peperinho Reputație: 230 Postat Octombrie 2, 2022 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 2, 2022 FK e în funcție de compatibilitate sau nu l-ai introdus în meniu? 😁
raydonovann Reputație: 540 Postat Octombrie 4, 2022 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 4, 2022 La 03.10.2022 la 10:46, raluca__ a spus: Buna. Nu fac FK îmi pare rău.😘 Disponibila pentru programări de la 12:30.😻 De ce îți pare rau?🤔
futemtotcearepizda Reputație: 77 Postat Octombrie 5, 2022 Postat Octombrie 5, 2022 Acum 4 ore, raluca__ a spus: Buna dragilor. Disponibila pentru programări începând cu ora 13.😻 Vizitat papusica astazi...😀 Programare facuta usor,pt jumatate de ora de dezmat. Locatie centrala ,accesibila Papusica,asa o sa i zic de aici inainte,o prezenta foarte agreabila,micuta,cu forme armonioase,totul la locul lui,mi a placut foarte mult,cel putin pentru gusturile mele. Am chat uit cateva minute ,o discutie agreabila,de tatonare,apoi m am cerut la dush,totul ok acolo. Reintors,fata deja n costumul Evei,nu am putut sa nu o complimentez. Actiunea a debutat cu mangaieri ,alintat cu sanii ,totul tandru,soft,cum trebuie. Trecut la gustat pasarica ,nu poti sa nu faci asta,are o piersicuta de colectie/revista. Vazand ca se ncinge papusica, mi am dat doctoratul in cunni/anni cu ea,cred ca a fost pe gustul ei si la un moment dat cred ca aavut si orgasm...sper...aici doar papusica poate confirma/infirma😀 Pus caciulita,sarit peste oralul protejat(nu e pt mine,protejat chiar daca am vazut laude pe aici) si ne am apucat de treaba,lot prima data unde se misca genial si o poti apuca de bazin/fese,m am bucurat de sanii ei feciorelnici. Apoi continuat in misionar unde dupa cate minute de pompat s a desfacut ca o floare,continuat in mama iedului unde dupa alte cateva minute de fut sustinut cu contre cu tot ce trebuie,am finalizat glorios/zgomotos/satisfacut. Dushat uMpic,fumat o tigata ,plecat. Concluzie:e o fata frumoasa,o piele atat de fina incat nu mi aduc aminte sa mai fi vazut la altcineva,un corp armonios,fara pic de celulita,forme dispuse aproape perfect,sociabila,pasarica mica/gustoasa/stramta..un deliciu iar funduletul este de asemenea unul de colectie. De revenit,clar da,pentru 1 h,promisiune facuta la plecare. Ca nota generala,dpmdv,9.5. Multumesc Raluca pentru 30 minute de placere! Ciocane tari! 4 1
Vizitator EducatBfv Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2022 Postat Octombrie 5, 2022 Acum 14 ore, raluca__ a spus: Buna dragilor. Disponibila pentru programări începând cu ora 13.😻 Buna! Te am tot sunat. 998 la sfârșit. Nu răspunzi și îmi intra căsuța vocala. Ce sa fac pt a ma putea programa? Dacă nu reușesc telefonic și nici watsapp nu ai, cum sa fac?
avanglion Reputație: 19 Postat Octombrie 6, 2022 Postat Octombrie 6, 2022 5 hours ago, raluca__ said: Buna. Poate eram ocupată sau nu mai eram la birou.🤷🏼♀️ Eu lucrez pana la ora 20.😘 buna seara, exista sansa sa fi disponibila pt outcall dupa program?
mihaip05 Reputație: 19 Postat Octombrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2022 Revizitat Raluca acum 2 saptamani, experienta foarte buna. Mare pacat ca nu mai face oralul ne, dar chiar si asa oralul este foarte foarte bine, cu deep si atentie la sateliti. La normal e implicata si geme usor si placut, da contre, mai ales pe la spate e vis. Din partea mea are 10 pe linie, mai ales ca si ai ce discuta cu ea. Inca mai visez ca poate la un moment dat revine la ON 😍 3
florinelu200 Reputație: 59 Postat Octombrie 10, 2022 Postat Octombrie 10, 2022 Stiu ca faceai oralul neprotejat cand ai intrat in bransa, acum?
futashxxx Reputație: 6 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2022 Este foarte bun 👌🏻
Postări Recomandate