 Recent m-am revăzut dupa mai bine de jumătate de an cu Raluca. Nepermis de mult timp de cand nu am vazut-o 😊. Locatia - aceeasi, cocheta, curata , ingrijita , baie curata, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat primit - nota 9. Programare - efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Raluca este neschimbata , arata la fel de bine : frumusica la fata, mignona , sani micuti, naturali, dar fermi , craci frumosi, piele fina, mirosea senzational de fresh , carne tare , beton - nota 8.50. După dușurile de improspatare ale amandurora, ne-am intins amândoi în pat si actiunea a debutat soft , cu un cunni prelung, care a avut darul s-o incalzeasca bine , geme frumos, se excita , se uda ( usor) natural , pasarica impecabil de curata. A urmat un oral nepro perfect pentru gustul meu ( chiar daca fara atentie deloc la oo ) : supt lent , presiune buna pe capu pulii si mai ales un DT cotor complet ca la carte. A durat ceva acest oral excelent executat de Raluca pentru ca imi placea mult . Intr-un final, excitat maxim , am montat rapid un prez pe pula si am futut-o numai in pozitia caprita; am pompat susținut cateva minute ( mult prea puține decat as fi vrut ) si fiind deja super excitat de la acel minunat oral , am finalizat glorios in cauciuc. A fost o revedere extrem de placuta si reusita. Din păcate a trebuit sa optez doar pentru varianta de 1 finalizare, timp aproximativ 35 min , fara pic de graba. Cadoul achitat 150 RON. Personal voi reveni cu mare plăcere si bineînțeles mult mai des. P.S. Raluca , ochelarii iti vin absolut extraordinar 😊. Esti super sexy cu ei. P.S 2 Chiar dacă Raluca e un pic mai profi si pare mai distanta , in realitate este o fata foarte ok, corecta , și cu foarte mult bun simt. Totul este evident sa te comporti frumos cu ea. Pacat intr-adevăr ca nu face FK , dar vorba ei : nu le poti avea pe toate 😊. O zi buna va doresc ! 10
legionarul Reputație: 534 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 3, 2021 Ti-a dat pupparo o recenzie pozitiva si...hop ai intrat in vacanta! Ce se-ntampla cu tine? Mai activezi? Ai Covid si nu ne informezi si pe noi futaciosii care suntem abonati la piz.a ta? Hai mai, Raluca, zau asa...
anubis97 Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 Buna Raluca. Cand revii? Sper ca nu te-ai lasat. 1
legionarul Reputație: 534 Postat Februarie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 9, 2021 Raluca, confirmi sau nu ca ai Covid? Ca daca ai trebuie sa-i anunti si pe confratii care te-au vizitat! E totusi serioasa treaba!
Vizitator cristimane Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 Domnilor lăsați fata in pace!poate a luat și ea o pauza ...nu mai fiți așa răutăcioși! Daca lipsește trebuie neaparat sa fi luat COVID?
legionarul Reputație: 534 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 10, 2021 Nici vorba! Era doar intrebare la care vad ca nu primim raspuns!
Vizitator cristimane Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 Lasă să fie ea sănătoasă și cand o sa revina sa vedeti ce o sa va încânte simțurile!😀
legionarul Reputație: 534 Postat Februarie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 11, 2021 Eu unul chiar o astept cu drag! E o fata deosebita!
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 16, 2021 Postat Februarie 16, 2021 Chiar este o fata deosebita si nu are rost sa banuim chestii atat de rele gen covid. Un om poate lua o pauza din diverse motive personale. Ea sa fie sanatoasa, o asteptam inapoi cu drag (si nerabdare).
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 22, 2021 Acum 1 oră, raluca__ a spus: ragilor. Am revenit.🤪 Disponibilă pentru programări pana la ora 22.😘 Preturile sunt aceleași : 150 fin/30 min 250 h/2 fin A disparut oralul neprotejat?
kurmurdar Reputație: 187 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 Bine ai revenit, chiar ne faceam probleme unii dintre noi.
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 1 hour ago, raluca__ said: Disponibilă pentru programări.😍 Cum faci programarile? Wapp? Mesaje? Telefon?
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 24, 2021 Acum 2 ore, raluca__ a spus: Disponibilă pentru programări.🤗 Nu mi-ai raspuns la intrebare.... 1
Postări Recomandate